Ин-витро в Истанбул:7

• 142 730
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
NTP, мерси за отговора, аз имам записан час чрез кубра, трябва ли специално да се обаждам на хюсние или и кубра е наясно, че българките не плащат за първичния преглед?

# 541
  • София
blessing, не е нужно да звъниш на Хюсние - българските двойки не ги таксуват за първичен преглед, независимо чрез кой си се записал  Peace

# 542
# 543
  • София
Момичета, я си признайте, дали ще ходи някоя от вас към Истанбул през юни за процедура Laughing
Ако не ми мине котка път, ще откарам там поне една седмица и ще се радвам да си имам компания за разходки в този хубав град. Вече съм с цикъл и ще чакам да започвам подготовката от 21-вия ден, дано няма някакви изненади. Преди да започна Климарата, ще ида да ме погледнат на УЗ за задържан фоликул и ще пуснем вирусологиите. Като казах Климара, та искам да уточня, че съм сбъркала какво ми е казал лекарят... Ще я сменям на всеки втори ден, а не на 24 часа, както си бях въобразила незнайно защо Wink Продължавам да свалям шапка на д-р Карликая - толкова е услужлив и мил, а и лъха на оптимизъм. Отговаря ми светкавично на всички запитвания и все ми казва, че за нищо не трябва да се тревожа, те ще се погрижат за всичко. Вече наистина нямам никакви притеснения нито за процедурата в чужбина, нито за престоя, нито за... нищо. Само дано организмът ми реагира добре на протокола и всичко да е наред Praynig

# 544
Успех Speed ! д-р Карликаия е най- добрия лекар , който познавам. Вярвай му знае какво прави той сбъдва мечти Simple Smile

# 545
Speed,  аз съм при д-р Карликая.Дейсвително много е точен във всяко отношение. Няма място за притеснение, когато той е насреща(поне аз така се чувствах). Той не обещава, не прави чудеса, просто си върши работата по най-добрия начин.Желая ти успех и дано скоро се похвалим с положителни тестчета.

# 546
  • София
Speed, Rita_72 - Момичета, стискам палци за вас и успеха ви! Живот и здраве на есен и аз ще стартирам в Истанбул.
Всички тук очакват с нетърпение всякаква информация за клиниките и процедурите Blush

Момичета, да ви попитам - има ли някоя от вас път натам - искам да си поръчам фолиева киселина в техния вариант...

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 14:50 от akemi

# 547
Успех на всички, които ще правят процедури в магичен Истанбул.

# 548
Здравейте момичета,
вчера влязох за първи път в темата и я изчетох на един дъх.Резултатът- 04 юни час в Мемориал при проф.Кахраман Simple Smile Благодаря, за изчерпателната информация.Всички в тази тема заслужават да сбъднат мечтата си, да гушнат своята рожба. Рядко вземам толкова прибързани решения. Но вие ме изпълнихте с надежда.Благодаря за което Hug Пожелавам успех на всички!

# 549
Желая ти успех и вярвай, че си направила правилният избор. Проф.Кахраман е страхотна.Дано открият проблема и при Вас.Аз се налага да изчакам 2 месеца след хистероскопия и отново заминавам при нея.

# 550
Желая ти успех и вярвай, че си направила правилният избор. Проф.Кахраман е страхотна.Дано открият проблема и при Вас.Аз се налага да изчакам 2 месеца след хистероскопия и отново заминавам при нея.
Благодаря kristi, успех и на Вас Praynig

# 551
  • In a surreal moment!
Здравейте!
Успех на всички тръгнали към Турция!
Аз също искам да попитам за фолиевата киселина.
Може ли да се купи свободно от аптека, т.е. без рецепта от турски лекар?
Колко струва една опаковка, приблизително?
Трябва ми. Приятелка ще ходи скоро, чудех се дали може тя да ми вземе.
Благодаря за отговора! Peace

# 552
Може да се закупи фолиева киселина от аптека в Турция без да имате рецепта. Цената, на която съм я плащала този февруари беше за Folbiol 5mg - 1 TL. Опаковката съдържа 50 таблетки.

# 553
  • In a surreal moment!
Може да се закупи фолиева киселина от аптека в Турция без да имате рецепта. Цената, на която съм я плащала този февруари беше за Folbiol 5mg - 1 TL. Опаковката съдържа 50 таблетки.

Една опаковка е  1ТЛ, така ли? Извинявай, вижда ми се много малко за това те моля за уточнение!
Благодаря!

# 554
да една опаковка е 1 ТЛ. И както е написано не се иска рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт