Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 735
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
бебо, честита ти именичка! да ти е жива и здрава, и все такова слънчице!

ивиму, ще стискаме всички палчета!

и ние днес взехме решение - в петък се разделяме с бибата! да става каквото ще! Laughing Laughing Laughing

# 631
  • Пазарджик
Честит имен дена на сладката Вики !Много здраве и усмивки и желая!

И нека св.Мина закриля семействата ни!

Ivimu стискам палци още от сега.Желая на малкия бонбон бързо възстановяване Hug
Любе радвам се,че вече сте по добре Hug
Жоржи и аз много уважавам Крокотак,доста идеи съм взимала от там.Вече и аз чакам с нетърпение да видя крайния резултат Embarassed

И ние от днес сме в отбора на махащите бибата,в резултат но което Нелката не заспа на обяд.И в момента беснее с кака и,която има да учи,но само се чуди как да се скатае ooooh!Надявам се тази нощ да мине леко

# 632
бебо, да ви е жива и здрава малката, сладка и кокетна именичка!   bouquet

Честит празник и на Вики на какче и еления!   bouquet

люба, много хубаво, че няма хрипове вече  Hug

Еления, панцефа, вече си е наистина хард аб, обикновено го изписват, когато положението е доста лошо. има аб, които явно не понасят на някои деца, през годините и като малък и като голям, мартин винаги повръща сумамед-а, та може и при стелка да е така с зината, както и да е, дано само не им се налага да пият често  Hug

честото боледуване ми е основното притеснение свързано с яслата и за това честно да ви кажа мисля да я пускам за по няколко дни на месец, за да не изгубим мястото и докато се върна на работа да си я гледам аз.  доколкото разбрах, почти няма дете без хрема, кашлица и пр., нищо че уж не ги приемат болни... Confused това, което зън, писа, че на третия ден ади вече е била хремава, направо ме ужасява, може би защото имам лоши спомени от този период на марти

кате, много си права за това, което си писала, наистина идва момент, в който човек се поизнервя от еднообразното и монотонно ежедневие вкъщи. но пък аз имам удоволствието да се върна на работа при нови, за мен и кофти началници и тази мисъл леко ме смущава. мм ми казваше доскоро, че се втелясвам, но от както има подобен началник е на друго мнение   Simple Smile

ивимю, стиснати палчета и от мен  Hug

буби, сигурно си имаш основания за свеки, и аз съм малко като теб, невинаги мога да се пречупя, колкото и да се опитвам да мисля положително и да не ми личи отношението към определени хора Hug

елч, и аз помня рд-я ти ден и това, колко много си го обичаш  Simple Smile

тути, може би е изморително и изнервящо да се занимаваш с майстори, но пък сигурно вълнението е голямо  Hug

бързо да оздравяват всички, ние сме по-добре, ивала днес не е вдигала Т, но пък гласа й е много спаднал и отказва да се храни, което е твърде необичайно за нея  Simple Smile

ама и аз един ферман написах...хубава вечер на всички Hug

# 633
Честит Имен Ден и от мен на сладките ни Викита - на бебо, какче и еления! Да са живи и здрави сладурчетата и нека Св. Мина ги закриля!   bouquet

Елч, Тути
, успех с бибата! Мисля, че колкото и да е голяма драмата на момента, успее ли човек да устиска денонощие - две, нещата се успокояват. Само не се предавайте, защото така се удължава мъчението и за вас, и за дребните. Аз изчаках при нас подходящия момент - да махнем гипса и да мине хремата, която я беше набарала тогава. И се получи, а си мислех, че ще е много по-трудно.  Whistling

адис, радвам се, че имате подобрение, дано и проядете!  Hug И съвсем те разбирам за кофти шефовете, защото и аз с големия шеф много трудно комуникирах, хем си мисля, че съм човек, който с всички може да се разбере, но с него просто не мога да меля брашно... Много особен човек. Така че не е лесно...  Confused

Мацки, да ви питам на вас случва ли ви се като оставяте децата с преспиване на бабите, после да са дистанцирани от вас и сякаш сърдити в първите 20ина минути? Зори одеве си дойде и в началото ми отправи пълен игнор, все едно ми е сърдита...  newsm78 Случвало ли ви се е?

# 634
мацки, тамън се похвалих, че малката не е вдигала Т, събужда се сега, меря и отново...мисля, че гърлото я боли, защото тя не говори почти, но когато нещо я боли казва "ох" и сега показва гърлото. помня, че някой писа, че са изкарали този вирус, какво ви предписаха?

буби, нормално е, реакцията й показва, че е страдала за вас, но това е начина по който го изразяват. в психологията има такива теории, че отделянето на детето от майката е особено болезнено до към 1.6 и 2г. и това, че детето не е отделяно, само създава по силна емоционална връзка за в бъдеще м/у родител и дете. за съжаление спомените от студентските год. по някои предмети не са особено добри и не мога да влезна в детайли, но в общи линии това е, не се притеснявай, просто сте й липсвали и това е начина по който ви го казва.

# 635
  • sofia
Буби, Ира правеше така. Не й обръщай внимание и ще дойде набързо.

# 636
Честит имен ден на на Вики и на тримата Виковци (на kakche, на elenia и на gali&presi)!!!
Да растат здрави и усмихнати дечица, да постигнат големи неща в живота си!

# 637
  • София
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания! Hug
Честит имен ден и на останалите именници Викита  Heart Eyes- на бебо, на elenia и на gali&presi!  bouquet

Дано Свети Виктор ги закриля!

Ето и почерпка от нас:

Много болнички дечица! Cry Бързо да оздравяват, миличките! Hug

# 638
  • София
Честито на именниците! Да са здрави и засмени!
адис, Боян е/беше така - Т, силна хрема и мн. червено гърло със заформящ се налеп - предписаха му Гаразон за носа и АБ, ако не се подобри, но май му се размина пиенето (пу-пу) - от 2 дена е без Т. Утре ще го преслушват пак.
За яслите и бебетата - когато Боян се роди, Михаела не беше класирана на ясла - гледах си ги двамата без баби - изнервящо е, но за мен е по-добрият вариант от носенето на вируси от ДГ. Когато накрая Михаела тръгна на детска още на 2-рия ден беше с 40 градуса и ангина за първи път в живота и зарази малкия. Беше 100 пъти по-гадно и затова и се събират 20 дена общо ходене до този септември. за всеки сопол я спирах. Сега обаче много искам да тръгва по-сериозно!
Буби още се съм оставяла Боян да спи без мен - не го искат и това си е:(. Михаела така се държеше, когато се прибрах от родилното С Боян, че и нея не бях оставяла дотогава с баба. Определено ми се сърдеше и игнорираше. Но пък сега е като ваденка.
ивимю, стиснати палци и от мен!
Ей, и аз се олях. Трябва да ги приспивам, но се изнервям само при мисълта... Много са се разлигавили.
Лека нощ на всички!

# 639
Аууу, ами то много именници  Blush

Честит празник и много късмет , на всички които носят името на светците.

# 640
Здравейте Hug

Честит Имен Ден на всичките ни именници в темичката!!! Да са здрави и с гордост да носят имената си! Heart Eyes  ura

Адис Бягайте утре на доктор и дано се размине АБ fingerscrossed Praynig Гледай да й даваш течни храни докато я боли гърлото, и да не са много топли. Бързо оздравяване Peace

Буби Хич да не ти пука Wink Вярно, малко е гадничко като усещане,ама майката никой не може да я замени  Wink Peace Hug

Бибата - след като веднъж я бяхме махнали и после наново пак влезе в употреба при поредното никнене на зъб, сега вече почти не я търси освен за чесане на венци Confused От дъвчене вече на нищо не мяза,даже не смея да й я давам,че току виж част от нея останало в устата й и я глътне Confused Но от време на време си я докопва и гордо ми я показва /явно вече е разбрала,че я крия от нея/,ама пусто не я изхвърлям Embarassed

Айде лека от мен Hug

# 641
Честит празник на всички именници днес!!  Heart Eyes

Бягам...

# 642
  • Пловдив
Честит празник на сладките Вики -та - да сте здрави и усмихнати дечица  Hug Hug Hug

Днес имахме малко премеждия - преди да си тръгнем от нашите Вивка се вози на колелото на дядо си и си слага крака между спиците - резултата, след снимка в спешното - навяхване и ще с гипсов ботуш 7 дни - и сега ще е купон в къщи с двамата болни  Mr. Green

# 643
  • Пазарджик
Добро утро

Да дам отчет на бързо,първата нощ без биба мина доста по леко от колкото очаквах.Заспа доста бързо(вероятно щото не беше спала на обяд)Няколко пъти се събуждаше и я търсеше,два пъти поплака малко,аз очаквах големи драми.Дано я забрави бързо Praynig

# 644
Добро утро на всички!

Вал, голямо гуш за Вивка, пък и за теб де! Да му минава бързо на детето, а ти се зареди с търпение за през седмицата!  Hug

Тути, поздравления за първата нощ без биба! Дано и следващите са още по-леки!  Peace

Моето дете се събуди весело и щастливо, то не бяха прегръдки, то не бяха целувки... Да видим как ще е после...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт