Любители на Котки Тема 66

• 37 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Бижу, мисля че ако просто ге дезинфекцираш и превържеш с марля, както каза Еличка ще ѝ мине, може би няма нужда от ветеринар, мисля че е често срещано, но ако много те притеснява...

# 541
Стейси Грееей , Красотия Женя Heart Eyes ...и Кари яде от тоалетнааатаа... ужас! То затова- за малки писанчета, само ситен пясък  Grinning
Palia, амаааа Шониии е страхотна маца! Heart Eyes
Бижу, бързо да минава раничката на разкошничето!
medissa, мн готин Томи Simple Smile
Котьо, MissNellie, благодарско за съветите... ще ги последвам!   bouquet
Настана тишина у домааа- мъж на курс до 22ч, коте- в хартиена торба-спи от час поне... еееех, мога да си изгледам Вампирските дневници  спокойно Joy

# 542
  • София
Бижу, такива ранички ще си прави поне по 3-4-5 пъти месечно в следващите 15-20 години  Wink. Може би единственото спасение е подрязване на ноктите. Мъро и в момента има раничка между окото и ухото. Лошото е, че при заздравяване сърбят, чешат се още повече, откъртват образувалата се коричка и става още по-голяма нова рана. Омагьосан кръг.  Sad А няма как да ги спреш да се почесват тук-там.

Стейси, Женя живот си живее! Личи си, че е станала господарка на къщата.  Grinning  И следа няма от онова свито и страхливо котенце, което ни показа преди време.  Heart Eyes

# 543
Благодаря ви за съветите!  Hug
Ако ви кажа мъж ми колко се ошашка, ще ми се смеете!  Simple Smile Беше готов още сега да я води на доктор. Нали е беличка и много ясно се вижда, че е разкървавено, а мъжете кръв не понасят. Crazy Сега Биби спи, някаква е кротичка от два дни много, та и това ме впечатли. Утре пак ще промия със сребърна вода и ще опитам да превържа с някакво "котешко шалче". Дано не дращи по него от нетърпимост и да иска да го махне. И ще подрежа ноктите, те са като иглички сега.

# 544
Не се притеснявайте толкова  Peace  Юнак без рана не може

# 545
  • Варна
elichka, точно така каза и моето момиченце.  Hug Много добро впечатление ми правиш, само внимавай за правописа! Hug
 Между другото да ви призная, ако видите една графиня на балкончето, тя е моето момиченце!  Grinning "Мамо, мамо, кажи на едикой си, колко му е хубава котката! Ти видя ли новите снимки на Суши?"  Laughing Но тя не пише засега, само чете няколко интересуващи я теми.

Росченка, трябва да внимаваме много, ако дребните кълват от бентото. В краен случай-сменяме вида на тоалетната. А на Женя явно ѝ приличат на гранулки. ooooh!

Стейси, Женя живот си живее! Личи си, че е станала господарка на къщата.  Grinning  И следа няма от онова свито и страхливо котенце, което ни показа преди време.  Heart Eyes
За три седмици е станала двойна. Crazy А господарка надявам се все още да съм аз, че то с туй гевезене от моя и детето... Laughing

# 546
ros4enka, мерси. В сряда ще си ходим и ще си го видя и нагушкам ( и нацелувам  Blush).Обещавам и да направя много снимки, които после да ви показвам.

# 547
  • До хладилника, който обичам
Великият глад продължава. Маша шашна всички ни, когато с огромен апетит и охота се нахвърли на бебешко зеленчуково пюре - малкото дете си намери изостанал буркан, накара ме да го отворя и разбира се, не го яде, защото е "гадост" (съгласна съм). Маша обаче явно не мисли така - яде, та ушите й плющят и пита за още. Да не повярва човек... тиква, картоф, морков, грах, сухо мляко, олио = много доволна котка.

# 548
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
БуJoy  направо си за завиждане! Crazy Силвестър така и не се научи да проявява интерес към нещо различно от чисто месце. hahaha

Стейси Грей, ами Женито много е порастнало! Heart Eyes Hug Като гледам снимките имам чувството, че опашката `и  ще стане като на Сони на Герчето - 50% котка и 50% опашка. Heart Eyes Heart Eyes

# 549
  • София и Морето от време на време
Великият глад продължава. Маша шашна всички ни, когато с огромен апетит и охота се нахвърли на бебешко зеленчуково пюре - малкото дете си намери изостанал буркан, накара ме да го отворя и разбира се, не го яде, защото е "гадост" (съгласна съм). Маша обаче явно не мисли така - яде, та ушите й плющят и пита за още. Да не повярва човек... тиква, картоф, морков, грах, сухо мляко, олио = много доволна котка.

hahaha nazemiata

# 550
Маша обаче явно не мисли така - яде, та ушите й плющят и пита за още. Да не повярва човек... тиква, картоф, морков, грах, сухо мляко, олио = много доволна котка.
Joy Представих си я!!!

Ето я миличката ми пухинка, как спи и познайте дали ръката под нея е мръднала от един час... Crazy

# 551
Мару е Scottish Fold, The Third. Даже във видеото си го пише Simple Smile

Мерси  Simple Smile

# 552
Ето я миличката ми пухинка, как спи и познайте дали ръката под нея е мръднала от един час... Crazy

Ауууууу, стопих се! Сладост неземна!

Стейси, Женя спи в невъзможни пози. И какво и е тумбесто коремчето  Heart Eyes

Бу, глааааад  Laughing

# 553
Еличка, това за замразяването на телешкото, което си купила не съм сигурна, че го разбрах  Embarassed Но ако съм - против развитие на различни месни бактерии се прилага дълбоко замразяване - при температури от порядъка на минус 30 градуса и по-ниски. Стандартните фризери мисля са настроени на минус 18, така че можеш да си го спестиш. Ако имаш съмнения за бактериално замърсяване термообработвай месото - за кратко на висок градус.
Но предполагам идеята ти е да даваш сурово, м?

Бижу, можеш ли да снимаш обезпокоилата те драскотина? Хич не съм съгласна с предложенията за марлички, но предполагам котето самичко ще ви покаже дали-или  Laughing Такова сладко бебе е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бу, късметлийка си. И моите всичките са като прахосмукачки и количествено, и по отношение на типовете предлагана (или открадната) храна. Тия дни опукаха прилични количества зелен фасул, че даже и излочиха тон бульон. Явно решиха, че ми трябва диета  Confused

Кълването и от бентото, и от силиконовите тоалетни си е опасно, но обикновено интересът към подобни дейности е краткотраен  Peace

Танче, още се хиля на телефонния разговор между Мацо и съпруга ти  Laughing Сега и пикантно стана  Joy Joy Joy

Наш Мъро  Heart Eyes е все така прекрасен и невероятен, макар че явно няма да се спогодят с моите - той е независим и убеден, че светът се върти около него, а те са темерути - всеки по свой начин... Но няма някакви сериозни проблеми, камо ли ексцесии  baby_neutral

С кучето са в добри отношения, но не са особено привързани един към друг.

Ето малко данък:

# 554
48 часа в фризера  35% от бактериите умират ,все пак котките са зверчета- плюскали са месце защо да я лишавам?

Общи условия

Активация на акаунт