Любители на Котки Тема 66

• 37 281
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
пухи-пухи, мн неприятна ситуация. добре ли е Черньо?

Вече е добре. Дори в момента играе-обича да мята смачкани хартии на топка Laughing
Давам му обезболяващи сега и антибиотик,но първите два дена беше зле.

# 676
 Sad дано му мине бързо на Черньо. Горкото пиратче. Та, кой искаше да си запложда котката за да гледа майка и дете? Вижте какви сакатлъци стават като започне да го отбива...

Мама Лора и детската градина са прекрасни, както винаги  Heart Eyes

# 677
Аша, ама то бозае от кучката!!!  Laughing Супер сладко!

Стейси, много готино разпуска Миличка.

Росченка, очарователни бебета Heart Eyes Дано са им намерили постоянен дом. Приятно изкарване при вашите!

Пухи, котките са жилави и приспособими. Бързо възстановяване на Черньо!

# 678
Благодаря,дами  Hug

Вярно е,Дидитка ,не е добра идея да се гледат майка котка и децата й.Въпреки,че той сука до 5-я си месец за почуда на всички/имам снимки,но си стоят в апарата/. И изведнъж тя започна да го бие  ooooh!.

# 679
  • До хладилника, който обичам
Sad дано му мине бързо на Черньо. Горкото пиратче. Та, кой искаше да си запложда котката за да гледа майка и дете? Вижте какви сакатлъци стават като започне да го отбива...
Започнала е да го бие не защото го отбива, а защото расте Confused Така мисля. И става реална опасността от кръвосмешение, все пак има мъжки, които на 10 месеца са готови. От друга страна, знам за мирно съжителстващи майки и синове, сигурно и други знаят такива случаи. Въпрос на късмет, явно, и характер на котката и котенцата й.

# 680
Щом е сукал чак до 5 месеца, на майка му сигурно й е писнало и е решила да го разкара по бруталния начин...

# 681
Щом е сукал чак до 5 месеца, на майка му сигурно й е писнало и е решила да го разкара по бруталния начин...
Laughing надали. Обичайно ако към 3-4 месеца не ги отбият, ги оставят. Ето, то се е самоотбило на 5 месеца. Но ако момченцето е почнало да расте и съзрява, нищо чудно хормоните на майката да са й казали, че е време да го махне от територията си, за да се избегнат проблеми при разгонване. Жалко само, че е пострадало очето.

# 682
Може би най-мирната комбинация от родител и дете е майка и дъщеря  newsm78 така няма риск от кръвосмешение. Ако са баща и син ще се бият за гаджетата. Но пък сме имали побоища и между майки и дъщери... Абе лотария си е. Но като че ли майките своите бият повече отколкото доведено коте?  Thinking

# 683
Всички варианти са възможни.Божа работа.
Майката беше инжектирана с хормонален препарат и предполагам,че и той е допринесъл за раздразнителният й характер след поставянето.
Знам ли....

# 684
Вкъщи имам брат и сестра, която има и дъщеря, и досега не сме имали проблеми. Много си се разбират и се търкат един в друг. "Бият" се само за по-голямото парче месце. Дори женските като се разгонят, мъжкия изчезва, на което много се чудя защо.

# 685
Момичета, радвам се, че ви е допаднала "компилацията"  Simple Smile
Котешките клипове  задължително ми оправят настроението (в Youtube мога да си отвися с  часове).  Тези може да  сте ги гледали, но пък, може  някой да е пропуснал, та да навакса сега  Laughing  - ето няколко (на руски някак са по-забавни заглавията  "Кошачий Спецназ
"КотоЁжикиHug Терпеть не могу соседейLaughing "Когда нечем заняться" и  "Отдай мою прелесть!" ...  на това последното съм се смяла с глас   Mr. Green

Големи прегръдки за: MissNellie и двамата юнаци,  БуAsha с голямата и задружна банда (този малкият  хитрец гладен няма да остане), Стейси - много са доволни и горди  като си "завоюват" ново местенце,  Дидитка и Богданка, Трейс и Пикълсчо, Таня и Мъро с най-най-красивите очи, нос и мустак, Росченка ... и всичкото кот и стопанин в темата. Ето и прегръдките Hug  Hug
Котката е най-уникалното животинче - нужно му е съвсем малко, а ти дава толкова много.  За мен са най-съвършените създания - не хората...  помпозно звучи, ама съвсем сериозно си го  мисля това.
бтв. Нашето уникално "създание" отдавна ме заряза сама в хола и е отишла да полегне в спалнята - на моето място  Simple Smile
Лека нощ!

# 686
Получих порция здравословен смях преди лягане, благодаря ти, Banshee! Laughing Hug  bouquet

# 687
  • на морето
ДобрУтро ! Laughing Hug

Да , Феичка , наистина бозае малката - кучинка пуска мляко ! Лора и миналата година изгледа две котета , които към момента / вече едногодишни ,кастрирани юнаци / още продължават да я ползват за биберон . Някоя от следващите снимки ще е с двата набора " бебета "  Peace Hug

Охооо, каква дружина се е заформила за гости ... Laughing Laughing Laughing Hug
 Тъкмо  дивана  ще го разтеглим и ще поделим котаците за през нощта  Wink . Площ  като няма -сърце да е широко и на душата да е весело ! Hug Peace Heart Eyes
 Само после да не станете пишман ... Naughty

В сайта на бТВ попаднах случайно на тази прелест :

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 09:47 от asha

# 688

"как она объяснит это коту-отцу?"  hahaha

# 689
  • на морето

Общи условия

Активация на акаунт