Любители на Котки Тема 66

• 37 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Танче, ще му изям любопитната дебнеща муцунка на твоя телефонист  Heart Eyes
Palia, и аз редовно щракам улични зверчета. Тези верно са си загладенки и гледани Simple Smile сладури!
Стейси  при мен години минаха и пак, като гледам клипчета с Пуфи и чуя гласчето й, си поплаквам Sad Hug ( Аватарът ти е 1 път!)
Клипчетата и снимките от нета са супер сладурски и забавни Simple Smile
Бижу, мн ми е сладинка твоята снежинка розовоноса Heart Eyes

# 361
  • Варна
TINA.K,allexa,Мъни,Стейси Грей,Тaня67,много,много съм ви благодарна!!!  Hug Hug Hug
Нямате представа,какъв кураж ми вдъхнахте!...Като почнах да ровя в нета по темата бълхи,прочетох отчайващи неща!...Направо изпаднах в депресия!  Sad
Снощи (към 20 ч.),звъних на нашия ветеринар (до сега му имахме пълно доверие).Той се направи на зает,каза,че като се освободи,ще ми звънне,но не се обади,с което ме разочарова и сега хич не ми се иска да го търся...Почти в 100% съм сигурна,че това,с което напръска котьо беше Фронтлайн-шпрей.Следователно,а и от това,което споделихте,става ми ясно,че трябва да изчакам поне 4 седмици,преди да го третирам отново.Докторът и без друго,още като бяхме при него,първия път, ми препоръча,1 месец след шпрея да приложа пипета...
Като се позамисля,двете бълхи които видях,всъщност се изтърсиха от котето,пред очите ми и не скачаха...Май това не е нормално за бълхите  newsm78...Може пък да са били на умирачка,от въздействието на препарата и аз просто да съм уцелила момента?  ... Тази надежда ме крепи!  Mr. Green ... Във всеки случай,реших-ще стисна зъби и ще изчакам още 2 седмици,а после ще му купя пипета...

# 362
Дебнещият телефонист е голям сладур  Heart Eyes

Историите с бълхи са ми мнооого познати. Както писахте главно ние ги внасяме вкъщи. Проблемът при нас е, че освен котката, налазват и мен  Crazy, дори една да е - пак при мен идва. Ако сутрин се събудя с няколко сърбящи пъпки, ми става ясно, че имаме бълхи. Комари не ме хапят толкова, колкото те. Преди месец взех една пудра и обработвам Шони с нея. Има ефект. Засега.

# 363
Здравейте и от мен!Чета и се забавлявам с историите за Пикълс и Суши,плаках и ми стана мъчно за Фреда,любувам се на снимките,които публикувате на вашите пухкави любимци и ми се иска всички да ги намачкам.Ама те всички са кой от кой по-красиви и пухкави  Heart Eyes
Ето малко снимки и от нас.В момента,който стана от дивана и местото ми е заето веднага,а ако не -на другото и любимо място-стола  Laughing Също не дава да я мачкам,но при дъщеря ми дава всичко да я прави.Има една четка и в момента,който седни на стола дъщеря ми и види четката-веднага ляга в краката и и се нагажда да я решат  Laughing

Това е от снощи,хваната в момент, който се прозяваше след сън  Laughing

# 364
За бълхи и кърлежи продават едни каишки. Не знам до колко са ефективни и дали ги убиват или само гонят буболечките. Моите диванета не могат да ги търпят и започва една борба за махането им.

# 365
Писенксето, сладка оранжева пухкавелка, дето се е сляла цветово с дивана Simple Smile А мърка ли силно?

# 366
  • На небето
Данък:

# 367
  • До хладилника, който обичам
Я, наша Маша! Laughing

# 368
  • На небето
Забравих да ви се оплача, моя хулиган нападна кучето на родителите ми. Милото на лекар го водиха за 10секунди атака що поразии беше направил Мърчо. Баща ми беше целия надран, панталона му беше скъсан, а крака му надран, на кучето му течеше кръв от врата, имаше 2 дупки на главата и 1 хематон.  Cry

# 369
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Има една четка и в момента,който седни на стола дъщеря ми и види четката-веднага ляга в краката и и се нагажда да я решат  Laughing

Най-обичам истории за игри и щуротии на малчовци, и котки дето сами се нагаждат да ги решат! Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  smile3508
А на котки неизлизащи извън жилищата бълхите им ги носим ние стопаните. Най-често пренасяме яйца с прахоляка по обувките, но често и живи гадинки качени по дрехите ни. Преди години в прасеца на майка ми се беше забил кърлеж при една разходка из пазара. Кой го знае на коя връзка магданоз или нещо друго си е кротувал докато не му е паднала сгода да се транспортира с ол инклузив.  Mr. Green Човек винаги трябва да има едно на ум!

# 370
Естел, бързо оздравяване на кучо и да не се сресира трайно! На приятели така хъските беше нападнато от домашния любимец-плъх на който бяха на гости. Куч му е интересно и да подуши, плъха се уплашил, и резултат пода целия в кръв, лицето му издрано яко, за щастие без сериозни последици.

Оффф. За 5 мин. седнах и се материализира котка в коша с изпрани дрехи.

# 371
Влизам само да ви кажа, че си имам най-сладката Закачалка (прякор, защото много се закача  Mr. Green). Пътувахме идеално - спа, мърка, игра си, яде, пак спа... в скута ми излезе за малко, не гъкна, просто идеално пътуване. После игра по двора като отпрана, спа часове, явно се измори. Сега дивее из непълно непозната обстановка. Общо взето няма никакви проблеми с пътуване, не се плаши, дори новата обстановка не я стресира ни най-малко - яде, играе, спи, до тоалетна ходи, все едно сме си в нас!  Heart Eyes

пп - не виждам никакви снимки, защото сме в Балкана, около нас няма никакви хора!!! и нета е слаб (от флашка), но сме в Рая и то с Пиклата!

# 372
Оффф. За 5 мин. седнах и се материализира котка в коша с изпрани дрехи.
Grinning Няма прошка, Мис Нели! И у нас е така. А извадя праните дрехи за разпределяне, а имам самонастанила се котка върху тях. Големи са чистници, ей!

Естел, горкото куче! Дано стопаните да не са реагирали твърде емоционално на ситуацията, че наистина могат да издокарат на кучето страх от котки.
Нагушкай калпазанина от мен!

Трейси, ние приемаме снимков материал и със закъснение, не се коси  Hug

# 373
Здравейте котколюбци и котколюбки!  Laughing

И аз искам да се наредя сред вашите редици с един наскоро осиновен Къци Simple Smile

И понеже темите са много, а аз съм сал една - простете, ако е коментирано, но искам да науча котарака да не ползва бентонит, а нашата тоалетна...

Запитвам се Е ли възможно това?  Mr. Green Запитвам и вас  Hug

# 374
  • Варна
Къци коя ария изпълнява в момента!  Laughing
Някой беше писал в последните теми за приучване към човешката тоалетна. Беше описал в стъпки как се действа и до къде са стигнали. Не помня кой обаче.

Като прочетох за Мърчо, вече няма да викам на Женя хулиганка. Shocked Виждала съм един уличен котарак как спринтира и гони големи кучета!  Shocked А кучетата пищят и бягат.

Общи условия

Активация на акаунт