Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 227
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Някой проявява ли интерес към тези 37-ми номер? Още търся
И аз имам фактура, но за върнатите продукти, сега ще чакам движение по сметката Peace

# 61
Записвам се и аз в новата тема!  bouquet
Искате ли да си направим албумче ( за обувки,дънки,...), в което да качваме размери,за да може по-лесно да се ориентираме?

# 62
  • Sofia
На мен при издадена във събота фактура за връщане на пари, вторник ми бяха по сметката  Peace

Сега да питам пак някой с 36-ти номер Кубанас, различни от кафяви, ако иска да разменим??? Една съфорумка върна вчера сиви, до 2-3 дни ще се появят, някой ако успее да ми ги хване, ще съм благодарна  Hug

# 63
  • Варна
На мен при издадена във събота фактура за връщане на пари, вторник ми бяха по сметката  Peace

Сега да питам пак някой с 36-ти номер Кубанас, различни от кафяви, ако иска да разменим??? Една съфорумка върна вчера сиви, до 2-3 дни ще се появят, някой ако успее да ми ги хване, ще съм благодарна  Hug
aniK, следи сайта още днес. Почнаха да излизат отказани артикули от днес фактурираните. Аз си хванах моите боти ТХ за 3-ти път Mr. Green

# 64
  • Sofia
farf, файлът е от голяма полза  Heart Eyes - отворих всички линкове, да видим  Crossing Arms Не им се праща ТХ насам  Mr. Green

П.С. Ама куриерът вчера ги е взел сивите, едва ли са стигнали при тях  Joy

# 65
  • на земята
Не наистина не им се праща,мисля че пак ще ни ги откажат  #Cussing out

# 66
  • Варна
Наистина не разбирам защо е това отказване, после дебнене и игра на котка и мишка. Ами като не им се продават да не ги обявяват Crossing Arms

# 67
  • Варна
Според вас това:
Скрит текст:

Ето и друга снимка - http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-7eb9d037eafb-900-900-1-85.jpg

същото като това ли е:
Скрит текст:

# 68
  bouquet за темата!
Ох,това палтенце чудничко....

# 69
Според вас това:
Скрит текст:

Ето и друга снимка - http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-7eb9d037eafb-900-900-1-85.jpg

същото като това ли е:
Скрит текст:
Това от Миниприкс няма яка. Иначе изглеждат подобни

# 70
  • Варна
И на мен само в яката ми излежда да има разлика. Rolling Eyes

# 71
  • на земята
Подобни са ,но не са еднакви,има доста разлики,и в цветовете май ,и едното е по късо,яката,ръкавите,иначе са подобни.Хубавко е на мен ми харесва  Peace

# 72
И на мен само в яката ми излежда да има разлика. Rolling Eyes

От доста време се колебая между този модел (гледах го в и в Асос) и това

Още се двоумя кое да избера. Някакви мнения по въпроса?

# 73
  • Бургас

...

Още се двоумя кое да избера. Някакви мнения по въпроса?

Това откъде е?

# 74

Етере, колекцията от миналата есен/зима.

http://www.etere.bg/39-%D1%81%D0%B0%D0%BA%D0%B0/4955-aliaska.html

Общи условия

Активация на акаунт