Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 937
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Хасково
#2gunfire Аз пък вече се ядосвам, поръчката ми от 2.10 (вторник) все още си стои на стъпка Приета и това е...да не би сега да ми ги шият дрехите, които съм поръчала....или се моткаляват нарочно вече по седмица, за да може да спестят 1 доставка, като ми ги обединят.
На повечето от нас ли вторнишките поръчки са с такъв статус.  Confused

За якета ще удържам фронта, че бях купила няколко от АСОС пролетта, ама с надежда, че малък номер ще ми стане, но не би...сега ще си ги гледам и ще си нося старите....място за якета няааам  ooooh!
Ани моята от 28.09 е със статус приета от оператор от вторник - тъй че не си само ти .... вече ме ядосват - защото са обединени 4 поръчки и още две имам , 6 чакам и ...... с нетърпение чакам

# 151
  • на земята
Един съвет ,колкото поръчвате и ги обединяват ,толкова по бавно става (личен опит) поръчвате една поръчка максимум две и като изпише пратени тогава поръвате пак..))) Peace ама то с нашата краста  Joy

# 152
Мх..това е гадно, какво става в този случай  newsm78 чакат да съберем повече от 1-2 поръчки, за да ги пуснат и какво заслужават  Naughty Поръчки от различни акаунти... родата ще бъде регистрирана до 8-мо коляно  Peace
при положение, че нямам мн поръчки, не са ми обединявали, защото съм поръчвала 3-4 пъти, дори 1 път от името на мъжа...ми май така ще я караме, ще ме е яд, ако отказват работи и причината е във влаченето във времето.

# 153
Един съвет ,колкото поръчвате и ги обединяват ,толкова по бавно става (личен опит) поръчвате една поръчка максимум две и като изпише пратени тогава поръвате пак..))) Peace ама то с нашата краста  Joy

Или си правите втори акаунт и ги редувате  newsm47

Анни, писали сме едновременно...

# 154
 Joy хахаах Перли, тръгнали те на краставичари краставици да продават.  hahaha hahaha hahaha ще ги купим и продадем с целия им сайт барабар  Mr. Green

пп
В този ред на мисли ми идва на ума, че ако може да вкл нашия форум в нещо и ни от АЕЦ  Белене, ни от Козлодуй има нужда  Laughing

# 155
  • на земята
 Joy Joy ми да аааааа..))Аз пък си мисля че нарочно чакат и не приемат поръчката,че да направи втора ,трета и така  #Cussing out Joy #Crazy

# 156
  • Варна
Иска ли някой от лачените кецове Кубанас 39-ти номер?

# 157
Момичета, а като си сложите нещо в коша защо да не може да се слага линкче тук? Нали вече сте си хванали нещото? Моите се трият обаче като затворя сайта...
Друго...преди малко сложих в любими няколко чанти от коментираните-Райфъл, тази с ромбовете и още...Отворих един по един линковете. Последния с чанта Райфъл не се отвори, обаче отдолу имам опция да го добавя в коша. От коша пак се опитвам да го отворя, тц линкът е "празен". Понеже четох тези дни, че от любими можем да си ги гледаме на картинка само, затова споделям, че може пък и да си добавяме в коша, ако има опцията разбира се. Нали последно в любими не ги задържаме?

# 158
  • на земята
Toni_baraboni ,кои бяха онези с кайшките отпред ли  newsm78

# 159
  • Варна
Toni_baraboni ,кои бяха онези с кайшките отпред ли  newsm78
Да. Аз си дебна 38-ми.
Пуснах ги.

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 00:05 от Toni_baraboni

# 160
Мацки, сле като получите ф-ра до колко време идва поръчката? Ориентировъчно?

# 161
Мацки, сле като получите ф-ра до колко време идва поръчката? Ориентировъчно?

Понякога на следващия ден,понякога след 1-2 дни.

Не са ли Патаугас?

Моите обединени поръчки от 28-1-ви са обработени най-накрая,една тениска отказана имам,но на нея държах най-малко  Laughing
Сега да видим пък кога ще дойдат  Tired

# 162
  • Бургас

Не са ли Патаугас?

Да.  Peace

Joy хахаах Перли, тръгнали те на краставичари краставици да продават.  hahaha hahaha hahaha ще ги купим и продадем с целия им сайт барабар  Mr. Green
...

Joy    Joy    Joy

# 163
Peace Какво ще кажете за тези обувки естеств.кожа са тъмно сини  newsm78   
Не знам кои са, но изглеждат супер.

# 164
  • Варна

Не са ли Патаугас?

Да.  Peace

Joy    Joy    Joy

Да бе, объркала съм се  Joy Joy Важното е, че се разбираме  Stop

Общи условия

Активация на акаунт