Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 29 982
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Не знам по каква логика, но мояте върнати стоки са отразени много бързо - под формата на ваучери, както ги бях заявила. За по-малко от седмица. Може да е било късмет.
За сметка на това имам "нови" поръчки, направени в деня на рекламацията, които още са на първа стъпка   Thinking ooooh! newsm78
Не че бързам защото не ми се чака. Просто две от нещата вече ги няма налични. Сега ако не ги фактурират, ще вдигна телефона. От 3 октомври до днес да са ги фактурирали, докато са били налични! Crossing Arms То бива бива моткане, ама това...  ooooh! Нямам "партньорски продукти", за да се оправдаят с тях...

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 14:39 от Doro

# 196
Барбу е получил върнатите поръчки, явно.  Wink
И са изпратили новите.

Еййй, и моята върната най-после са я взели. Тия хора само един ден в седмицата ли идват да изпращат и получават от Русе? ooooh! Тогава е напълно разбираемо защо имат 10-дневен срок на доставка.

Днес засичали ли сте Кубанас/ши?

Мдааа, 36-ти кафеви. Дадох ги на съфорумка Wink.

# 197
А пък моята от 02.10. днес са я обединили (много работа са свършили)  #Cussing out
Тези подозрително евтини ботуши някой поръча ли ги:
http://www.miniprix.bg/produkt/1005714/

# 198
Този сайт ужасно ме дразни! 1 месец ме лъгаха, че ще си получа поръчката от 09.09. "Чистеха", "чистеха" проблема, и най-накрая днес си признаха, че няма да я получа! Гадняри! #Cussing out

# 199
или някой да е получил,дали си отговарят ,че ми харесаха и двата,ама малко множко ще ми дойдат:-))

# 200
  • на земята
vin4o,тези високите кафевите ми харесват,ама ако не са естеств.кожа тц...))))  reni79,имаш поръчка от преди месец и ти казаха че няма да я получиш,че какво толкова беше поръчла ,че ми стана интересно хммм  newsm78 а сега де..))))и толкова време  #Crazy

# 201
и на двата пи6е естествена-велур би трябвало да е..ама не им вяврам хич Mr. Green

# 202
  • на земята
vin4o и аз не им вярвам  Peace особенно като бяха пуснали намалението на обувките и два чифта които гледах от естественна станаха изкустевна  Joy

# 203
от това имаше ли и други цветове, че сега се прибирам и не знам какво съм изпуснала???  newsm78

# 204
А за това какво ще кажете?Разчитате ли марката,като че ли е написано на кирилица.

# 205
  • на земята
GlitzyWrites,нямаше други цветове споко не си изтървала  Peace само този цвят си беше днес го гледах още като го писнаха..)))   unique-alna ,и аз го загледах ама много изкуствено ми изглежда  newsm78

# 206
  • софия
или някой да е получил,дали си отговарят ,че ми харесаха и двата,ама малко множко ще ми дойдат:-))
И аз ги гледам ниските от сума време. Имаше и сини. Но не съм измислила за какво са ми Embarassed
И високите са супер. Тях не съм ги засичала.

# 207
  • при моите любими
Не помня кой получаваше имейли за намаления, но дано да се включи да каже какво точно ще има утре, да се подготвим. Simple Smile

# 208
поръ4ах кафявите-70лв. ще дам отзиви като дойдат

# 209
  • на морето
Не помня кой получаваше имейли за намаления, но дано да се включи да каже какво точно ще има утре, да се подготвим. Simple Smile
Аз получих:
12-13ч -30% на тениски
15-16ч -30% на обувки
20-21ч-30% на боти

Общи условия

Активация на акаунт