Във фейсбук ще ви кача снимка да му видите цепнатото чело ...
добре, че детето ми се оплака преди да влезе да си измие зъбите, и успях да променя ситуацията.
, та изчезнаха зъбите с ред сълзи. Но пък 1 година по-късно ги открих в коша с играчките и пак свършиха работа 

казва тя "г-жата ни дава бонус точки, ако го напишем с 1 уравнение. Аз 

Да оставиш котката да умре от любопитство.

да седим и да се чудим. 
Нямах никакви проблеми, но имах да изпълнявам програма максимум щото предстоеше забременяване с Ясен. 
Който Ренесанс се очаква да избие в посока дете или творческа работа.

Който Ренесанс се очаква да избие в посока дете или творческа работа.

, аз по други съображения 

Аз така и не се научих. Скъсаха ме два пъти, като бях на 20г. и реших, че няма да я бъде тая работа
Вчера Дани учи що е то река. Ако трябваше да му дам определение, не бих могла да повторя това в учебника. Комбинаторика решава още от 2 клас на състезанията. А ако щете вярвайте, но тази седмица беше на състезание и едната задача не можах да я реша на прима виста, а уж съм с математическа гимназия. Наистина материала е сложен, но и не се учи както трябва. Наскоро отписах Дани от занималня поради ниското ниво на подготовка и сега е една мъка неземна. А Ясен е толкова неуправляем, че ми се иска да отложа училището колкото се може повече. На 6г. в първи клас - много сте смели, стискам палци да се справите без много нерви. 
Засега мъжа няма да сменям, но и да го сменям вече се чувствам много уморена. Не знам как бих издържала системно недоспиване... То само това ме и спира, мисълта, че няма да се справя физически, иначе нямаше много да умувам.