Ин-витро в Истанбул:7

• 142 822
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Аз имам доста процедури в БГ и съм си пила Бромокриптина при тях, сега ще правя в Турция. Там лекарят си отбеляза какво пия, като ме попита дали не пия Парлодел, но повече не сме коментирали. Знам, че тези лекарства се предписват и за предотвратяване на хиперстимулация.
Иначе има тук темичка "Аденом на хипофизата", там има много полезна информация за високия пролактин.

Благодаря speed! Успех тогава в Турция  Praynig

# 586
Надежда, честити бебчета! Нека да растат живи и здрави и да радват мама и тате всеки ден, да имате много щастливи моменти заедно! Hug Hug Hug

# 587
  • In a surreal moment!
Надежда - Прекрасна новина! Как бързо лети времето от страни! Да сте живи  и здрави всички!  Heart Eyes Peace

# 588
Привет, момичета! Обръщам се към тези, които разполагат с Кринон гел в срок на годност с готовност да го изпратят по куриер на посочен адрес още в понеделник. Пишете ми на лични, за да не спамим темата! Поздравления за Надежда и за нейните толкова жадувани и  очаквани рожби! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 589
НАДЕЕЕЕЕ,ЧЕСТИТИ ВИ РОЖБИЧКИ,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!   Ей напълни ми се душата,още една успяла с много борба мама  Hug Хайде ще ви чакам  малко да пораснете и да се съберем да хоидм до МЕМОРИЯЛ ,на среща  Peace Обещала съм да заведа малката калпазанка  Joy  Много се радвам за теб НАДЕ  Hug целувки за малките съкровища как ги кръстихте? twin_neutral  ura  party006

# 590
  • Sofia
Надежда, честита радост!! Бъдете живи и здрави! Бързо възстановяване и много радост в къщи! Ти повярва и успя!  Hug Hug

# 591
Повече от 10 дена не бях влизала в сайта и ме зарадвахте с хубава новина! Joy Joy Joy :35 Наде, ЧЕСТИТО  baby_neutral baby_neutral!!! Да са  ви живи и здрави, щастливи и много радост да ви донесат в живота!
 Дано в скоро време се оформи нова тема за истанбулските бебета и тя да расте с повече дечица!

# 592
Честито на Надежда!!! Ето такива новини ни дават криле! Хайде тя да повлече крак и много скоро да честитим и на други момичета!!!

Момичета, исках да ви питам дали при някоя от вас проф. Кахраман е правила инвитро без да е настоявала за цветна снимка или лапароскопия. при мен яйчниковия резерв и хормоните са ок, и тя каза, че нямало смисъл да се прави сега какво то и да било друго. всички момичета, които бяха писали по темата казваха, че професорката е настоявала за пълни изследвания, които да покажат каква е причината за липса на бременност и затова сега аз съм малко изненадана. има ли и други като мен, които просто са пробвали без да е ясно какъв е проблема?

# 593
NA MEN MI E PRAVENO IN VITRO BEZ TSEVTNA SNIMKA I DRUGI IZSLEDVANIYA,IMAM SIN NA 3 MESETSA newsm10 ,IMAY DOVERIE NA PROFESORKATA.USPEH

# 594
  • София
И на мен никой лекар не ми е искал лапаро, а цветната ми снимка е вече на 2 години:) Явно преценяват според това, което виждат на ехографа, не се притеснявай и успех!

# 595
Според мен не правят цветна снимка и лапаро на тези които са с възрастов фактор.
С горепосочените интервенции се установява дали са запушени тръбите и дали има евентуално други заболявания като ендометриоза, сраствания на тръби и яйчници и ако няма такива проблеми се пристъпва първо към инсеминация например. Но на пациентки над 35 се прилага директно инвитро без да се губи време за инсеминации и др. Защото така или иначе дори да има запушени тръби и сраствания, те не влияят на инвитро оплождането.
Вие на каква възраст сте?

# 596
  • София
Запушените тръби влияят негативно и на ин- витро то, поради, което често се клампират.

# 597
Алмира позволи ми да не се съглася. Запушените тръби може да създадат големи проблеми дори да си на 20 при процудура може да събират течност , която е отровна за ембрионите. Blessed Вие имате ли стара снимка правена или Ви насочва директно към процедура без снимка въобще?

# 598
  • София
Алмира позволи ми да не се съглася. Запушените тръби може да създадат големи проблеми дори да си на 20 при процудура може да събират течност , която е отровна за ембрионите. Blessed Вие имате ли стара снимка правена или Ви насочва директно към процедура без снимка въобще?
newsm10

# 599
Когато тръбите са събрали течност то това ще се вижда на видеозон. Мисля че имаше някаква болест свързана точно с това. Ако не се лъжа хидрослпингс или нещо подобно. И действително тази течност е токсична за зародиша. Тогава тръбите се уголемяват и възпаляват, затова се виждат на видеозон. И следва тяхното отстраняване.
Въпреки всичко съм сигурна че специалистите в Турция си знаят работата. Довери им се  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт