Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 083
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Някой знае ли колко е разликата в нюанса на сивото и само в това ли между Сивити и Тъмно сивите CUBANAS?
Аз имам тъмно сивите и са си направо тъмно сини за мен,цвета е много хубав Peace

# 181
Момичета, имам три поръчки от 03 и 05,10, пише че са обединени и трите, липсващи продукти няма, но на статуса на две от тях има начислени 2 по 14 лева, какво се правеше в случая?
И това означава ли, че не са дадени на оператор още?

# 182
Не се прави нищо, грешка в сайта е . 14лв. са срещу "празните" поръчки, които няма да получиш , така че не се притеснявай.
На оператор, когато са предадени ти се промрня статуса срещу обединената поръчка  Peace

# 183
  • Sofia
Моята с фактура от събота мислех, че ще дойде днес, но нямам смс от Спиди. Утре заминавам за два дни Sad Crossing Arms

# 184
  • Варна
Да ви попитам.
Вие като си получите пратката, подписвате ли се някъде
Да. На листОТО на куриера Mr. Green

Само ако е на кеф, явно в повечето случай той ме разписва Simple Smile
Днес няма ли да се похвали някой с приета поръчка от оператор... да съм в час от кои дати обработват Whistling

Toni_baraboni, няма ли скоро да се хвалиш с ботушките?

# 185
Не се прави нищо, грешка в сайта е . 14лв. са срещу "празните" поръчки, които няма да получиш , така че не се притеснявай.
На оператор, когато са предадени ти се промрня статуса срещу обединената поръчка  Peace
PERLI   Hug  остана на чакам предадена на оператор и тогава, може да се окаже нещо , че липсва, дано не съм права

# 186
Да ви попитам.
Аз понеже до сега никъде не съм се разписала, реших да питам.

# 187
  • софия
Да ви попитам.

Само ако е на кеф, явно в повечето случай той ме разписва Simple Smile

"Моят" винаги ми дава да се подписвам. Но и винаги съм една от първите доставили им (около 9.30). Сигурно още не го е примързяло и не е закъснял.

# 188
Имам ваучер за върнати стоки. Party Само чакам утрешните намаления и ще го използвам. Grinning

# 189
а знаете ли какво ще намаляват утре?

# 190
На оператор, когато са предадени ти се промрня статуса срещу обединената поръчка  Peace
PERLI   Hug  остана на чакам предадена на оператор и тогава, може да се окаже нещо , че липсва, дано не съм права

след като е при оператора,преседява там известно време (моята последна обединена 5 дни стоя, може и 1 ден да е в най добрия случай ) и после получаваш фактура , в която вече виждаш какво са ти пратили и дали има липси, и после след 1-2-3 дни пратката е при теб ...

# 191
Днес засичали ли сте Кубанас/ши? Поръчах на сестра ми, за да си начеша крастата, че вече ще ям бой с тия обувки,ама сега искам и аз,пък не мога да уцеля!
Някой ,ако хване 37 и не му трябват, да свирне!

# 192
  • Хасково
а знаете ли какво ще намаляват утре?

Ооо и аз искам да знам и в колко часа ако е яснооо  Hug

Днес поръчката ми е изпратена от събота и неделя ! най-сетнеее

# 193
  • на земята
 farf ,моята поръчка от 01.10 е In delivery,значи утре ще е при мен,много пуловери навзех ,че да ги видим дали ще стават ..)))      Alleisha и аз не съм се разписвала никъде досега  Peace

# 194
  • Бургас
Барбу е получил върнатите поръчки, явно.  Wink
И са изпратили новите.

И моята от 02.10. е in delivery.

Общи условия

Активация на акаунт