Любители на Котки Тема 66

• 37 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • In a surreal moment!
От където и да го погледнеш, животът е прекрасен !!!  Grinning

хи-хи Къци..Добре дошли!

# 376
Това за човешката тоалетна го гледах до Нешънъл Джиографик. Представлява програма, която май беше над 1 месец /ако не и към 3 месеца да траеше/. Състои се от 3 приставки за човешката тоалетна чиния, всяка следваща по-малка от предходната. И по този начин я приучават да ползва тоалетната.
Остава и само да измислят как да научиш котката и вода да си пуска и всичко ще е 6.   Mr. Green Mr. Green

# 377
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Имам 2 осиновени котета, спасени от улицата! Разликата им е 3м и 2кг  Mr. Green
Имам обаче и проблем  Confused Малкият е дивак, как се събуди и започва да напада. Големият е с рани като след уличен бой  ooooh! И проявява някакво нефелно отношение - не отговаря, бяга, крие се...Иначе като си легнат е любов необяснима, увити като червейчета  Mr. Green
Искам да подаря малкия. Моля помогнете  Praynig

Скрит текст:

Скрит текст:

Последните рани на големия

Скрит текст:
Скрит текст:

# 378
Доколкото схванах и двете животинки са мъжки, при което е напълно нормално да се бият, си мисля аз. Ако държиш да задържиш и двамата, кастрирай поне единия, а още по-добре и двамата. Peace
Другите ще ти дадат по-компетентни съвети, но аз така мисля.

# 379
Ето ги и нашите сладури,които успях да снимам тази сутрин,припичайки се на слънце пред входа.
Малко сънени са и трите  Simple Smile
Търсят си дом!
Ако някой ги иска,моля да ми пише!Женски са и трите.
http://elizabethmartin.snimka.bg/animals/podaryavat-se-tri-kotet … a.708100.28775964

# 380
ДОРОМ и SunshineMery, много сладки котета!
Може да пишете и в тази тема Бау и Мяу си търсят дом

# 381
Доколкото схванах и двете животинки са мъжки, при което е напълно нормално да се бият, си мисля аз. Ако държиш да задържиш и двамата, кастрирай поне единия, а още по-добре и двамата. Peace
Другите ще ти дадат по-компетентни съвети, но аз така мисля.

Мъжки са и двамата, да. Големият е следващия месец на кастрация, малкия чак през февруари  ooooh! Половин-а вече не издържа на напъна  Confused Той си е по цял ден в къщи и е свидетел на всичко, опитва се да ги разделя, но малкия започва да прави поразии като остане сам  ooooh!

# 382
  • София
ДОРОМ, доколкото разбирам раните са от игра, нали? Ако подрежеш ноктите на малкия дали няма да намалеят пораженията? Въпреки, че и зъбките са им остри, а както е малък, сигурно и хапе доста. Раната на гушката сигурно е от зъби.  Sad Иначе ако се бият истински, оправия няма. Моите решиха да делят територия поне 2 години след като бяха кастрирани.  Sad

Колкото до търсенето на дом - няма да ти е лесно да намериш. Предлагането е твърде голямо. Все пак докато е още малък, има по-големи шансове. Успех!  Hug И двамата са разкошни!  Heart Eyes

Много ме е яд така! Какво толкова делят? Манджа има за всеки, дивани и меки столове в изобилие, внимание и свободни ръце за галене - също. Защо им трябва да се доказват кой е по-голям дивак?  Confused Такъв кеф ми беше първите години. Като седна някъде, единият идваше в скута ми, другия се лепне до мен, а аз с две ръце галя и мачкам.  Laughing После 10 години живеех в стрес да не се срещнат случайно.  Sad  

SunshineMery, желая успех и на твоите красавици! Дано имат късмет и намерят топъл дом!  Hug

# 383
А като малкия е по-див, защо не им размениш времето за кастрация? Като имате час следващия месец, нека кастрират дивака.  Peace

# 384

Благодаря! Писах и там.

# 385
И аз благодаря,сега ще пусна и там  Peace
Благодаря и на теб,Таня  Hug Ако не им намеря дом,ще трябва да ги заведем да се кастрират май  Confused

# 386
А като малкия е по-див, защо не им размениш времето за кастрация? Като имате час следващия месец, нека кастрират дивака.  Peace

Много е малък  Confused Около 8я месец препоръчват всички доктори  newsm78

# 387
Не съм писала от векове ooooh! Но какво ли не ми се струпа на главата, та така.
Имам питане.Как най-лесно да намеря мъж за Сия?Вчера писах във форума за котки, но там не са много активни потребителите.Явно ще трябва обява и по други форуми.Да не говорим, че повечето руски сини котараци са кастрирани Confused Ако вие имате някаква информация за некастриран руски син котарак, ще ви бъда благодарна, ако ми кажете Hug Сия засега се сържи добре, не е преритала Laughing
ХУбав ден на всички  bouquet

# 388
  • до най-прекрасния мъж
Не знам дали е така, но май дивотията не зависи от пола. Моята като е дама, не мога да твърдя, ама никак, че се държи като такава. Малкият бяс ни усеща още като станем от сън, а ние сме в другия край на апартамента - тя е затворена през 3 врати - и започва да беснее да я пуснем вътре - разбирай скачане на задни лапи и лудо мяукане до прегракване. А като влезе, пък, не се спира - тича като луда напред-назад, може да си помисли човек, че е на състезание. Два часа поне е като отвързана, а после се изморява и заспива, но до тогава ми спира тока да тичам след нея и да се карам. Имам чувството, че отлично знае къде не е позволено да ходи и го прави напук.

# 389
За дивото коте - подрязвате му само на  него ноктите, за да може другия да се отбранява. Вземате стара кухненска ръкохватка и който си е вкъщи когато му се доиграе, хващате го вие да играете с него с ръкохватката. Събаряте го по гръб и се опитвате да го хванете за гушката, за да се отбранява. Така 10 мин и се изтощава и му минава мерака. Направете им отделни ъгълчета с хранаи тоалет, ако по-страхливото котет се стресира трайно, може да се отрази, да не си дояжда, даа стиска  вместо да ползва тоалета и оттам друг проблем...Кастрирайте и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт