ПЪРВОКЛАСНИЦИ набор 2005 г. - Тема 12

• 30 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София - Младост 1А
Оооо не ни прехвърля топката. Събраха ни да ни кажат и ние какво да им говорим, къде да обърнем внимание. Какво да не носят, какво им липсва, разни препоръки.

# 496
  • София
....Чудя се не е ли още много рано за сериозни грижи с дисциплината?
Ако госпожата не може да се справи в първи клас, то какво ще прави по-натам? newsm78
Май в началото на първи клас е най-трудно с дисциплината. Децата трябва да свикнат с реда и правилата в училище.

# 497
  • София
Моят вечер заспива към 21.30,а понякога и по-рано.Направо се строполява на дивана и отнася.Дебна го,за да мога бързо да го измия в банята и той да си измие зъбите,за да не заспи преди това.
Раницата приготвяме вечерта.Проверявам всичко и слагам.Има случаи да го карам сам да си я приготвя.
Храната,ако съм втора смяна на работа я приготвям сутринта.Правя му закуска и сандвичи за училище,ако съм първа смяна,баща му се занимава.
Ставането сутрин понякога е със зор,понякога не.
Вчера ми направи впечатление,че госпожата от занималнята не ги пуска да си ходят без да им е проверила дали са написали цялото домашно.И като се загледах в тетрадките имаше подписи със син и червен химикал.Оказа се,че с червено е класната със синьо госпожата от занималнята.
Чудя се при всички ли е така?

# 498
  • Варна
Относно ставането сина ми няма проблем, даже събота се буди в 6:30ч. без будилник  ooooh! . Тази събота и аз се притесних, че не сме чули алармата и ще закъснее за у-ще - добре, че мъжа ми се оказа адекватен  Mr. Green .
В у-ще има 2-3 дечица, които още не могат да свикнат с правилника, но г-жата успява да овладее положението. Няма провалени часове, но редовно привиква родителите да си говори с тях.
СИП при нас е английския език(друга алтернатива нямаше), няма отказали се родители Simple Smile.
Моля да ми препоръчате удобен стол за ученика, настоящия е обикновен и струва ми се не му е особено удобен. Благодаря!   bouquet

# 499
  • София
При дъщеря ми и ма различни тетрадки за сутрешните и следобедните занимания. Учителките стиковат нещата, но всяка си проверява нейните тетрадки.

Слагам я да спи в 20:30 и сутрин я будя в 7:00ч. За училище излизаме в 7:50ч. Държа да има достатъчно време, за да се разсъни, да закуси и да не вършим всичко "на скорост". През седмицата позволявам телевизия и компютър само по изключение.

# 500
  • някъде ... тук ...
и двете госпожи се разписват със син химикал. по подписа ги разпознавам Simple Smile

сутрините сме стиковали доста отдавна. така или иначе се става и се излиза по същото време, както и миналата година. вдигам баткото в 6.30, той си се оправя, закусва нещо и излиза в 7. ние ставаме тогава, баня, закуска, кафе (аз), сандвичи... в 7.40-7.45 излизаме. таткото води дребния на училище, аз отивам директно на работа. раниците са готови от вечерта. обикновено лягат в 9.30-10, но дребният се случва да заспи и по-рано.

# 501
...
През седмицата позволявам телевизия и компютър само по изключение.

И ние сме така.  Peace
Баща им още в началото на учебната година го въведе това правило и аз съм много доволна.  Laughing

# 502
Ясно за първолаците , а майките как ставате сутрин  Twisted Evil на мен първата ми мисъл всяка сутрин е "защо не е неделяяяя " .
Аз говорих с у4ителката за връщането на инетерса към игри за по-малки, към игра на камиони и нежеланието да се занимава с "по-сериозни" неща в къщи . Ея ми каза, 4е това е напълно нормално и на децата в на4алото им идва много от ред и сериозни неща  Peace Каза , 4е ще трае известно време .

# 503
  • Варна
"Лека нощ" гледа задължително, друго - ако остане време, но не повече от час Simple Smile.
Ляга си към 20:30-21:00ч., мрънка понякога, но като легне и заспива.

За мен ставането е трудноооо, но събота и неделя пак в толкова става младежа, та пак ме буди - не ставам, но не е като да си поспи човек до 8ч. Умишлено слагам часовника далеч, за да стана да спра алармата, иначе лошо Simple Smile.

# 504
  • София
Ох, не ме питай как ставам. От години не съм се наспивала.  Cry

# 505
  • София - Младост 1А
Ясно за първолаците , а майките как ставате сутрин  Twisted Evil на мен първата ми мисъл всяка сутрин е "защо не е неделяяяя " .
...

Не ме питай. Бебето ме буди поне 2 пъти и сутрин като звънне часовника ми се иска да се гръмна.

# 506
  • София
Тв през седмицата не съм забранила,но съм ограничила.На дъщеря ми и липсва играта.Обикновено около 9 часа започва подготовка за лягане,а до към 21.30 си ляга и заспива.Сутрин става около 7 часа.
Откакто започна училището на мен май ми се спи повече,но започнах и аз да лягам по-рано като примерна ученичка.Иначе биологичният ми часовник се е настроил да лягам по-късно и ми се иска и да ставам по-късно,но не го прожектират този филм. Mr. Green

# 507
  • София, център
Ооо, и аз си страдам от хронично недоспиване.

Дали ще достигна някога период от живота си, когато няма да ме буди часовник  newsm78

Дано!

# 508
Ооо, и аз си страдам от хронично недоспиване.

Дали ще достигна някога период от живота си, когато няма да ме буди часовник  newsm78

Дано!

някои се надяваме да доживеем до пенсия  Twisted Evil

# 509
Болната ми тема е ставането сутрин! Откакто и офиса ни е на май**а си, и имам час път е съвсем мъка.
Ако не беше толкова далеч офиса, щях да си поспивам блаженно до 7,30 поне. Училището е срещу блока ни и за 2 минути ученика е в час.

Но и събота и неделя пак няма спане. Или котката ще ме събуди, или големия ми син... Първолака е по- измоерн и може да спи и до 9ч.
Много го болят краката напоследък. От растежа ли е, или от нещо друго, не знам. Но вечер му масажирам крачетата и не иска да ходим на дълги разстояния пеша.

Общи условия

Активация на акаунт