Януарските деца радват се на есента (43)

• 32 391
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
ехо, как сте, мацкиии?
аз с моите работни четвъртък и петък се разбивам - по цял ден на работа, а вечер по живот. после цял уикенд ми трябва, за да релаксирам Laughing Laughing Laughing
гледах джеймс бонда. абе викат грозен бил, нисък бил, ама ако дойде да ми падне на колене няма да му простя Laughing Laughing Laughing

вие сте на коледна вълна, а аз на рождена - и двамата с мм сме декември. голям кеф! така да си обичам рождения ден, още от миналия месец се вълнувам, ама този месец вече очакването е нетърпимо Laughing Laughing Laughing

# 601
  • София
Горката Лия, бързо да минава!
Боян е с Т, зверски сополи и червено гърло. Докторката написа АБ и каза да почваме, ако е по-зле. В понеделник пак ще го преслушва. Каката заради една хрема цяла седмица не я пусках на детска и капах Виброцил - еми не спря и вече кашля. Няма детска за нея, няма зъболекар за мен.
Бейбивака ползвам често за негов ужас - лекарката каза, че това ни е шанса да не слезе надолу.
Днес съм поканила роднини на гости по случай ИД на каката - предупредих ги, че сигурно са с вирус моите, но те не се стреснаха - чакам лели, братовчедки, племеници... Лудница. Отивам да готвя.

# 602
Люба аз пих Зинат като бях бременна...нали изкарах ужасен бронхит, много ми помогна, но много ме боля стомаха от него Confused Не става дума за  разтройство ами чиста болка, все едно съм глътнала камък. Дано при Лия няма такива работи  Hug

мрм И вие ли сте болни  Confused Бързо да минава  Hug

аз и ти    Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сладко пожелание и страхотни картинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отлитаммм.....

# 603
като ви слушам как смело ползвате помпите се сетих, че аз не го правя...
едно, че нашият лекар не дава да се прави по-често от веднъж на ден и то само в крайна необходимост, евентуално преди сън и второ, че дара след това реве по 10 минути и сополите се умножават за това време...

# 604
Привет мривет!

Гледам пак бая деца се тръшнаха болни...  Confused Бързо да оздравяват Лия, Марти, Боян и Ивайла!  Hug Дано няма други в болния отбор!

Елч, при нас помпенето на сополите е същата работа. Да чукна на дърво, скоро не се е налагало, но когато съм се мъчила да издърпам нещо ефектът е нулев, заради многото рев и съответно 2 пъти повече материал в носа...  Tired

Амнезия, това с жертвата ми хареса!  Twisted Evil

На мен още не ми е станало Коледно... Искаше ми се да си подредя вкъщи елхата и всичко, ама не знам дали ще сваря, пък и кой знае кога ще си идем у нас.
Снощи пък така се вкиснах свекърите като взеха Зорница, че направо нямам думи... Защо съм такава не знам... Чак се дразня сама на себе си. Не бях толкова негативна преди, ама покрай летните изпълнения на свекито нещо съвсем се сдухах и сега ми е откровено неприятно като й я давам. Дано са някакви мои си глупави настроения и да минават бързо. Обаче си ми липсва зверчето, като не е наблизо...  Sad

А, и да се похваля - одеве бяхме с майка и ММ до мола да си купя ботуши и познайте кой видях?! ТутиParty Побъбрихме мъничко (и недостатъчно, разбира се), но все пак се радвам, че се видяхме макар и за кратко.  Wink И да похваля Нелката, че е голямо и сериозно дете, защото я бяха оставили на детския кът сама да играе с каките и аз се възхитих колко е самостоятелна!  Peace

# 605
Люба, бързо да се оправя Лия  Hug

Димара, като стане готов ще го покажа. Това е малък макет на град с подръчни материали като елхите и къщите са кутии с номера от 1 до 25,  в който има изненада (в моя случай лакомство) и всяка сутрин от 1-ви почваме да отваряме по една изненада и като свършат изненадите е дошла Коледа  Heart Eyes като бях малка мама ми правеше нещо подобно и ми е много мил спомена  Simple Smile

# 606
  • Пловдив
Стаско е с шарка  Laughing - няма темп. , малко пъпки и е весел - и той ще я изкара леко като кака си.
ние сме при майка дни.

Вал представям си Стаско колко е сладък с това "божеее".
Какче писа че Викчо го казва това, но и моето диване го ползва - всъщност повтаря всичко след кака си Simple Smile като папагалче е.

Бързо да се оправя ЛИЯ  Hug

ЕЛЧ, още помня, че много обичаш РД-то си и че като видиш датата на киселото мляко се радваш  Mr. Green

И двамата пият Изопренозин - заради Варицелата и имуностимулиращо - ще видим след колко време ще лепнат вирус....

Буби, не се ядосвай Hug

Жоржи как се прави календар - имали някъде моделче /трябва да потърся/

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:30 от vall_t

# 607
  • В две тъмни очички
Започвам с признание , че не съм чела нищо освен последната страница....

Любе, бързичко да се оправяте!

След 2 седмици в къщи утре Влади пак тръгва на ясла...та да видим какво ни чака отново....

По-късно днес трябва да ходя на УНГ, че близо седмица вече едното ми ухо е заглъхнало, а от днес и второто се опитва, сополи нямам , но подсмърчам по един ужасяващ начин , като селски тракторист заради синузита. На носоглъдката постоянно ми застава едно като сопол, ама нито да го издухам става, нито да го шмръкна...побърква ме!

Разбрах вече със сигурност, че дребната само с мен се държи толкова лошо! Като е с баща си цял ден или с баба си, никакви проблеми, никакво сърдене, никакво мрънкане! С мен само това прави! А хем съм доста строга.... То да се чудиш какво да го правиш  Mr. Green

А днес малко за разведряване си купих едни ботички и едни ботуши. Много съм хепи, тъй като ако сте забелязало тази година са напускали ужасно много ВЕЛУР, което не че е ужасно, но е уникално трудно за поддръжка и не става за ежедневна обувка....Та успях да си купя кожени, като ботушите са миналогодишен модел и намазах с 50% намаление, а ботичките ми излязоха малко солено  Crazy ама здраве да е  Mr. Green

Целувки от нас и всички болни да се оправят Hug

# 608
Вал, честито за шарката на Стаско! Ще мине и ще замине и поне ще знаеш, че всички са я изкарали. А ТМ как е?

Бубе, и аз съм забелязала, че Зорката умира да ми прави номера точно на мен. Не че на другите не прави, обаче мен си ме пързаля редовно. Майка ме обвинява, че съм много търпелива с нея...  Rolling Eyes
Честити ботички и ботушки!

# 609
  • Пазарджик
Ей тъкмо седнах да пиша и Нелката се събуди.Надушваме от другата стая,че пускам компа ooooh!

На бързо докато се борят с баща и и кака и в леглото Heart Eyes

Стискам палци болничките ни мъници бързо да се оправят и повече да няма такива Hug Praynig

Емили тук съм мила  Hug,чета всеки ред,но нямам време да пиша.По загубих се малко,че майсторите в апартамента работят с пълна сила и все им трябва нещо,а като спи малката гледам да почистя,че е голям прахуляк е и няма как да върша това с нея.

Буби ме е изпреварила,но не мога да не се похваля и аз ,че се запознахме на живо.Срещата беше кратка,но много приятна,не можах да видя малкия бонбон Зори,но се надявам да има и друга възможност.И не мога да не отбележа,че Буби е една много красива и нежна бременна мама Heart Eyes
P.S.Буби половин час след като оставихме Нелката в детския център си я взехме ревяща Sad,но пак е някакъв напредък за нея.Трябва по често да го правя това упражнение,че не ми се мисли какво ще да е на яслата

# 610
аз пък имам чувството, че дара се тръшка повече на другите. лигонти им се, защото знае, че при мен не минават номерцата, ама при другите...и съм сигурна, че върне ли се от престой при някоя баба е по-тръшкава.

иначе, вал, още не съм видяла 3 декември на кисело мляко, ама сега върви някаква реклама за някаква томбола, дори не знам на какво е, ама наградите се теглели на 3 декември. е, няма такъв кеф като го чуя! Laughing Laughing Laughing

тути, буби, завидях ви! с такъв кеф бих ви видяла и двете!

# 611
Люба, Лия пие ли го Зината? SickМного е хард и то не само на вкус,а като странични ефекти  Confused Дано нямате проблем и мине леко болестта!
Споделям го защото Стелката ми изкара бронхит на тази възраст и помня че джипка и изписа Зинат, но тя не можа да го пие, повръщаше го на поразия,заведохме я на педиатър и го смениха с Панцеф. Peace

# 612
  • sofia
Еления, пие го, няма как. Какво имаш предвид странични ефекти?
Това е един от малкото АБ , които могат да седават на бременни и бебета от 0мес.

Аз на Ирен съм давала и не е имало проблеми.

# 613
Аз и ти - специално тенкю за прекрасните снимки и пожелания.
Димара - бейби вак го ползвах от 9-10 месечна, до съвсем скоро, но Рая вече се научи да си духа носа сама. Иначе в началото я беше страх от прахосмукачката, но в последствие сама даже искаше да се обслужва. Laughing
Много здраве на всички и приятен уикенд.
Моето дете става в 5.30 и все още не мога да осмисля, че е едва 8 сутринта.

# 614
Takaaaaa. Следобед Петър вдигна 38,3. Ходихме на дежурния кабинет, щото нашият доктор живее отсреща, ама както винаги в  събота и неделя е на риба. И каква изненада - антибиотик. Преди един месец пихме предишния #Cussing out. Ех тези ясли, така се надявах да не боледуваме много често.

Общи условия

Активация на акаунт