Любители на Котки Тема 66

• 37 282
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
А, добре. Честито ново попълнение тогава Grinning Като й гледам задницата, май на златна рибка прилича? Ще й трябва поне 50л аквариум, и другарче (златните са социални риби и живеят по-дълго и по-щастливо ако са в компания). А тия кръгли купи стават само за фотосесии  Laughing

# 76
* TED CAT* ,Sushi Happy Meal ще доживее ли до средващите няколко дни Joy
Ники-алпиниста,гледам че на високо живее,освен че се катери по мрежите  Crazy
pisana306,голямо домочадие се заформя и у вас  Heart Eyes  Hug
blackisback,какво малко пухче и какъв голям бял пух в последствие Heart Eyes
Росченка,пропуснах те,много хубава снимка с мъничето ти  Heart Eyes
Такива красоти в темата,не мога да изброя всички  Embarassed
Професорке, (отговарям и на Фея Кръстница  Wink ) Бети е на 5 и половина (доста висока е,изглежда на повече),но лятото като бяха разделени с Гарфилд същото ме питаше - "Какво ми прави моя сладък Гарфилдчо"  Laughing А и сега като се прибираме вкъщи вечер,веднага се задава този въпрос и започва мачкането още преди да се е събула и съблякла  Mr. Green
Да ви попитам,кога падат млечните зъби на котките? Днес на щерката й извадихме първото зъбче,сега чакам и от Гарфилд нещо такова  tooth

# 77
Тед, много рисково съжителство Simple Smile Моят мъж купи оня ден две миниатюрни жабчета. Аквариумчето има капак, та котките нямат достъп, но влязат ли в стаята на голямата щерка, веднага под аквариумчето застават, с вдигнати глави.

Съншайн, твоята Бети и моята Бети са връстнички значи. Честито първо ново зъбче! Нашата Бети пък изкара второ и си прави млечнозъбна колекция Simple Smile

# 78
  • София
Доколкото виждам, Суши използва аквариума като източник на вода, а не на храна.  Wink  Години наред имахме 140-литров аквариум, а Мъро и Мацо не обръщаха никакво внимание на рибите. Може би, защото рибите си бяха там когато се появиха котките, но дори и като бебета не ги забелязваха.  Иначе аквариумът се използваше добре - служеше за добре подгрято от крушките легло (извинете ме за показваните много пъти снимки, но няма как да не онагледя ситуацията  Wink):

синхронно миене  Wink

Снимките са от 1999 и 2000 година  Crazy

# 79
Здравейте ! Реших и аз да покажа своя котарак. Взехме го на около месец на 1.08.2012 и се казва Зу. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3302298317019.187721.1 … 802503&type=3 Не можах да кача снимка и за това слагам линк.  Simple Smile

# 80
Таня, няма какво да се извиняваш - много ги обичам аквариумните снимки. Особено на втората как се държат за ръце, и синхронното близане накрая  Laughing Нашият аквариум не получава никакво внимание от Богданка. Той е по-стар от нея, може би го е възприела като част от фона. Сега като се замисля... Голямото ми сомче се пада батко на Богданка  hahaha Само в началото като я взехме уважи аквариума с няколко по-продължителни погледа, и толкоз. Но той е качен на високо, а тя не е голяма катерачка, за мой късмет. 

Marche To, добре дошла на теб и на сивото мишле Зу  Hug

# 81
Таняааааа! Кеееееееф!  Hug

Добре дошла, Марче!

# 82
  • До хладилника, който обичам
Да ви попитам,кога падат млечните зъби на котките? Днес на щерката й извадихме първото зъбче,сега чакам и от Гарфилд нещо такова  tooth
Около шест-месечна възраст Simple Smile Обичайно вече расте постоянния зъб и може да не се забележи дори, че е сменен, ако не се види в момента. Ако го 'хванеш' навреме, ще видиш котката с два реда зъби Mr. Green Забелязват се кучешките, другите надали ще ги видиш при смяна.

# 83
Момичета, ние другата седмица ще кастрираме  Confused Като си спомня майката на Жужка как се възстановяваше, направо ми се къса сърцето  Sad

# 84
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Таня, такива снимки не могат да омръзнат. Толкова са мили! Добре де, толкова пъти си споменавала, че двамата не са се понасяли и са живяли в различни стаи? Аз ли нещо не съм разбрала, ама снимките говорят друго - и тези, и ония от кукленската къщичка. newsm78

# 85
  • София
Професорке, първите 2-3 години живяха щастливо. Мацо (кафеникавия) беше по-голям с 1 година и диктуваше правилата. После Мъро наедря доста, стана по-силен, явно му писна да се подчинява и започнаха боевете. Последните им общи снимки са от зимата на 2001 година. От тогава заживяха разделени. Боевете им наистина бяха жестоки и не преставаха. Не знам защо се получи така. Логично беше единият да се подчини на другия, но не се получаваше. Пораженията и по двамата бяха сериозни след всяка една битка, а да не ти казвам какво оставаше за мен след тях.  ooooh! После 10 години живяхме със заключващи се врати (Мъро отваря всичко) и регулировчик на движението в коридора.  Mr. Green

Марче, добре дошла с хубавеца Зу (умалено копие на моя Мъро Wink)

blackisback, ще стискаме палци всичко да мине леко!

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 11:50 от Тaня67

# 86
Тaня67 ,много са готини тия двамата сладури  Heart Eyes
Marche To,много сладко тумбаче има Зу.Аййй,голям сладур  Hug

Около шест-месечна възраст Simple Smile Обичайно вече расте постоянния зъб и може да не се забележи дори, че е сменен, ако не се види в момента. Ако го 'хванеш' навреме, ще видиш котката с два реда зъби Mr. Green Забелязват се кучешките, другите надали ще ги видиш при смяна.
Гарфилд тия дни ще стане на 8 месеца,но не съм го видяла да сменя зъби  Rolling Eyes
А иначе редовно си го преглеждам и него,но дали не съм изпуснала момента  Crazy
Неговите са подредени като мъниста  Laughing
Фея Кръстница ,извън котешката тема  Peace
Скрит текст:
И ние ще ги събираме,отдавна имаме една кутийка,която вече влезе в употреба  Wink Твоята съименничка Феята на зъбките дойде сутринта у нас.И понеже Бети я чакаше от снощи,сън не я хвана...сутринта скочи в ранни зори да търси какво има скрито под възглавницата й  Laughing
Много е сладка без едно зъбче.Дори снощи като го извадиха започна леко да фъфли  Laughing

# 87
  • До хладилника, който обичам
SunshineMery, много вероятно е да си го изпуснала. Изникват им на два реда зъбите и бързо ги сменят. За толкова котки, които съм имала, съм засичала смяна на зъб само може би 2 пъти дотук...

Тaня67, суперски снимки  Laughing и бебешката целувка на ros4enka много ми допадна (а и обичам черно-бяла фотография)

Ау, Бу, супер яко! Желая ви успех с проекта!

Ииии ето го първия етап:

клик Simple Smile

Недовършено е все още. На първата снимка горе вляво се вижда стената "преди" - украсена с котешки стикери  Laughing Решихме върху тях да сложим лавиците, защото, както виждате, Маша чудесно импонира с черните винилени котки  hahaha На снимките на дневна светлина се вижда вече и най-горната лавица, по-широка, на която ще има постелка за постоянно и точило за нокти. От него се вижда добре навън към улицата при вдигнати щори, както и поглед към дневните помещения изцяло.
До най-ниската лавица ще се стига от диван, за момента - е сложен стол.
Втората част от вертикалното котешко пространство ще е на друго място, ако стане - още обмисляме дали ще има нужда от него и дали ще е практично.

# 88
Бу, страхотно е!  Peace

За Пикълс, ако може един виртуален диван да измисля, няма да е лошо  ooooh! Наистина не разбира от дума, карах ѝ се, пръсках я, хващам и я връщам на земята всеки път щом се качи така и я оставям на дивана щом ме изчака аз да я кача... тъкмо имаме малък прогрес и край  Tired Не ще да проумее! Лошо коте  Crossing Arms  Mr. Green

# 89
А защо е проблем да се качва на дивана ви? Смисъл,котките се катерят ! И как очаквате да разбере,че хем и е разрешено да стои на този диван,хем не?! Thinking

"Вертикалното котешко пространство" е жестоко. Много добра идея и още по-добро изпълнение. Наистина е страхотно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт