Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 729
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик
Вал ,голямо гуш и за двете ви,бързо да минава Praynig Hug
Буби Hug

# 646
вал,  Hug

мрм, благодаря  Hug а, това, че михаела е като ваденка, не е лошо, наистина това говори за една силна връзка между вас, ще видиш как към 4.5 по скоро 5г. каква промяна настъпва и колко по разумни и самостоятелни стават.

тути, нито едно от децата не пожелала биберон и не знам какво е това, да е пристастено детето към него, но браво за постигнатия успех, пожелавам и на другите мами, такива резултати  Hug

# 647
Привет мами! Hug

Аз пак съм в отпуска! Mr. Green Още използвам тазгодишната, а има и от миналата година....А колегите лекичко злобеят, че завчера съм се върнала и всеки месец съм в отпуска. Казах им да се напънат и да родят, и те ще са като мен! Laughing

Пожелавам на всички болни дечица бързо оздравяване! Praynig

Вал, Hug

Тази нощ Сами спа доста неспокойно, май че е настинал. Замина на ясла, но след малко ще го видя като си дойде как ще е.
Продължава да хвърля, и снощи отново счупи една чаша на масата. Както се хранеше изведнъж потири шишето си и оцели моята чаша.
Сами много обича да играе с домакински съдове. Да прелива вода от шишето си в други съдове. Не знам с какво да го занимавам, какви играчки да му купуваме...?!?Идеи? Като че ли купените играчки не го заинтригуват.

Тути, Hug

Браво на децата отказали се от бибероните. Сами обаче продължава да си дъвче двата пръста, от това не знам как ще се откаже... ooooh!

Честит Имен Ден на вчерашните ни именничета! Да растат здрави и щастливи деца!

И аз помня колко много Елч обича рождения си ден...малко остана.  Hug
А аз почвам да мисля за Коледни подаръци и украси... Heart Eyes

До скоро, бъдете здравички всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 648
тути, огромно браво за бибата! дано с това се разминете!

емили, каква коледна украса, мисли за рождения ден! няма да се излагаме стрелците! Laughing Laughing Laughing

# 649
Емили, много добре си им казала на колегите! Да си гледат в тяхната паница!  Naughty А за играчките - аз подбирам само нещо, ако ми направи особено впечатление, защото и без това бабите са неконтролируеми... А тя си играе с щипки, цедки, панделки, съдове... Е, има си и няколко любими плюшки, които се гушкат до откат.
Зори също много често лапа пръстите, но явно така ще е, докато растат зъбки и сърби...

Елч, искам и аз да си възвърна ентусиазма за рождения ден. Нещо почнах да не му се кефя последните години...  Confused А пък и следващият ще ми е юбилярски...  ooooh!

Момичета, благодаря за успокоителните отговори!  Hug Усещам, че буболечката преживява съботно неделните раздели... А и аз де, но...  Rolling Eyes

И само си броя дните в коя седмица съм вече...  Crazy

# 650
Привет Hug

Еми Heart Eyes Добре си им го казала Hug И аз така мисля да кажа на мойте в работата,че и те злобеят колко много отпуска съм имала,хем съм си стояла сумати време в къщи Mr. Green CrazyЦунки на Сами и дано да не е настинал Praynig Hug

Тути - браво за бибата Hug

Буби - стискай,още малко остана Flutter Колкото и да броиш ще дойде големия ден когато си трябва Peace Божа работа Peace Hug

Айде,бягам и аз Crazy Hug

# 651
ох, малко да се оплача и аз, ивайла цял следобед си поддържа т, до 38, вярно не е висока, но...предписаха ни инфлуциди тонзилотрен, а ако продължава така и бисептол. марти, пък е с отит, омръзна ми вече от тези отити при него, без т. така, оплаках се.

буби, трябва ли да я даваш всяка събота на свекървата, още повече, че не ти е приятно, не можеш ли да измислиш някое тактично извинение?

емили, рал, ама на части ли ви дават отпуската, не ви ли задължиха да си я вземете наведнъж, при нас май така правят, но те не са и малки нашите, сигурно за това.

# 652
Адис, и аз не съм си ползвала цялата отпуска наведнъж. Това зависи от това как ще се разберете с работодателя. Аз до сега съм ползвала само 20 дена, а сега и с този дълъг болничен за догодина пак ще ми се съберат два месеца отпуска  Mr. Green

# 653
Адис Оф,миличката, много кофти,с две болни дечица,направо ти съчуствам Sad Дано Ивайла да не стига до Бисептола,а за Марти - направо не знам - как ги прави тия отити,направо ужас Sad Абе,ще оздравеят,ама.... Прегръщам Ви Hug

За отпуските - накараха ме да ги пусна всичките,но с пряката ми шефка /по нейно настояване!/ се разбрахме сега да ползвам само една част от тях,а догодина останалата. Май ,така по-добре се получи Peace

Hug

# 654
Адис, ужасно е с тези болести, особено когато са и двамата. Да се оправят бързо дечицата. А какви са признаците за тези отити без температура?

Вал, много способна Вивка да се подреди така. Как се справя с ботуша? Боли ли я милата?

Тути, браво за бибата. При нас също леко мина отказването. Сега единственото, което остана да го откажем, е носенето в яслата на едно плюшено куче. Лошото в това е, че всички деца го пипат там и си играят с него, влачат го по земята, за нула време се омърля порядъчно, пък и вирусите успешно се предават така, защото той спи с него и постоянно му е върху лицето и в устата.

Петър тези дни е зачислен на дядовците си, които работят на смени и могат да помагат. Вчера до обяд го гледа свекър ми, който е голяма паника и по едно време го усетих горкия, че здраво се е панирал, и ни приема, ни предава. А все пак аз съм на горния етаж и по всяко време може да ме извика. Днес е при моя баща . Той поне знам, че ще се справи без проблем. Може да му се разчита за всичко, включително и за правилно възпитание.

Снощи отиваме аз, ММ и Петър до Кауфланд да си напазарим някои неща. За нашия юнак това е магазин "Ам-ам". Минаваме покрай хлебчетата, дето ги пекат там и се почва с цяло гърло "ам-ам". Вземаме и ядем още в магазина. После на касата касиерката вика: "Две са хлебчетата, нали?" Пък ние казваме: "А не, едно и половина са" Joy После, като минаваме покрай щанда с нарязаните филенца и луканчици, пак започва чавето с пълен глас да вика"Ам-ам" и разбира се леличките се изтрепват да му подават разни саламчета на туй гладно дете hahaha.

Взехте да ме зарибявате за коледните празници, пък нямам никакво време.

# 655
Благодаря ви, мамчета, за стиснатите палчета още от сега. Hug Утре отиваме в София на преглед- длъжни сме да опитаме.

Адис, разбирам те как се чувстваш като детенце има отит.Баткото винаги много драматично караше отит- просто там му беше слабото място-всеки месец и едно, че с висока температура , не може да си намери място и винаги с постоянно мрънкане и гушкане. ooooh!

Играчките на Борис са основно предмети от домакинството- тенджери,купи, които пълни с блокчета от конструктор, 10 л празни бутилки от мин.вода, кърпи които се опитва да сгъва  като мен.Последна мода при нас е да строи високи кули от каквото се сетите и разбира се на мивката да прелива вода - все пак е водолей!

Биберон Борис не захапа въобще, но от баткото имам спомен, че всичко мина за 3 дни- като заспиваше на обяд и вечер лягах с него и се гушкахме и пеехме.Важното е категорично да сте го решили.Всяко чудо за три дни!

Сега в яслата ме молят донесете биберон и плюшена играчка, за да спи по-леко.Ами не ползваме-имаме едно Пепи, което се гуши по 1  път на ден и после се хвърля.

Хубав слънчев ден!

# 656
димара, и ние сме така по магазините! хлябът задължително се начева, а всяко докосване до сиренето се ознаменува с войнствени крясъци Laughing Laughing Laughing

абе заблеязала съм, че дара плюе шоколада. че не го харесва е ясно, но дори, ако има шоколад в някоя сладка или нещо е покрито с шоколад го изплюва на мига. нали това не може да е признак на някаква непосносимост към някоя негова съставка? не че искам да яде шоколад, просто ми направи впечатление.

адис, и аз като малка правех много отити. като малка, като малко, за последно ми беше като бях на 25-26 г. и винаги когато се разболявам ми пукат ушите. така разбирам, че вече е късно за хапчета, разболяла съм се.

а дара непрестанно танцува. изглежда ги смята за поредното изразно средство, което я предпазва от говорене Simple Smile танцува като й харесва дадено ядене, танцува като й кажа, че ще излизаме, танцува като дойде на гости някой, който я кефи, танцува, разбира се, и с всички, които танцуват по телевизията.

# 657
Привет!
Пак много болни се насъбраха  Confused бързичко възстановяване на всички
Буби,и аз догодина съм юбилярка  Sunglasses а за седмиците-мъъъъъничко остана:)
Калина е същата с магазините-иска много неща,което може го започва веднага.Даже минавайки покрай някоя от веригите и се разтреперва.
Елч,кокошчицата ми и тя не е много- много по сладкото.Е,излъгва се за някои неща,но повечето не яде ако има шоколад.Иначе си се посмях на танцуващата пуфка  Heart Eyes
Играчки...хм,спорна работа.И тя си играе с подръчни средства,мнооого рядко с играчки.Радва си се на кончето-люлка,на една количка за бутане на кукли,на един строител и кофичка за пясък.Сега ми е откраднала една чанта и вече съм я отписала,та с нея се разхожда.
Да се попохваля и аз-снощи за сефте от година и кусур си спа в леглото сама.Притеснявах се,но спа доста прилично.Дано да е все така.
Аз изчезвам засега

# 658
привет мамита,

все чета, ама нещо не ми се пише. При нас нищо ново, Ема си е у дома за незнам коя поредна седмица, не можем да се оправим с тия сополи и кашлица и това е  Sick От днес започна една жена да идва в къщи да посвикват двечките, че ще се взимат от ясла и ще се гледат болни. Изглежда много спокойна и разбрана жена, ще видим обаче... newsm78

Елч и Ема плюеше доскоро, където усетеше шоколад, ама вече си го хапва. Не че и давам, ама някой път като докопа нещо, което аз ям, се облизва лакомо  Joy

Мацки, все забравям да питам, децата ви в какви легла спят вече? ние нали ще се местим (кога ли???  newsm78) и се чудя как да и обзвеждам стаята на Ема, какво легло да купя, а дали ще спи в него е друг въпрос.

# 659
  • sofia
Инка, Лия още спи в сгъваема кошара, но си има и голямо легло. Скоро няма да я местя в голямото, защото ще идва през нощта и няма оправия.

Общи условия

Активация на акаунт