На пазар във Варна - 24

• 55 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Лазаня никога не съм яла, не мога да дам препоръки. Иначе за пици - аз харесвам Акварел, Селена, Да Винчи.

# 571
Реа, благодаря ти! Няма проблем за линка, аз така или иначе, чак сега го видях   Hug
Да си задам пак въпроса за ресторант, където готвят хубава прясна риба? Квартирата, в която сме отседнали е близо до ХЕИ и има рибен магазин Немо, отзиви за него? (Не обичам да вземам готови храни, че веднъж сме се натравяли с децата, но сега нямам време и условия за готвене, а все пак сме на морето, ако тук няма хубава риба, къде...)

# 572
  • Варна
Лазаня трябва да ядете в Тоскана. По принцип по хубавата е в италианските ресторанти Simple Smile За пица аз харесвам Селена и една в жк Възраждане - Амичи Simple Smile

# 573
  • Варна
Хубави лазани правят в Его в Кулите (ако не е затворен вече), пиците им също не са лоши. И от мен 1 глас за Да Винчи. Селена според мен си развалиха пиците, преди ги харесвах. Peace

# 574
  • Варна
Момичета, знаете ли кога ще отварят Карфур над Чаталджа? Не намирам инфо в нета Thinking

# 575
Само знам, че ще е ноември, но никъде не намерих дата ...

# 576
  • Варна
Момичета, знаете ли кога ще отварят Карфур над Чаталджа? Не намирам инфо в нета Thinking
ООООООО къде Shocked?Много се зарадвах ,че ще ми е близо а много ми харесва да пазарувам там! newsm44 newsm68

# 577
  • Варна
Днес в пощата имаше брошура на Карфур и погледнах дали са написали адрес на втори магазин във Варна - още няма. Чакам го и аз Simple Smile

# 578
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ще е в новопостроената сграда над Чаталджа.На булеварда посока Чаталджа - завод Дружба

# 579
  • Варна
Селена според мен си развалиха пиците, преди ги харесвах. Peace
И не само пиците! Пържолата на мъжа ми имаше особен дъх на престояла във фризера.

# 580
  • Варна
Благодаря за отговорите момичета!  bouquet

# 581
  • Deutschland/HE
Ние поръчваме от Гранд Италия, пастата им е много вкусна, пиците разкошни и са доста бързи в доставката. Сайта им е http://www.pastariagranditalia.com/

# 582
  • Варна

и аз това питах ама никой не знаеше  smile3511

Само знам, че ще е ноември, но никъде не намерих дата ...

аааа има раздвижване значи, ех веднъж да го отворят ша ходя по пантофи  newsm53 барабар с бебето , ади да го отварят че Коледа мина  Mr. Green

# 583
знам че е коментирано доста, има си и тема за това, но откъде във Варна взимате вкусна и прясно сготвена храна за дома? аз все не улучвам да ми е вкусно, а доста често ми се налага след работа да мина и да взема.

# 584
Препоръчайте ми ресторант с прясна риба, моля! Или в краен случай рибен магазин около центъра  или в Цветния квартал. Има ли във Варна хубаво зареден сладкарски магазин - интересуват ме сладкарски бои, фондани, принадлежности..  bouquet
Немо-в района е.
Отдвна не сме ходили,но долу до ЖП гара беше много приятно

Общи условия

Активация на акаунт