Любители на Котки Тема 66

• 36 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • на брега на морето
Ха, тая леопардова свиня е убила майката, после пощадява бебето!!!

# 691
  • София
Видеото ме разчувства до сълзи.

# 692
А пък аз да ви покажа Василчо наш любим, който изяжда по един кашон на седмица...

http://www.youtube.com/watch?v=9eKZ5NSC6LI&feature=youtu.be

И какво остана от кашона накрая Crazy

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 15:28 от Бижy

# 693
  • до най-прекрасния мъж
Бях обещала клипчета на малката Маги. За съжаление тя не се спира и за секунда, така че снимки е трудно да направя. А сега вече е на вилата и пак не става. Ето ги и тях:
http://www.youtube.com/watch?v=4NKoOnKs27Y&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=MaeCaZup2a4
http://www.youtube.com/watch?v=GAhWqhKDVPI&feature=youtu.be

# 694
Аз това с леопарда не го разбрах.. какво ще прави малката маймунка?

И аз да си покажа Сушката, че напоследък нямам време да я снимам.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 15:21 от * TED CAT*

# 695
  • София и Морето от време на време

Аааа, не знам - да се оправя ...  Laughing

# 696
  • на брега на морето
Аз това с леопарда не го разбрах.. какво ще прави малката маймунка?

Като че ли искаше да я закриля, но не го очаквам от леопард. Те са толкова свирепи.

Малкият ти син ми обира точките  Grinning

blue_angel, струва ми се, че Маги е момченце. Много е сладичко, милото.

Бижу, дай адреЗа на Василча, да му занеса подарък за имения ден  Joy

# 697
blue_angel, струва ми се, че Маги е момченце. Много е сладичко, милото.
И на мен така ми се струва. Laughing

Бижу, дай адреЗа на Василча, да му занеса подарък за имения ден  Joy
Ако ще му носиш амбалаж, няма нужда. Laughing Татко му работи с опаковки и му носи всеки петък по един кашон за седмицата... Crazy
 Hug

# 698
  • до най-прекрасния мъж
Не е момченце. Мъжът ми е сигурен, че е момиче - няма атрибути на момче, а има цицки Simple Smile. Ще я видим дали няма да се окаже Магдален накрая, но според мен прилича на момиче повече отколкото на момче.

# 699
  • на брега на морето

И котараците имат цицки  Grinning

Бижу, нЕма да е опаковка, а вкусничко лакомство Grinning

# 700
  • In a surreal moment!
Не е момченце. Мъжът ми е сигурен, че е момиче има цицки

Joy hahaha

и момченцата имат

Поздрави на всички - прекрасни дечица! Темата ни е  пълен релакс и зареждане с положителни емоции! Целувки!

пп. Стиснете по едно палче.   Blush
Praynig

# 701
  • ГО
Нашето Фуфи е болно Sad Водих я на лекар, каза, че евентуално е лапнала нещо, или храна наша, или от препарата дето мия банята е близала.
Тази сутрин повърна. Стомашен сок, беше отпаднала сякаш и като я пипнах по обед, си личеше, че има и Т. Заведох я и беше на границата Т., дадоха й пастичка, биха й  6 инжекции  #Crazy Трябваше да я държа и ме ухапа много, ама като цяло беше много добричка. Сега е на диета до утре, никаква храна. Скрих й купичката в един шкаф и тя веднага я "одуши" и драпаше на вратичката.
Сега спи, утре сме пак на лекар и дано се оправи, че ми е много мъчно.

# 702
На нас днес ни е последната инжекция. Раната има коричка, чорапчето на крака си стои и Биби не може да я чеше. Сякаш стана още по-послушна след две посещения при доктора. Crazy

Бижу, нЕма да е опаковка, а вкусничко лакомство Grinning
Аааа, добре!  Hug Ние на Василов ден специален подарък и лакомства му занесохме. Laughing

# 703
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
kama4e , сви ми се сърчицето за Фиончето! Sad Мъничка и глупавичка е още, кой знае какво е изяла? Дано скоро се оправи! Praynig Hug

Леопардът се казва Легадема и има мисля няколко филма за него. Често ги дават по NG и AP. Не помня какво точно се случваше с маймунчето. newsm78

ИКСИ,  Hug  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed , пу-пу!
Скрит текст:
И да знаеш, че ти желая да е поне мъничко като при майката на онова сляпо коте Радка. Много се смях на първия ѝ коментар за трите ѝ пикли. Laughing

* TED CAT* , аууууу Сушито расте като гъбка! Heart Eyes Hug

А за Василчо какво да кажа  newsm78 ? То бива-бива нужда от фибри, ама чак пък толкоз!  Joy Бижу, нямат ли по-големи кашончета направо да го мушнеш вътре? Wink Joy

# 704
А за Василчо какво да кажа  newsm78 ? То бива-бива нужда от фибри, ама чак пък толкоз!  Joy Бижу, нямат ли по-големи кашончета направо да го мушнеш вътре? Wink Joy
Той си има къща от кашон, тапицирана с мека тъкан. Когато е сърдит, влиза в нея с главата напред и предоставя мнението си по въпроса на домашните. Laughing Той не яде картона всъщност, а най-безцеремонно оплюва целия коридор с отхапаните парченца. Crazy има хиляди номера и е наистина уникален кот! Много е умничък! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт