Коледа 2012

• 88 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Балчик
Момичета, много моля за малко помощ. Бихте ли погледнали, с какъв накрайник е украсена тази къща. Сърдечно благодаря! Hug

С някой от тези:

Мил@, сраааам, така и не намерих време и място да я приведа в действие. Embarassed

antonia, вярно, голям недостатък е това. Laughing

# 361
  • В кошера...
И аз се записвам, за да ви чета, пък какво ще изпека е друг въпрос! Направо ми ухае на канела вече!

# 362
  • София
Запис и от мен.  Grinning Искам да се наслаждавам на периода на очакването на Коледа с вас.   bouquet

# 363
Приемате ли още една коледно настроена мадама Joy Joy Joy Joy
Тук- в Германия, където живея е от октомври месец коледно hahaha Голямото ми детенце само пита-кога ще вали сняг Joy Joy Joy Joy
Иска ми се тази година да спретна нещо от вашите вкусотийки Wink.
Ооооооооооооо виждам познати мадами!Ще е весело!

# 364
Джемма,
благодаря ти! Hug

# 365
Ох, размечтах се. Ще взема и аз да направя една къщичка за Коледа...

# 366
Tatitt, ти си нашата коледна фея!
Благодарности за темата Hug

Аз искам да попитам някой знае ли от къде мога да си купя пликчета за коледни сладки?

# 367

Аз искам да попитам някой знае ли от къде мога да си купя пликчета за коледни сладки?

От Кукибуки и Хитрини - на първа страница има линкове към тях.  Peace

# 368
От Кауфланд (в Стара Загора) си купих тези формички - на бройка, цената на едната е 69 стотинки.

Има още мече, снежен човек, ангелче, звездичка (назъбена) и конче.
Също си купих малки метални коледни кутии по 2лв (към 13см диаметър).

# 369
  • Балчик
Можеш да кажеш на кой щанд точно са тези формички и колко са големи ботушчето и еленчето? Ако може и снимка на кутиите?

# 370
  • софия
Момичета,ето такива кутии има в Айко

# 371
  • Пловдив
Записвам се да ви следя.

Миналата година покрай бебето нищо не правих, но тази съм обещала поне къщичка и меденки на големия.

# 372
Можеш да кажеш на кой щанд точно са тези формички и колко са големи ботушчето и еленчето? Ако може и снимка на кутиите?
В Стара Загора са в реда преди този със списанията. Има и други коледни неща изкарани на този ред, има и за Хелоуийн неща.

Кутиите са от последната брошурка, пак има и други дребни коледни неща по 2лв по централните алеи.

От формичките забравих да кажа че има и елхичка (аз си имам доста елхички).  Simple Smile

# 373
Кутийките са супер.Днес ще ходя и аз да проверя дали има в нашия.Благодаря за инфото  Hug

# 374
Един въпрос - като ги слагате тези сладки в кутиите предварително слагат ли се в найлон?

Общи условия

Активация на акаунт