Любители на Котки Тема 66

• 36 717
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Прелестни котешки попълнения  Heart Eyes
Да са ви все така чаровни и гальовни котаците!  Hug
Суши и Чарли ми останаха в очите,но и всички останали са за голямо намачкване  Laughing
ekita ,големи пухове са станали твоите котаци  Heart Eyes С пристрастие към Макс  Hug
Аз нямам много за споделяне,освен че Гарфилд дебелее,прави пакости и продължава да расте на воля.Предупреден е да не расте повече,ама ще слуша той... Sunglasses
Данък с кака му,която много го обича,изразявайки си обичта в постоянно и голямо мачкане Mr. Green

# 61
  • София
Eкита, и двамата са много сладки, а при Ади се забелязва наистина голяма разлика, сега разбирам защо преди беше притеснена, че е отслабнала.
SunshineMery, и Макс, и кака му са много хубави, а заедно-просто са неотразими!

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 16:49 от sisy

# 62
  • Варна
Данък с кака му,която много го обича,изразявайки си обичта в постоянно и голямо мачкане Mr. Green
Малките сладки момиченца са шефове на големите размазани котараци. Mr. Green

Росченка, много сте милички на снимката!  Heart Eyes

blackisback, на много хубав ден е родена Жужка!  Grinning

# 63
Здравейте любители на котки:)Много отдавна само ви чета:)От както се помня винаги съм имала котка.Ето я моята писана-Неда на 5години.На снимките е на 1година,но в момента не мога да пусна от новите и снимки

А вчера разбрах,че моята дъщеря е посетила котешката изложба във Варна и от там си е купила този сладур.Казва се Ейс и е на 4месеца.

# 64
  • Пловдив
Добре дошли на Неда и Ейс - страхотни пухкавелковци. Радвам се на всяко коте тук...а и по улицата.

# 65
Благодариииим Hug
Добре дошли на новите прелестни пухове!  Heart Eyes

# 66
Да ви покажа малкото пухче като бебе
Скрит текст:

и сега

# 67
Майчице, колко красоти!

Росченка, прекрасен кадър! Толкова много топлина има в него, дълго не можех да си откъсна очите!

Екита, разликата в "преди" и "сега" е драстична. Ади е била плоска като килимче. Страшно направо... А сега е абсолютна разкошотия! Великолепни са и двамата с Макс.

Съншайн, Гарфийлд се с самозабравил! Кака му на колко е? На 5?

Много обичам снимки на котки в кутии от обувки. Защо моите две мъркалчета не проявяват интерес към релаксиращ престой във възтесни пространства?

Добре дошли на баницолюбката Жужка, както и на пъстрата Неда и пухкавела Ейс.

# 68
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ros4enka, снимката е фантастична!  Heart Eyes

blackisback, Жужка е голяма красавица!  Heart Eyes

pisana306 , леееекинко завиждам на дъщеря ти за този пух!  Heart Eyes

ekita , Аделката изглежда чудесно! Като я погледна на по-старата снимка  Cry , колко ли се е измъчвала горкичката?! А сега е прекрасна! Heart Eyes  Hug

Ohi Laughing да му вземеш на дИтетУ по-големи кутии! Какво го мъчиш в тази от обувки?! Я виж, колко козина и лапи остават отвън!  hahaha Hug

SunshineMery, мачкането на големи мекички котараци от малки сладки момиченца води до пристрастяване и до зарязване на домашните.  Joy Правилото важи с два пъти по-голяма сила, ако котаракът е оранжев с бяло пухкаво коремче  Naughty. Правилото се потвърждава и задълбочава с нарастването на котарака и на годините.  Wink Цитирам по памет отделни реплики от съботния телефонен разговор с малката ми дъщеря: "Какво ми прави Силвестърчето?" - това вместо "Добър ден!" ; "Заради тоя тъп изпит не можах да дойда да си намачкам Сисината!" ; "Много ми е мъчно! Искам си при Сисо!" ; "Ох, чак в петък ще мога да си дойда да си намачкам котенцето!" и т.н., като репликите се редуват с обилно хлипане, ронене на сълзи и подсмърчане. И всичко това защото е вече ЦЕЛИ 2 седмици в София  Crazy ! И не е бебе - на 21 е, ама пуста му и лИбоФ котешка!  33uu smile3544 Ей това ви чака!  Laughing

# 69
Запознавам ви с една малка маймунка - Ники:

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 19:24 от Дъждовно време

# 70
  • София
Запознавам ви с една малка маймунка - Ники:

newsm78  Дай малко повече инфо! А Маца? Иначе маймунката е чудесна!  Hug

Преди малко какво разкошно коте нахраних!  Heart Eyes  На 2-3 месеца дългокосместо, бяло с еднородно сиво. Невероятно красиво! Излапа цял кренвирш, който специално му купих. Обаче беше малко дивичко. Не знам ако ми беше позволило да го хвана и погаля, дали щях да го оставя.  Blush  Жалко, че нямах с какво да го снимам, защото сигурно някой щеше да го хареса.  Sad

Еха! Гарфилд какъв голям е станал!

Екита, Ади е станала разкошна!

Добре дошли на новите котенца в темата!  Hug

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 19:58 от Тaня67

# 71
Таня, Ники е котето на дъщеря ми. Персийче,  много диво, своенравно  и кльощаво:) Яде, а не дебелее  newsm78  А Маца е добре. От седмица си е харесала един дебел губер и не го дава. Мързелува, а бе ... котка...
Страхотна снимка на Мъро!

# 72
Сушка си има личен домашен любимец  Joy

Рибката се казва Sushi Happy Meal  Mr. Green

# 73
Ох, Теди, защо сте я затворили в такова малко бурканче горката рибка  Sad Аз нали съм и рибколюбител, ми стана тъжно. Кръглите буркани са изключително неподходящи за рибки, въпреки стереотипа, а пък такъв малък размер за такава голяма риба - съвсем.

# 74
Диди, рибката е много малка, но буркана я уголемява  Mr. Green Реално е към 1,5см. Ще й вземем по- натам и по- голям аквариум. Днес й е първия ден у нас, а не сме гледали досега риби ... буркана ми го даде една приятелка колкото да снимам Суши с рибока.

Общи условия

Активация на акаунт