На пазар във Варна - 24

• 55 482
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Джия,
индийски магазин има в центъра. Може там да попиташ.
В началото на Мария Луиза е, от страната на съдебната палата. Не мога да ти кажа точен номер.

Тъй като познавам добре района, не се сещам там да има индийски магазин. Да не е нов?

# 646
  • ride my bike...
Oт няколко месеца е поне..
магазинът е само за храни от Индия. Не съм ходила от доста време. Надявам се не са го затворили Rolling Eyes

# 647
Oт няколко месеца е поне..
магазинът е само за храни от Индия. Не съм ходила от доста време. Надявам се не са го затворили Rolling Eyes

Интересно  Thinking Да не е до китайския магазин или някъде до цветарския?

# 648
  • ride my bike...
ох..ами някъде около най-стария офис на Мтел е(т.е. къето беше на един ъгъл -сеа е магазин за мъниста). В една жълтеникава сграда май беше...
Така не мога да преценя точно къде се пада. Ако утре мина от там ще погледна кой номер на улицата е.

# 649
ох..ами някъде около най-стария офис на Мтел е(т.е. къето беше на един ъгъл -сеа е магазин за мъниста). В една жълтеникава сграда май беше...
Така не мога да преценя точно къде се пада. Ако утре мина от там ще погледна кой номер на улицата е.

Оо, знам го магазинчето за мъниста, бях редовен клиент  Laughing

# 650
Мисля,че магазинът се намира почти срещу Годзила.Преди бяха в Гръцката махала,сега са на Мария Луиза.

# 651
ако ти се занимава с поръчки тук има понякога на доста изгодни цени.
http://www.sportsdirect.com/SearchResults?DescriptionFilter=thermal%20pants

Много благодаря! Това вече ми е по джоба Simple Smile

# 652
  • Варна
Относно кога отварят новия Карфур - 28-ми ноември Simple Smile

еее най после, в очакваме се и в предстартова треска за пазаруване  Mr. Green

Днес един багер разкопаваше улицата, което е над сградата и досега беше глуха, предполагам ще я отворят, за да се влиза с кола откъм булеварда. 28-ми е скоро... видях през витрината, че вече са сложили пазарските колички. Не че съм толкова голям фен на Карфур, но пък е до нас, а в района няма друг голям супермаркет или топли коридори където да разходя детето  Laughing

# 653
  • Варна

Днес един багер разкопаваше улицата, което е над сградата и досега беше глуха, предполагам ще я отворят, за да се влиза с кола откъм булеварда. 28-ми е скоро... видях през витрината, че вече са сложили пазарските колички. Не че съм толкова голям фен на Карфур, но пък е до нас, а в района няма друг голям супермаркет или топли коридори където да разходя детето  Laughing

По-скоро ще направят паркоместа.

# 654
  • Варна

lili_vanili ти си ми събрат по неволя  Hug и аз за тази цел го чакам този маркет , искам да си пазарувам без да трябва някой да гледа муцунка

# 655
  • Варна
Кинкалерията от Пискюлиев се е преместила в подлеза на Юнашкия дом и ми идва малко далече. Други кинкалерии да знаете - търся машинката на цип.
...

Преместиха се в подлеза на Македонския дом - около 20-30 метра по-надолу.

Ако това ти е далече... Mr. Green

# 656
Здравейте! Не е много по темата, но да попитам - къде правят кола маска на триъгълника с онази восъчната, която се отлепя с ръце, а не с ленти, дано някой се сеща за какво говоря Crazy

# 657
  • Варна
Аз съм с 2 въпроса:

1. Да ми препоръчате място, от където да поръчам хубава табелка за метална врата (за подарък). Ако има интернет сайт - още по-добре.

2. Търся нещо, което да ми помогне за едни обувки - малко ми хлопат, а искам да ги сложа за повод  Mr. Green Нещо като силиконови "уплътнители" , нямам идея какво, но се надявам да има решение Crazy

# 658
  • Варна
Има такива силиконови подложки за различните части на обувката- над петата, над пръстите, около свода на крака, под пръстите, за убиващи каишки и т.н. В Джъмбо май има най-голямо разнообразие и са по-евтини, но можеш да ги намериш и в Пикадили например.

# 659
  • Варна
Има такива силиконови подложки за различните части на обувката- над петата, над пръстите, около свода на крака, под пръстите, за убиващи каишки и т.н. В Джъмбо май има най-голямо разнообразие и са по-евтини, но можеш да ги намериш и в Пикадили например.
Супер! Отивам още сега!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт