Ин-витро в Истанбул:7

• 142 717
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Лапарото дава много по-добра информация, отколкото цветната снимка, така че според мен няма нужда да правиш такава, освен ако изрично от Мемориал не ти я поискат.

# 301
Благодаря момичета, една грижа по-малко  Wink

# 302
Мили момичета влизам да кажа, че теста ми е положителен. Онзи ден (8 ден след трансфер) - 79.8 и днес ( 10 ден) - 181.8 Много съм щастлива! Grinning Пожелавам на всички моя резултат! Hug

# 303
  • UK
Мили момичета влизам да кажа, че теста ми е положителен. Онзи ден (8 ден след трансфер) - 79.8 и днес ( 10 ден) - 181.8 Много съм щастлива! Grinning Пожелавам на всички моя резултат! Hug
Много се радвам за теб  Hug Честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая Hug ЧЕСТИТО!!!  bouquet

# 304
  • София
Валенце   Hug Много се радвам за успеха ви-твоят и на лекарите,които са на път да сбъднат мечтата ви  Hug С това ЧХГ,май се готвите за двоен финал  Wink Пожелавам ти лека и спокойна бременност до термин  Praynig

# 305
  • гр. София
valenceto честито мила,  Hug

желая ти безпроблемна бременност 9 месеца и най-хубавия подарък на финала  bouquet

# 306
Супер Валенце,много се радвам Hug.Пожелавам леки девет месеца и успешен финал с едно,две бебешорчета Hug.
А защо направи тест на 8 ден след трансфер,така ти бяха казали или ти така си реши?

# 307
  • Пловдив
Честито !
Все едно вчера започна стимулацията и вече резултата е налице   bouquet

# 308
  • София
Валенце честито, всичко да е без проблеми до срещата с бебето/тата  Hug Hug Hug

# 309
Валенце,честито ти положително тестче  Hug Hug
Лека до края   bouquet

# 310
  • СОФИЯ
Валенце ти успя, браво  Hug Hug Hug
Лека и безпроблемна до края  Hug

# 311
Валенце, честито Hug Hug Hug Много хубав резултат, аз на 14-ти ден от пункция (твоя 10-ти ден от трансфера) имах ЧХГ 148,70 и съм с близнаци, и ти май ще си двойно щастлива като гледам Heart Eyes Heart Eyes Дано всичко да е наред оттук нататък и се радваш на една лека и спокойна бременност Hug

# 312
Валенце Честито!  bouquet
Как се зарадвах като видях новината Joy
Много съм щастлива и много се радвам за теб Hug Hug Hug Hug

# 313
Здравейте Момичета! Simple Smile
Извинявам се, че нямах време да Ви пиша по рано как е минала операцията но сега ще ви разкажа накратко.

Лапароскопията ми беше насрочена за 15.01.2013.Естествено казаха ни да сме там рано сутринта.Чесно да си призная много ме беше страх,  Sadповече се страхувах отколкото първата ми лапароскопия направена в България.Когато легнах на операционната ме уведомиха, че има вероятност да ми премахнат едната тръба от което се шашнах малко, защото до сега никой не ми беше казал подобно нещо, и аз естествено дадох съгласието си.По време на операцията се е наложило премахването обаче и на двете тръби, за което докторите са взели разрешение от мъжа ми.
Когато се събудих от операцията, докторите бяха при мен в стаята.Разказаха ми, че тръбите са били в много лошо състояние и че ако ги бяха оставил е нямало как да се получи инвитро. Изписаха ми антибиотик, обезболяващи и две инжекции от които едната ми я биха там, а другата ще ми е бият на 15 Февруари.След тази инжекция чакаме първия цикъл и заминаваме.Ориентираха ме, че ще е някъде към края на Март, началото на Април.
Много съм доволна от целия екип.Страхотни лекари, просто нямам думи.След операцията постоянно ни звъняха по тел. да питат дали съм добре и как се възтановявам.
Сега вече нямам търпение да доиде време за стимулацията.Надявам се че всичко ще е наред до тогава.
 Simple Smile

# 314
Tania84, радвай се че са ти открили проблема и са го отстранили и оттук нататък ти пожелавам много късмет и да успеете от първи опит в Мемориал Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт