На пазар във Варна - 24

• 55 521
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Склад за климатици някой да знае къде има?

# 541
  • Варна
Реа, защо ти трябва точно склад за климатици? Някакъв чарк ли ще търсиш?

# 542
Виждали ли сте карта на Копенхаген? По книжарниците няма  Rolling Eyes

# 543
Някой случайно да може да ми помогне с информация за фирма,която отдава инструменти под наем.Трябва ми машина "жираф" за стъргане на стени.

Може и координати на човек,който има такава машина и съответно извършва тази услуга.
Благодаря!

# 544
Реа, защо ти трябва точно склад за климатици? Някакъв чарк ли ще търсиш?

Трябва ми климатик за отопляване на голямо пространство да е над 24-ка....може и втора употреба. Peace

# 545
Препоръчайте ми ресторант с прясна риба, моля! Или в краен случай рибен магазин около центъра  или в Цветния квартал. Има ли във Варна хубаво зареден сладкарски магазин - интересуват ме сладкарски бои, фондани, принадлежности..  bouquet

# 546
danifv, ето от тук можеш да си купиш сладкарски принадлежности, но са в количества  Peace

# 547
  • Варна
В Пфое Мол има ли останали магазини за дрехи?

# 548
  • Варна
Има 1 аутлет, в който няма размери от дрехите, и Мотор джинс май беше другия.

# 549
  • Варна
Има 1 аутлет, в който няма размери от дрехите, и Мотор джинс май беше другия.
Явно ще си го спестя   bouquet

# 550
Здравейте, може би вече е коментирано но все пак има ли добри души които знаят кога отваря врати вторият Карфур във Варна  newsm78

Сега чувам, че ще има втори Карфур. Къде ще е?

ами в сградата на Орхид Хилс на булевард 8-ми приморски след светофарите на чаталджа , казаха ми че са сложили табелата вече но и дума няма за дата на откриване  Crazy

Мерси, още по-далеч ми е Laughing

# 551
Виждали ли сте карта  на Копенхаген? По книжарниците няма  Rolling Eyes

Провери ли в книжарница Ориндж в МОЛ Варна? Преди време аз като търсих там имаше голямо разнообразие  Peace

# 552
Къде продават онези големи пластмасови контейнери с колела за прибиране на детски играчки? Приличат на леген с колела Simple Smile

В Баумакс имаше най-различни видове и размери.

# 553
  • Варна
Laluni, Pampers

Благодаря !

# 554
Момичета, знаетъе ли обикновено от кога започват коледните намаления в Технополис и Техномаркет ? Искам да си купя сешоар с дифузер ?

Общи условия

Активация на акаунт