Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уличното развъждане на котки?
Какво е вертикалното пространство за котки?
Какво е предучилищна подготовка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уличното развъждане на котки?
-
Какво е вертикалното пространство за котки?
Вертикалното пространство за котки е специално проектирано обзавеждане, което предлага възможности за катерене, скриване, игра и почивка на нашите космати приятели. Това може да включва стълби за катерене, висящи платформи, къщички за котки и други подобни елементи, които подобряват средата на живот на нашите котки.
-
Какво е предучилищна подготовка?
-
Какво представлява котешката изложба?
-
Кога падат млечните зъби при котките?

А и ако представлява проблем, да потърсиш друга порода докато е възможно. Все пак ти предстоят поне 10-15 или повече години съвместно съжителство.
Камък ми падна от сърцето. Добре, че само ние си се чуваме, че иначе...за смях ще стана на колегите каквито са консервативни клюкари.

Персийските ги харесвам точно защото не са агресивни и са мързеливи. От няколко дни слушам за тия косми....Направо ще ме откажат. Харесвам британските, но за тях съм чувала, че са агресивни. Ако ще избирам за себе си, ще си взема свинкс , обаче, само дума да се отвори за това пред домашните...и
). Освен, че го решех два пъти на ден и кихах през това време, беше си избрал да лежи на тъмнокафявата лента на иначе светлобежовия ни килим. Мястото стоеше вече белезникаво... Трябваше четка и вода, за да обера всичко от там. Той също имаше персийка някъде в рода си и беше наследил техния нрав - кротък, мил и спокоен. Ако можеш да преживееш постоянния сърбеж по лицето, кихане, да си вадиш влакна от устата и очите, няма по-голям кеф от топка топъл пух!
Имам приятел с бирманска котка, не ми се е оплаквал от косми, въпреки, че тя също е доста космата, но тези котки са много трудно достъпни, не само като пари, а и като развъдници.