Ин-витро в Истанбул:7

• 142 713
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Страхотни новини! Радвам се за Люси и Лулу, да са живи и здрави и те, и бебоците! Аз не мога да се начудя на лекотата, с която стават нещата в Мемориал и не знам наистина как ще се отблагодаря някога. В момента имам грижи с бременността и раждането, разликите между болниците тук и там  плашат и обезкуражават. Тук просто приемам загубите като част от живота, а там...
За съжаление не стигат нито парите, нито времето да се ходи за всяко нещо до там, но както и да е..
На Анджели 777 искам да кажа, че ако изследване на кръв за един хормон струва в българска лаборатория 20 лева, в Турция излиза около 80. Т.е. някъде 4 пъти повече.

# 331
  • Sofia
Ахххх че хубави новини

Честито на Луси и Лулу   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасни новини! Нека тяхното щастие сполети всички очакващи  Praynig Praynig Praynig

Успех на всички момичета!

# 332
  • In a surreal moment!
Ах, миличка Лулу, каква прекрасна новина!  Heart Eyes Hug   bouquet
Предчувствах я и няма да повярваш, но вчера потърсих профила ти, за да видя дали не си писала нещо  Grinning  Явно съм избързала.... Значи си имате мома? А как се казва? Леле.... с Люси може да направите сватлък  Grinning

Мишоче - и ти напредваш , браво!  Heart Eyes Така се радвам, че година по-късно от нашата групичка повечето вече осъществихте бебеправенето или вече родихте! Това ми дава големи надежди. Няма да крия, че отчаянието и песимизмът току ме връхлитат като вълна, а положителните новини отново ме вкарват във фокус.

Анджи - радвам се да прочета, че и вие поемате към Мемориал! Ако разделиш пътуването от Германия до Истанбул на 2 части , с отбиване в БГ, е възможно да направите тук предварителните изследвания. Трябва да съобразиш хормоналните изследвания с 3-ти - 5-ти ден от цикъла, а като ти спре кървенето може да направиш цв. снимка. Мъжо - спермограма. Като излязат резултатите скоквате до Истанбул за преглед и консулатиця с проф. Кахраман. Мисля, че така е ОК? Като сложиш и гостито по роднини и приятели ще съчетаете полезното с приятното.
Каквото  и да решите, пожелавам ви късмет и сбъдване на мечтата!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 07:35 от ИКСИ

# 333
Честито на Люси и Лулу, да са ви живи и здрави дечицата и само да ви радват. Лулу, помня историята ти и съм много щастлива, че след всички перипетии, ти успя Simple Smile

Относно изследванията в Мемориал, да по- скъпи са. По време на процедурата ми там, се наложи да направя изследване за FSH, там струва 90 лири.

# 334
Съгласна съм с Надежда. Всички,които са се запътили към Турция,е добре да направят изследванията си в България.Турските лекари ги признават и се съобразяват с факта, че все пак у нас е доста по-изгодно,затова и не настояват да се изследва при тях.Единствено  държат спермограмата да е  при тях. 

# 335
Момичета, случайно да знае някоя от вас цената на Кринон гела? Дори и от преди време да е, пак ще ми е някакъв ориентир.

# 336
Аз го купих от аптека в Истанбул през септември за 74 лири кутията.

# 337
Благодаря ти Надежда!

# 338
Кринон гел може да се купи и от Одрин от всяка аптека.Струва 74 лири,но ако поискаш отстъпка,може да ти го дадат и за 70 кутията.

# 339
Да, те аптеките в Турция правят отстъпки Peace

# 340
Привет момичета  Hug Hug Hug

Най-накрая успях да вляза в бг мама. Опитвам да го направя от поне 10-тина дни.

Много благодаря на който е споделил за нашето щастие тук. Синът ни Божидар се роди на 03.01.2013. Исках много по-рано да споделя с вас нашето щастие но със стария ни компютър е истинско изпитание.

Извинявам се, че не съм отговорила на съобщенията. Не мога и да се върна назад да честитя на мамите и бременните, в което , сигурна съм, има много. Само разбирам, че и Лулу има рожба, да и е честита, девойка била, може наистина да запознаем младите, пък те ако се харесат Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Много ме зарадва и лентичката на Надежда. Честито, мила, много се радвам за теб, както и за Мишо. Компютъра ни е наистина много стар ( повече от 12 год) и ме е страх, че ако пробвам да преглеждам предишните страници, ще ме изхвърли отново. С таткото сме си обещали първата ни покупка след като се видим малко в пари, както се казва, да е нов компютър, че така не се издържа.

Накратко за нас. Раждането ми беше кошмар, не ми се връща да си спомням за този момент. Благодарение на докторите от Щерев, сега съм жива. Проблема се оказа сраснала плацента за задната стена на матката, която предизвика четири часово кръвотечение. Аз само си представях Божидар и как ще го гледаме и ще му се радваме с баща му и си казвах - стискай зъби и помагай на докторите.

Дари вече стана на 1 месец. Расте всеки ден. Да е жив и здрав, вече подноси дрехите за 3-мес.бебе защото е много висок. Не е шишкав, но милия като му обличахме по-малките дрешки и пръстчета на краката му направо щяха да пробият дрешките и ръкавите едни къси, къси. Много е забавен. Вече има претенции да има компания около него. Обзаведе се с шезлонг и сега сме много щастливи и аз, и той. Слагам го там и го пренасям във всяка стая. За него е важно да усеща, че не е сам. Прави смешни муцки, има големи бузаци, които обожавам да целувам, а не само тях. Понякога като го гушна ме хваща страх, че от толкова любов мога да го стисна по-силно или да му направя нещо от толкова целуване и гушкане Simple Smile.

Най-големия ми кошмар сега е кърменето и по-точно изцеждането защото кърмата дойде доста по-късно (бях повече дни и в болницата и на антибиотик), не мога да му смогна, не му стига и трябва да се изцеждам и събирам, както и да го дохранвам с адаптирано мляко. Отделно , оказа се, че съм с плоски зърна, но това вече се оправи (ако на някой му се случи, оформят се с цеденето и кърменето, стига бебето да не отказва да суче). Понеже помпата е ръчна, вече се сдобих с мазол на единия пръст (не мога да се прежаля за електрическа помпа защото все си мисля, че кърмата ми ей сега и ще спре).

Извинете, че пиша толкова много, но не знам кога пак ще успея да вляза тук.

Бих искала да пожелая на всички вас да изпитате щастието, което ни споходи. Благодаря много за пожеланията на всички и мили, борбени момичета, не се отказвайте от мечтата си. Пътят е дълъг и труден, но който се бори, успява. И един съвет от мен - вярвайте в мечтата си, представяйте си я (аз постоянно си представях Божидар и той сега е точно такъв, какъвто беше в мечтите ми - поне на външен вид Simple Smile. Дори много му говорех докато лежах вкъщи по време на бременността.

Дано, дано се сбъдне мечтата на всяка от вас. Пожелавам ви го най-искрено от цялото си сърце.

Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от Божидар и мен.

Нека Господ и  късмета е с вас и намерите правилните доктори, които да помогнат да сбъднете мечтата си. Аз повярвах на докторите в Мемориал, безкрайно благодарна съм, както и на докторите в Щерев.

Ще пиша отново при първа възможност.

# 341
luce  Hug мила, толкова се радвам, че писа Hug Не знаех, че си имала проблем след секциото Sad Важното е, че всичко е свършило добре и сега се гушкате с Божидар Peace Значи казваш висок расте Wink тогава ще му донеса по-големи дрешки Wink

Успех на всички момичета  bouquet

# 342
Благодаря момичета за пожеланията,от сърце ви пожелавам да сбъднете мечтата си и да гушнете здрави бебчета и да имате моят успех  Hug ЛЮСКААА Честито миличка да ти е жив и здрав синът,много да ви радва и да расте усмихнат и щастлив..)))  И аз имах малко перипетий през бременоста ,но аз съм си виновна,та си полежах доста,ставах само да пишкам..... ,но всчко се забравя..)))За сватосването навита съм ние сме манеенки ,дълги сме,днес бяхме на ваксини и сме много смели дано БОЖИ ни хареса ,родихме се на 03.12.2012 казваме се АЛИЯ..))))Прегръщам ви  Hug

# 343
  • София
Люска   Hug  Hug Hug Най-хубавото е,че вече всичко лошо е зад вас  HugПожелавам ви много щастливи моменти с прекрасното ви момченце -Божидар  Hug
llullu ,честита радост и на вас Hug Да ви е жива и здрава принцесата и да ви носи много усмивки  Hug

# 344
Люси, Лулу, честити ви бебенца, честита ви радост! Да са здрави, да се хранят добре и да ви радват със сладки усмивки - това сега е важното Simple Smile Сигурно чувството е страхотно.

Пенка, често те мисля - пиши какво става с бамболинката (аз така викам на моята бебка).

Общи условия

Активация на акаунт