Ин-витро в Истанбул:7

• 142 796
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Позволявам си да споделя тази хубава новина с вас за Надежда

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720516.new#new

# 571
  • София
  Titka, благодаря за споделянето. Надежда има почетно място в тази тема все пак  Hug
  Наде, честита двойна радост   bouquet  bouquet  bouquet

# 572
  bouquet Честито Надежда, да са живи и здрави децата, много да ви радват. Дано и ние скоро се похвалим с такива новини  Peace

# 573
Ехеее, супер! Честито, да са живи и здрави двамата юнаци и много да радват мама и тате!!!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet А на щастливата борбена мама Надежда пожелавам бързо и безпроблемно възстановяване Simple Smile

# 574
  • София
Честито на Надето, да са и живи и здрави малките бебоци. И дано скоро, всички се похвалим със същото..  bouquet

# 575
  • София
Наде,и тук Честито  bouquet
Нека тези големи и силни мъжлета растат здрави и щастливи

# 576
Здравейте,

Нова съм във форума. Имах лапароскопия преди месец и половина в Селена Пловдив. Диагноза еднометриоза, и сега съм на 6 месечно лечение със Золадекс. Аз също мисля да се насоча към Истанбул за проследяване на лечението и развитието на болестта. Всъщност не знам дали ще ми се наложи инвитро, защото до сега не съм правила опити за зачеване, но въпреки всичко мисля да отидя на преглед и последващо проследяване, пък и за компетентно мнение за намаляване броя на инжекциите, и за последващи опити за забременяване. Владея и турски. Как мислите дали ще се заемат с мен, или се занимават само с пациенти желаещи инвитро? Сред вас има ли страдащи от ендометриоза?

# 577
 Благодаря ви момичета Hug Дано Турция и лекарите там да ви донесат това щастие, което със съпруга ми преживяваме. Вярвам, че сте на правилния път и че скоро всички вие ще бъдете мами. Днес се обадих на Хюсние да споделя радостното събитие и ако знаете колко щастлива беше, дори си записа кой колко тежи и колко сантиметра е. Да са живи и здрави целия екип на Мемориал Хоспитал! Ние сме им безкрайно благодарни и признателни първо, защото направиха най-голямата мечта на моето семейство възможна и второ, защото са Човеци с главно Ч. Прекланям се пред професионализма и всеотдайността им. Защото момичета, истински професионализъм е от две изкарани яйцеклетки и то със зор две, сега имам две момченца, които в момента ме гледат с хубавите си очички.
Прегръщам ви всички и искам да ви дам кураж-да бъдете упорити и да следвате мечтите си докрай!

# 578
  • София
Наде, честито!   bouquet Искрено се радвам за вас!
Да са ви живи, здрави и много щастливи малките юнаци!

# 579
  • София
Надежда, честито и тук!
Алмира, това все пак са големи болници, имат си АГ отделения, не само за ин витро. Мисля, че ще те проследят, независимо как ще зачеваш след това:) Успех ти пожелавам!

# 580
Надежда  честито!!! bouquet Бъдете здрави и много поводи за усмивки!
Аз днес си пуснах хормоните, и за съжаление се оказа, че пролактина пак е доста висок. Не знам дали някоя от вас момичета е била с този проблем?! Но мен Велевски ме лекува с Бромокриптин доста време..., и беше в норма. И сега след няколко месеца без лекарства, пак е висок newsm78 .Моля да споделите, ако сте били с висок пролактин.

# 581
Честито Надежда  Grinning Grinning Grinning

Бъдете много здрави и щастливи. Безкрайно много се радвам за вас. Пожелавам на всички борбени момичета такъв щастлив завършек на дългата борба.

Не намирам думи с които да опиша колко щастливи сме откакто се роди Божидар. Дай боже всекиму, който желае такова щастие.

# 582
  • София
musleto, аз съм с висок пролактин и пия Бромокриптин, с който съм в норма. Ако го спра, със сигурност ще скочи пак. На теб защо ти го спряха?
Казала съм на лекаря, че го пия и той не ми каза да го спирам, пак ще го питам преди да започна процедурата, но знам, че с висок пролактин няма да ми правят ин витро.
Люси, намачкай Божката от каките тук!

# 583
musleto, аз съм с висок пролактин и пия Бромокриптин, с който съм в норма. Ако го спра, със сигурност ще скочи пак. На теб защо ти го спряха?
Казала съм на лекаря, че го пия и той не ми каза да го спирам, пак ще го питам преди да започна процедурата, но знам, че с висок пролактин няма да ми правят ин витро.
Люси, намачкай Божката от каките тук!
На мен ми го спря доктора, който ми го назначи в Бг. Защото каза, че не е необходимо да пия вече, защото 6мес. с него бях добре.Но държа да подчертая, че аз още не съм ходила в Турция.На първа среща сме сега на 4 юни. Ще пиша какво ще ми назначът там.И също така докато пиех Бромокриптина, не бях направила лапароскопията още.И си мислехме, че вероятно не забременявам заради високия пролактин.Но след като лапароскопията показа само едната тръба слабо проходима, д-р Велевски започна да ме натиска да правя ин витро в Торакс.Което ме накара да се отдръпна и да размисля.Най-вече факта, че ми казаха, че трябва да ми премахнат и двете тръби, за да започнем процедурата.И така докато не прочетох темата тук. С което взехме решение да е в Турция.Ти в Турция ли ще започваш процедура или тук?

# 584
  • София
Аз имам доста процедури в БГ и съм си пила Бромокриптина при тях, сега ще правя в Турция. Там лекарят си отбеляза какво пия, като ме попита дали не пия Парлодел, но повече не сме коментирали. Знам, че тези лекарства се предписват и за предотвратяване на хиперстимулация.
Иначе има тук темичка "Аденом на хипофизата", там има много полезна информация за високия пролактин.

Общи условия

Активация на акаунт