Буби

а, това, че михаела е като ваденка, не е лошо, наистина това говори за една силна връзка между вас, ще видиш как към 4.5 по скоро 5г. каква промяна настъпва и колко по разумни и самостоятелни стават.

А за играчките - аз подбирам само нещо, ако ми направи особено впечатление, защото и без това бабите са неконтролируеми... А тя си играе с щипки, цедки, панделки, съдове... Е, има си и няколко любими плюшки, които се гушкат до откат. 
Усещам, че буболечката преживява съботно неделните раздели... А и аз де, но...

Добре си им го казала
И аз така мисля да кажа на мойте в работата,че и те злобеят колко много отпуска съм имала,хем съм си стояла сумати време в къщи
Цунки на Сами и дано да не е настинал

Колкото и да броиш ще дойде големия ден когато си трябва
Божа работа

Дано Ивайла да не стига до Бисептола,а за Марти - направо не знам - как ги прави тия отити,направо ужас
Абе,ще оздравеят,ама.... Прегръщам Ви 

После, като минаваме покрай щанда с нарязаните филенца и луканчици, пак започва чавето с пълен глас да вика"Ам-ам" и разбира се леличките се изтрепват да му подават разни саламчета на туй гладно дете
.
Утре отиваме в София на преглед- длъжни сме да опитаме.
танцува като й харесва дадено ядене, танцува като й кажа, че ще излизаме, танцува като дойде на гости някой, който я кефи, танцува, разбира се, и с всички, които танцуват по телевизията.
а за седмиците-мъъъъъничко остана:)
От днес започна една жена да идва в къщи да посвикват двечките, че ще се взимат от ясла и ще се гледат болни. Изглежда много спокойна и разбрана жена, ще видим обаче... 

) и се чудя как да и обзвеждам стаята на Ема, какво легло да купя, а дали ще спи в него е друг въпрос.