Коледа 2012

• 88 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Чак сега видях, че има коледна тема.  ooooh! Ще ви следя с интерес Hug

# 346
Аз изпитвам огромен респект към правещите торти и мисля, че няма да се справя с торта, та ако правя тази къща, действително ще я пробвам с медени бисквити.
Не смея да се нагърбя с торта Simple Smile

# 347
Аз изпитвам огромен респект към правещите торти и мисля, че няма да се справя с торта, та ако правя тази къща, действително ще я пробвам с медени бисквити.
Не смея да се нагърбя с торта Simple Smile

NinoTino, и аз бях така, докато просто реших да почна. Не че много ми се получава, правя страшно много грешки Simple Smile сега направих една торта, на която не синкопирах платовете и стана доста сухичка. Милото вкъщи се мъчи с нея Simple Smile но какво да се прави Simple Smile трябва да греша, за да се науча Simple Smile Така че пробвай, все ще се намери след това кой да я изяде Simple Smile

# 348
Ай, nudel33, съжалявам мила, не бях на линия снощи и сега ти отговорих на лични, но виждам, чеи без моя отговор си се справила чудесно. Hug Точно в тавата от фурната шприцовам и аз, тестото да е студено и да не лепне. Peace

Но на вкус са супер, нали? Аз много ги харесвам, въпреки,ч е са със свинска мас. По принцип не консумираме, но на сладки- да.

Не знам това клипче има ли го на първа страница, много е забавно за децата:
http://www.youtube.com/watch?v=-wc00BdQkUM&feature=my_favori … tzPoTa_PVXfxFSV8Q

Джемма, можещ ли да ми дадеш линк към рецептата за щприц сладките. И аз имам вкъюи такъв шприц, но никога не съм му ползвала накрайниците за сладки Simple Smile

# 349
Аз не мога да преценя с кое да се нагърбя  Confused  Всичко, е прекрасно и направо си е висша форма на изкуство! Желание обаче имам огромно .... може би накрая реалността ще ми зашлеви такъв шамар  Laughing Все едно съм тръгнала с мечките мед да ям...
Невероятни сте, искренно   bouquet

# 350
  • Балчик
Ай, nudel33, съжалявам мила, не бях на линия снощи и сега ти отговорих на лични, но виждам, чеи без моя отговор си се справила чудесно. Hug Точно в тавата от фурната шприцовам и аз, тестото да е студено и да не лепне. Peace

Но на вкус са супер, нали? Аз много ги харесвам, въпреки,ч е са със свинска мас. По принцип не консумираме, но на сладки- да.

Не знам това клипче има ли го на първа страница, много е забавно за децата:
http://www.youtube.com/watch?v=-wc00BdQkUM&feature=my_favori … tzPoTa_PVXfxFSV8Q

Джемма, можещ ли да ми дадеш линк към рецептата за щприц сладките. И аз имам вкъюи такъв шприц, но никога не съм му ползвала накрайниците за сладки Simple Smile

Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.msg17161269#msg17161269

# 351
  • Варна
Страхотни идеи открих в тази тема. Даже си поръчах от тези вафлени платки с картинка, който беше показала Джемма.   bouquet
Разбрах как се използват, но не разбрах върху какви сладки могат да се поставят. Меденки, мъфини или други сладки? Искам да помоля за линкове към подходящи рецепти.

# 352
  • Балчик
Могат да се ползват върху меденки, масленки, маффини, малки тортички. Peace Гледай размерите само. теаи, които са 30 бг са по-малки, като за сладки, тези дето са по 24 са като за маффини.

# 353
  • Варна
Много ти благодаря  Hug .  Взех и от двете, значи ще се правят меденки и мъфини.

# 354
  • Австрия
natalyna , благодаря ти!   bouquet

Джемма, клипчето наистина е много забавно и не само на децата, но и на "големите" деца.  Wink

# 355
Момичета   bouquet

Миналата година само ви наглеждах от страни, но за тази Коледа съм твърдо решена да приготвя разни вкусотийки.

# 356
Здравейте и от мен и тази година съм с вас и почвам с програмата за Коледа
Вече три или четири поредни години радвам приятели и близки със коледни сладки и ухания.
Успешно приготвяне на всички
ДЖЕМА- Специални благодарности на теб и таланта ти и се радвам да те "видя" отнов.Използва ли миналата година пачуърк формичките?

# 357
Момичета, много моля за малко помощ. Бихте ли погледнали, с какъв накрайник е украсена тази къща. Сърдечно благодаря! Hug

# 358
  • Варна
Оооо, много от рано сте пуснали тази сладко-изкушаваща тема! Ще я следя с интерес.  bouquet  bouquet
Джема, миналата седмица правих твоите шприц сладки - страхотни са! Само мъжа ми отбеляза един "недостатък" - бързо свършват. Laughing
А клипчето е много зарибяващо. Wink

# 359
Момичета, мерси за идеята за украса на Коледните сладки. Записвам си я веднага. Предупредила съм мъжа ми, че от началото на ноември започвам да пека сладки, сладкиши и да готвя посни ястия, че нали свеки ще идва, ако се организирам добре може и да успея да приготвя нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile Така че скоро започвам с подготовката Wink

Общи условия

Активация на акаунт