На пазар във Варна - 24

• 56 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
От къде мога да купя цветен картон за изработака на кюстюм на лешник -а ако дадете и идея как да го направя най добре newsm78  bouquet

# 391
  • ride my bike...
http://www.partywiththis.com/Nut-Costume-p-18084.html Simple Smile
Aз съм правила костюм на ананас. Облякох го в един мой кафяв пуловер, напъхах възглавнични и го стегнах с ластик. Получи се нещо като на горната снимка. ( е не чак толкова добре де..Simple Smile).
Картоти иначе има в почти всеки копирен център или по-глямакнижарница.

От къде да купя тензух?

# 392
Къде продават захарно тесто и евентуално готови фигурки за торта?

# 393
Готови фигурки за торта има в магазина на сладкарница Крамер. Отзад в уличките (май на Паренсов се намираше) има и сладкарница Амбелино и там съм виждала в хладилната им витрина фигурки от тесто.

# 394
  • ride my bike...
фигурки има и тук
http://ilchovski-94.com/contact/
също и в сладкарница Маргарита ( зад централна поща)

# 395
  • Варна
Откъде мога да си купя дъждобран? От по-плътна материя, не тип "найлонова торбичка".

От къде да купя тензух?

Тензух съм купувала от бебешките магазини, предполагам в гаражчетата на Чаталджа и Колхозния ще има.

# 396
  • Варна
От къде да купя яркочервена рокля, сукман или туника за 10-год.момиче? Максимално изчистена - не искам апликации (само ако са коледни), пайети и подобни. Проверих в Зара, Бенетон и Уайкики - ще съм благодарна за други идеи.

# 397
  • Варна
Да знаете къде мога да намеря надувни възглавници за пътуване/които се слагат на врата/?

# 398
в магазините" Всичко за 1 лев" . Моите са оттам.

# 399
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429843_46 … 9_845036842_n.jpg къде мога да намеря подобно в малки размери?
Някой да знае къде работят с Милкшейк?

# 400
От къде да купя яркочервена рокля, сукман или туника за 10-год.момиче? Максимално изчистена - не искам апликации (само ако са коледни), пайети и подобни. Проверих в Зара, Бенетон и Уайкики - ще съм благодарна за други идеи.
Пробва ли в HM?
Имаха червена с цветео, но то може да се махне

# 401
  • Варна

В Окаиди провери ли?

# 402
  • Варна
Откъде мога да си купя дъждобран? От по-плътна материя, не тип "найлонова торбичка".

Детски има в Джъмбо, за големи - незнам.

Да знаете къде мога да намеря надувни възглавници за пътуване/които се слагат на врата/?

Пикадили, Джъмбо, Практикер, вероятно в магазините за 1лев

# 403
  • ride my bike...
По-плътни дъждобрани има в ловно-рибарските магазини.
Аз лично съм купувала от магазин Айсберг, но беше преди 2-3 години.

# 404
  • Варна
Момичета и аз да попитам дали вече са пуснали детски ботуши по магазините - срещу Образцов дом обикновено гледам или ако имате идея къде още - естествена кожа предпочитам да са  Peace

в Мадара  (направо им станах рекламно лице  Mr. Green)

на мен ми трябват детски 30 номер за момиче,последно като ходихме аз естествена кожа не видях,само разни изкуствени,но това беше мисля септември някъде,сега сигурноли е че има и естествен акожа?

Дали има от естествена кожа не мога да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт