Ин-витро в Истанбул:7

• 142 716
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Честито, Валенце!  bouquet
Лека и безпроблемна бременност до края! Hug

# 316
Валенце, честито за прекрасния резултат! Леки и безпроблемни месеци за напред и само радости от тук нататък Simple Smile

# 317
Леле колко много честитки Grinning Благодаря Ви за пожеланията и дано на тези, които тръгват натам им се случи същото. От тази тема разбрах за болницата и много от пишещите тук момичета ми помогнаха да взема решение и да тръгна към Истанбул. Благодаря на целия екип от клиника Мемориал - те са тези, които сбъднаха мечтата ми.
Аз все още не мога да повярвам! Утре ще пусна още един тест, както си го изискват. Този на 8 ден от трансфера си беше моя инициатива. Сега се чудя кога да отида на първи преглед и при кой newsm78 Но ще го измисля, важното е всичко да е наред Praynig
Отново много благодаря  bouquet

# 318
  • Варна
Леле колко много честитки Grinning Благодаря Ви за пожеланията и дано на тези, които тръгват натам им се случи същото. От тази тема разбрах за болницата и много от пишещите тук момичета ми помогнаха да взема решение и да тръгна към Истанбул. Благодаря на целия екип от клиника Мемориал - те са тези, които сбъднаха мечтата ми.
Аз все още не мога да повярвам! Утре ще пусна още един тест, както си го изискват. Този на 8 ден от трансфера си беше моя инициатива. Сега се чудя кога да отида на първи преглед и при кой newsm78 Но ще го измисля, важното е всичко да е наред Praynig
Отново много благодаря  bouquet
valenceto честито и от мен Simple Smile
Леки 8 месеца (вече) ти желая и щастлив финал.
Предполагам, че в България ще ти следят бременността.
Освен този кръвен тест за който пишеш, че трябва да си направиш, изискват ли нещо друго от тук нататък от Мемориал?

# 319
Валенце, честито и дано всичко е наред!
На първи преглед се ходи 3 седмици след първия тест, в осмата седмица на бременността.
Аз също като теб изобщо не бях подготвена и си записах час при първия възможен лекар в Токуда. Там техниката е чудесна и да се види сърчице е фасулска работа, а после ще имаш време вече да се ориентираш към конкретен лекар и болница. На Мемориал пишете каквото искате, те го добавят в досието ви и много се радват да чуят новини. Аз от време на време изпращам резултати от изследвания, но не съм много редовна.

# 320
  • София
Валенце, често и от мен   bouquet
Спокойно и безпроблемно бременеене  Hug Hug Hug

# 321
Благодаря момичета! От Мемориал искат тест на 14 ден от пункция и ако е положителен, още един тест на 16 ден. Други изисквания нямат. Аз разбира се се обадих на Хюсние да и кажа. А днес ЧХГ ми е 407.9

# 322
  • In a surreal moment!
Браво, Валенце! Чудесна новина! Дръж се сега и нека ти е леко до раждането!

Аз видях в Зачатие , че Люси е обявила раждането на своя истанбулски син Божидар.
Имала е премеждие след раждането ,но сега всички са добре! Да са живи и здрави!
Събитието се е случило на 3 януари. Дано провлачи крак и има още много такива хубави новини през новата година, дай Боже!

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 19:46 от ИКСИ

# 323
  • София
Валенце,честита победа и от мен  bouquetПожелавам ти леки и спокойни месеци с мъничето/тата и на финал най-голямото щастие на света newsm32 newsm32.Не знам защо те виждам с две smile3521

Браво на Люската,честита и рожба бебе Божидар.Тя е истински боец и голям ЧОВЕК  bouquet

# 324
  • София
Чудесни новини момичета.валенцето, браво.
На Люси да й е жив и здрав сина и много да радва цялото семейство.
Мисля, че е крайно време и другите успяли вече да се похвалят и да разкажат подробности Laughing
Хайде, да вдъхнете кураж на тепърва започващите Laughing

# 325
Валенце, и от мен лека бременност!

Много се радвам за Люси!!! Сигурна съм, че ще бъде прекрасна майка!

# 326
Здравейте на всички,ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БРЕМЕНЕЛКИ и НА ВСИЧКИ КОИТО СБЪДНАХА МЕЧТАТА СИ ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕКРАСНИТЕ СПЕЦИЯЛИСТИ НА МЕМОРИАЛ..))) Е дойде и моят ред  най накрая и аз сбъднах мечтата си балгодарение на МЕМОРИЯЛ ХОСПИТАЛ декември родих моята дъщеричка жива и здрава и вече съм горда мама  PraynigПовечето ме знаят от доста години се подвизавам във форума,минах през много оперций и перипетий,но всичко си заслужава като гледам усмивката на нашата принцеска..)))Честно да си призная надничах постоянно да ви чета,писала съм доста по темата и много се дразнех от хора които влизат и пишат небивалици и плюеха докторите от ИСТАНБУЛ,и бях се зарекла да не пиша повече,но всички ние заслужаваме да си помагаме и да се радваме на успехите на другите   bouquet На всчики искам да пожелая моят успех и късмет и да не се отказват,аз доста години се борех и не се отказах,чудото се случва с много вяра и доктори които си разбират от работата и на които можеш да споделиш всичко като приятел..))))БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ МЕМОРИЯЛ ХОСПИТАЛ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ НИЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ!  bouquet

# 327
Честито Лулу!!!! newsm44 как се радвам на такива новини!

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 17:20 от Lilka.N.

# 328
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте борбени мами,аз съм нова тук в вашата тема и аз като всички вас съм се запътила към Мемориал живот и здраве март сме там за 1-ви контролен и операция.Сега само ще ви следя докато доиде и мой ред да разкажа .Ние не живеем в България и ще ни е малко трудно с предварителните изследвания които изискват,но може и там да ги направим.Казаха че там биле скъпи,но незнаем колко?Прочетох всичко изписано от вас ,но никаде ненамерих инфо.Ако някой знае или е правил там изследвания моля да ми пише.
На всички които са сбаднали мечтата си ЧЕСТИТО !!!  bouquet И на всички бременни които очакват появата на своите бебоци .

# 329
Очевидно в Истанбул работят много и то успешно срещу демографската криза в България. smile3521
Толкова е хубаво да се четат такива новини!
Честити ви рожби Люси и Лулу! Нека са живи и здрави и имат прекрасно детство!  261uu
Валенцето, честита бременност. Стойностите на чхг са много добри. Лека да е чак до термин.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт