На пазар във Варна - 24

• 55 525
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
За лазаня - Ла Пастариа
Пици - мъжът ми е много доволен от Класик (на Червеният площад - заведението с детският кът) и харесваме пиците на Евъргрийн, но поне година не сме ходили и не знам дали не са ги развалили.

# 586
  • Варна
Селена според мен си развалиха пиците, преди ги харесвах. Peace
И не само пиците! Пържолата на мъжа ми имаше особен дъх на престояла във фризера.

И ние снощи бяхме на Селена и за първи път пицата нещо... куцаше, никак не беше като преди. Скоро хапвахме в Модена - в Аспаруховското молче, то там май само пиците стават де, на пещ са и мн. вкусни.

# 587
  • Варна
За мен най-добрите пици във Варна са в Пицикато.

# 588
  • Варна
О да, и на Модена са хубави пиците, ако ми беше близо щях да ходя по-често Simple Smile Ще добавя и Каприз в ТЦ Явор, там като цяло кухнята много ми харесва. Simple Smile

# 589
къде точно ще се намира на чаталджа

# 590
  • Варна
Пицария с вкусни пици, лазаня?

В Двете кули - невероятни, приготвят ги пред теб. Препоръчвам с две ръце. Peace

# 591
  • Варна
знам че е коментирано доста, има си и тема за това, но откъде във Варна взимате вкусна и прясно сготвена храна за дома? аз все не улучвам да ми е вкусно, а доста често ми се налага след работа да мина и да взема.
В офиса поръчваме за обяд от МДжи Фоод - вкусно готвят:
http://www.mg-food.net/

# 592
  • Варна
Ем Джи наистина готвят вкусно-казва го човек,който е много гнуслив и капризен.

# 593
Момичета, знаете ли кога ще отварят Карфур над Чаталджа? Не намирам инфо в нета Thinking

и аз това питах ама никой не знаеше  smile3511

Само знам, че ще е ноември, но никъде не намерих дата ...

аааа има раздвижване значи, ех веднъж да го отворят ша ходя по пантофи  newsm53 барабар с бебето , ади да го отварят че Коледа мина  Mr. Green

и аз живея на близо, сигурно от 2 месеца стои там реклама че ще отварят. Ще им бъда редовна посетителка, те само да отворят Simple Smile

# 594
  • Варна
знам че е коментирано доста, има си и тема за това, но откъде във Варна взимате вкусна и прясно сготвена храна за дома? аз все не улучвам да ми е вкусно, а доста често ми се налага след работа да мина и да взема.

Видях реклама на Немо - "Обедно меню - 3-4лв, храна за вкъщи"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Видях в рекламната брошура на Карфур машинка за мъхчета - това почиства топчетата, които се образуват върху пуловерите ли?

Доволни ли сте от това техническо изобретение ?  Laughing

# 595
  • София
здравейте,

къде по това време мога да намеря детски бански за момче?

дива77, аз вземам понякога от "Хъшове" и съм доволна  Peace

# 596
Видях в рекламната брошура на Карфур машинка за мъхчета - това почиства топчетата, които се образуват върху пуловерите ли?

Много нерви трябва за това чудо... половин ден си играя докато изчистя два пуловера....

Препоръчайте ми сайт за имоти, но да не са от агенции..

# 597
  • Варна

Много нерви трябва за това чудо... половин ден си играя докато изчистя два пуловера....

Благодаря ! Значи няма да инвестирам 6лв Grinning

# 598
  • Варна

Благодаря ! Значи няма да инвестирам 6лв Grinning

Aз съм много доволна,става изключително бързо. Моето е от Технополис, някаква испанска марка беше,към 20 лева.Ползвам го 3-4 години вече, и не бих останала без него.

# 599
Аз говоря за евтина машинка, скъпите не знам как действат и дали са по-бързи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт