Ин-витро в Истанбул:7

• 142 736
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
 Simple Smile В някои морски курорти фолиевата е 1,5-1,7 лири.

# 556
Аз си купих фолиева киселина от аптека срещу Мемориал.
Цена Folbiol 5mg - 1 TL. Опаковката съдържа 50 таблетки.

Аз си купих три опаковки за да ми стигне до септември-октомври, купих я в края на април тази година!

# 557

Аз си купих три опаковки за да ми стигне до септември-октомври, купих я в края на април тази година!
newsm10 аз я купих на същата цена, от същото място.

# 558
Speed, Rita_72 - Момичета, стискам палци за вас и успеха ви! Живот и здраве на есен и аз ще стартирам в Истанбул.
Всички тук очакват с нетърпение всякаква информация за клиниките и процедурите Blush

Момичета, да ви попитам - има ли някоя от вас път натам - искам да си поръчам фолиева киселина в техния вариант...
Аз ще пътувам на 20.05 и мога да купя фолиева киселина. Пиши ми на личния,ако искаш Simple Smile

# 559
Пак ще попитам... Simple Smile

Момичета след може би три мейла успях да накарам Кюбра да ми изпрати спермограмата на съпруга ми направена преди 10 дни поне, както и да е, проблемът е,че не мога да я разчета изобщо, липсват референтни стойности, за да се ориентирам, няма и съпроводителни разяснения в мейла. При вас как се случиха нещата, кой обясни състонието...

# 560
  • София

Момичета след може би три мейла успях да накарам Кюбра да ми изпрати спермограмата на съпруга ми направена преди 10 дни поне, както и да е, проблемът е,че не мога да я разчета изобщо, липсват референтни стойности, за да се ориентирам, няма и съпроводителни разяснения в мейла. При вас как се случиха нещата, кой обясни състонието...
И при нас беше така - трудна комуникация с Кюбра. Иначе я пуснах google преводача и разбрах основните неща. Ако е правена в Мемориал, най-отдолу трябва да има заключение на ембриолога. Пробвай така и ако не ти е ясно нещо, не се притеснявай да питаш Кюбра пак.

# 561

Е толкова турци има в България, ми помоли някой да ти преведе спермограмата. Най-важно е заключението и дето Акеми вика, и с гугъл преводача можеш да си го преведеш.

# 562
  • София
...проблемът е,че не мога да я разчета изобщо, липсват референтни стойности, за да се ориентирам, няма и съпроводителни разяснения в мейла. При вас как се случиха нещата, кой обясни състонието...

Ако те интересува само заключението, просто помоли Кюбра да ти го преведе/цитира коментара на биолозите. Нищо, че трудно комуникирате - ще ти отговори. Аз лично избрах този вариант и отговорът, който тя ми върна, макар и съвсем кратък, напълно ни удовлетворяваше.

Ако пък са ти важни и подробностите, доколкото знам наистина гугъл-преводача върши работа (моя позната точно така "разшифрова" тяхната спермограма).

Успех  bouquet

# 563

newsm10 аз я купих на същата цена, от същото място.
По колко таблетки приемате от тази фолиева...

# 564
Една таблетка дневно се приема от деня на стартиране на процедурата. Аз я пиех до 20-та седмица от бременността и после минах на българската фолиева.

# 565
Момичета,  може ли някой да ми каже за free T4 i TSH , на кой ден от цикъла се правят?Тъй като за пролактина знам, че е от 3-5 ден, но за тези не си спомням кога съм ги правила.А на 4-ти имам записан час в Мемориал.

# 566
Няма значение деня на цикъла за тях - само важно е да се направи изследването сутрин на гладно и да не си пила кафе.

# 567
  • Пловдив
Аз мисля,че и за Пролактина няма изискване за деня на цикъла.

# 568
Благодаря Надежда! Zok за пролактина съм сигурна, защото го правя сигурно за 5-ти път вече.Тъй като първоначално ми беше доста завишен.Дори заради него си правих ядрено магнитен резонанс.

# 569
  • София
Здравейте, отдавна не бях чела тази тема, може би от година и бих искала да честитя на Лулу и Луси   bouquet, пожелавам им много здраве и късмет.
Вчера реших да видя какво се случва и ми се напълни сърцето от прекрасните новини.
Започнах да замислям евентуално пътуване до Истанбул, но първо ми се ще да пробвам поне един трансфер тук, от 3 пункции на ЕЦ имам само едно замразено ембрионче, другите 2 яйцеклетки не се оплодиха.
И понеже обичам да пътувам и най-вече се вълнувам от самата организация, предхождаща пътуването  Embarassed също искам да похваля сайта https://www.airbnb.com/, който беше споменат в темата, ползвахме го за няколко нощувки в Германия и бяхме много доволни от престоя.
Та ровейки се в него за цени на нощувки в Истанбул, попаднах на това https://www.airbnb.com/rooms/968722 и ми се стори добре да го споделя, най-вече, че домакинята е българска туркиня и споменава, че знае български, а и цената май е добра.Това за мен е от значение, като се има пред вид, че не знам бъкел чужд език  Embarassed, а обмисляйки евентуален престой за процедура, може да се наложи да съм известно време без половинката, който се явява преводача в семейството.
Успех на всички момичета, запътили се към Истанбул  Hug - а аз за сега ще хвърлям по едно око за случващото се и ще събирам парички  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт