Любители на Котки Тема 66

• 36 725
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Ха, тая леопардова свиня е убила майката, после пощадява бебето!!!
Еее защо такова отношение към горкото коте? Нали и то трябва да яде  Grinning Мойта "свиня" колко мишки е убила, и те може да са били нечии майки.

Дано Фионичка се оправи бързо и да не е нищо сериозно!  Hug

А Васко верно ръфа и плюе  hahaha Ама и със засилка ги мята, тъй да покрият повечко площ  Laughing

# 706
А това не е котка, но е толко безумно очарователно животинче, че не се стърпях да не ви го покажа! Blush

# 707
  • In a surreal moment!

ИКСИ,  Hug  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed , пу-пу!
Скрит текст:
И да знаеш, че ти желая да е поне мъничко като при майката на онова сляпо коте Радка. Много се смях на първия ѝ коментар за трите ѝ пикли. Laughing

Благодаря!Не разбрах скритото?
Скрит текст:
Предприемам нещо много важно  и сериозно в личен план, за втори път.  Praynig Ти в коя точно Тракия си, внушила съм си, че с пловдивския квартал  Rolling Eyes Grinning  Ако е така може  и да се запознаем в скоро време.  Wink За малко се пренасям в града.

kama4e - при нашата докторка ли я водиш? Дано се поправи детенцето, че е такава хубавица!  Heart Eyes

# 708
ИКСИ, изпращам ти цунами от положителна енергия и от все сърце желая успех на всичките участници в процеса! Пък после ще празнуваме във ваша чест и за ваше здраве.

Бързо възстановяване на Фионка!

Бижу, първоначално помислих, че Василчо яде картон и че бърка животинския си вид  Laughing

Тед, разкошни са ти децата!

Блу, и аз мисля, че Маги е момиченце. Голяма сладурана. И да ти кажа само, 1000 пъти предпочитам филмчета пред снимки, когато трябва да покажеш характер и екшън.

Много ми беше мило филмчето с ритащото леопардче.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 18:27 от Фея Кръстница

# 709
ИКСИ имаш и от мен много силно стиснати палци!!  Hug

Ще станат еднотипни май, но скоро не съм я снимала, та ви пращам още една от наблюдателницата - тоя път дебне нещо извън кадър  Laughing

(не обръщайте внимание на нескопосаната боя покрай прозореца... майсторите са си оставили ръцете но като ушия пердетата ще се скрие  Mr. Green )

# 710
Оо, имате си табелка.  Heart Eyes Името ли пише?

# 711
Оо, имате си табелка.  Heart Eyes Името ли пише?
Laughing Да, името й, и телефонен номер за връзка в случай че я изтървем навън и се загуби.

# 712
Е много сте красиви, мадам!  Heart Eyes Как свикна с каишката? Нашият хубавец не може.  Blush
Много дебне да бяга навън. Когато успее, застава на максимум 1-2 метра от вратата, и се вцепенява, най-много да души. Май не иска да ни напуска, а просто е любознателен.
Взехме му закрита тоалетна, направо се родихме!  Flutter

# 713
Де бре, Дидитка, еднотипни. А на бас, че в тая тема няма човек, на който да му е омръзнало да гледа снимки на Богданка! То на такава красота насищане има ли?

# 714
  • София
Де бре, Дидитка, еднотипни. А на бас, че в тая тема няма човек, на който да му е омръзнало да гледа снимки на Богданка! То на такава красота насищане има ли?

Именно, вземи поука от собствените думи и по-често пускай снимки и на твоите.  Wink

Дидитка, не се сърдим.  Laughing Пускай от еднотипните.  Wink Много е красива!  Heart Eyes

Теди, както винаги прекрасни снимки и модели!  Hug

ИКСИ, много стиснати палци и от мен! И скоро да ни зарадваш с хубави новини!  Hug Ние в момента сме в Пловдив, но за съжаление ще се разминем.

Надявам се, че Фиона е по-добре!  Praynig

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 02:40 от Тaня67

# 715
  • Варна
Фиончето сигурно е по- добре вече!  Praynig

Клипът с леопарда ме натъжи, заради майката. Но пък ме и учуди откъде тази милост към малкото маймунче.
А иначе днес купихме облекло на леопард за Хелоуин-партито. GrinningНе можем да избягаме от котешката си любов. Laughing

Икси Flowers Four Leaf Clover

# 716
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, Богданка, намачк! Heart Eyes

ИКСИ,  Hug Laughing не, не съм от Тракия Пловдив  Wink! Ползвам географското понятие Тракия. Даже не съм и в Пловдивска област. А пък съм родом чак от Разград и скритият текст е в тази връзка.
Скрит текст:
Беше ни постнала един разказ на моя съгражданка за сляпата ѝ котка Радка. От около месец тази жена е горда майка на три момиченца. Успели са, желая ви и на вас същото! fingerscrossed

Нещо ми липсва Делфина напоследък. newsm78

# 717
Мерси  Grinning Ето ви още една тогава - тая малко пипната, тъй за разнообразие:

Е много сте красиви, мадам!  Heart Eyes Как свикна с каишката? Нашият хубавец не може.  Blush
Много дебне да бяга навън. Когато успее, застава на максимум 1-2 метра от вратата, и се вцепенява, най-много да души. Май не иска да ни напуска, а просто е любознателен.
Взехме му закрита тоалетна, направо се родихме!  Flutter
Ами като я взехме вече беше с каишка, така че ни се размина дресурата. Просто я сменихме с тази. Приюта от който я взехме дава всички животни задължително кастрирани и с каишки, и кучетата и котките, та предполагам те ги привикват на каишка първо (което е много удобно). И Богданка като че ли просто е любопитна какво има навън. Гледа с плах интерес като отворим вратата, но засега не се е опитвала да излиза. Това медальонче й е просто за всеки случай, защото я знам че е пъзла заблеяна и ако се озове навън, със сигурност ще се загуби  Laughing

# 718
ИКСИ, успех!
камаче, стискам палци бързо да се оправят нещата  Heart Eyes
Тед Кат, децата ти са прекрасни! И тричките  Heart Eyes
Блу ейнджъл, още един глас за Магдален  Laughing

Клипът с леопарда е готин, а определението свиреп си е явна антропоморфизация  Wink
Бебетата на топлокръвните животни имат големи заоблени глави, скъсени и дребни муцунки/човки и инстиктивно будят нещо като умиление у възрастните най-вече от съответния вид. Има доста документирани случаи на "осиновяване" в сходни с показаната ситуации.

Бебенцето ехидна ме размаза  Hug

Богданка ми е най-фейвърит от всички "чужди" котки в темата  Embarassed Та няма да я коментирам, да ѝ се не знае и красавицата  Heart Eyes Другият ми любимец е Мъро на Танчето - те тоя тип има наистина уникални очи  Heart Eyes

# 719
  • на брега на морето
Еее защо такова отношение към горкото коте? Нали и то трябва да яде  Grinning

Права си, Дидитка, но не мога да приема, че за да се нахрани някой, друг трябва да умре. Винаги ми е криво.
Стана ми много гадно, че леопардът е убил майка с бебе.
И освен това Богданка не е свиня  Hug

ИКСИ, майка, до теб съм  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт