Ин-витро в Истанбул:7

• 143 946
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Аз се записвам за да ви следя. Все повече започвам да се замислям за инвитро в Турция. Ние с моя партньор нямаме брак, а бях чела, че там задължително искат брачно свидетелство. Вярно ли е това?

# 76
  • София
За Мемориал да,но има и други много добри клиники,които не го искат  Peace

# 77
Моля ви, посочете клиниките, които не изискват брачно свидетелство. Благодаря!

# 78
  • UK
papa2011 на 1-ва страничка на темата момичетата са сложили линкове към клиниките, може би, като влезеш и ги разгледаш, ще намериш и това, което те интересува Wink

# 79
  • София
проф.Леми Ибрахимоглу със сигурност,мисля,че имаше още две,но не помня кои бяха. Най-добре да разгледаш линкчетата,наистина и,ако трябва,направо да им напишеш мейл кои биха направили изключение за чужденци.

# 80
Хюсние и Ахмед продават лекарствата по-скъпо от аптеката.Ахмед поиска 1835 лири,а в аптеката платихме в брой 1675 лири

# 81
Мисля,че е станала някаква грешка при вашата поръчка.При всички наши поръчки(а и на наши познати),цените на Ахмед са били винаги по-евтини(с малко ,но по-евтини).Аптеката срещу болницата също продава с намаление,за пациенти на Мемориал.
А Хиусние няма нищо общо с цените,тя просто е в помощ ,за връзка с този Ахмед.Жената е изключително любезна,отзивчива и добър професионалист.
ФОЛБИОЛ-1,47ТЛ  МЕНОГОН-132,70ТЛ   ГОНАЛ Ф-340,99ТЛ   ЧЕТРОТИД-68,71ТЛ   ОВИТРЕЛ-67,91ТЛ /прибавете и 8% ддс.....това са цените от аптеката,направиха ни  10% отстъпка върху цялата сума.
При Ахмед някои цени са по-ниски с 3-5тл,други имат разлика 20-30тл.

# 82
Хюсние и Ахмед продават лекарствата по-скъпо от аптеката.Ахмед поиска 1835 лири,а в аптеката платихме в брой 1675 лири

Хюсние лекарства не продава Peace А относно човека, който продава лекарства в подземните паркинги на болницата, аз отдавна писах (месец септември), че вече цените му са по-скъпи и от аптеката срещу болницата, защото аптеката прави отстъпки на пациенти на Мемориал...момичетата, които им предстои процедура, е добре да четат постовете в темата, в тях се съдържа важна информация.

# 83
Няма значение кого наричам продавач.Тя не ме попита искам ли да ги купя от паркинга, а директно му се обади и каза сумата.Това ни усъмни.Проверихме в аптеката, а разликата в цените е очевидна.Плащането в брой в лири е най- изгодно.

# 84
Аз затова казвам, че е добре да се четат постовете в темата, защото аз предупредих за това още септември месец, така че за мен и тези, които са чели внимателно, това не е нещо ново Peace

# 85
Здравейте скъпи борбени момичета,искам да разкажа и моята история.След десет годишна борба за дете,след седем опита ин витро(със сериозни стимулации) ,като не броя естествените цикли,...сега искам да кажа на целия свят-АЗ СЪМ БРЕМЕННА.
Бременна от първи опит в ИСТАНБУЛ.
На 17.11.направихме първи преглед,видяхме плоден сак,чухме сърчицето.Изключително преживяване,не стъпвам на земята от щастие.ПОЖЕЛАВАМ ГО ОТ СЪРЦЕ НА ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС!!!
След 11 години брак,направихме нашият меден месец в Истанбул....и чудото стана.Началото на стимулацията бе на 01.10(на 3-ти ден от цикъла)На предварителният преглед(месец юни) Проф.Кахраман поиска  да направя нова цветна снимка,АМХ и след това бе взето решение за хистероскопия(месец септември).Направих я в Мемориал- с др.Аджет и Проф.Кахраман.На следващият цикъл, след операцията,започнахме Wink) с 150 Меногон и Гонал 225.Дозите почти през цялото време бяха едни и същи.Имах прегледи на всеки два дена.На 5-ти ден,добавиха Цетротид.На 9-ти ден в 21.40ч.сложих 2 Оветрила.И на 11.10 в 9.00ч.бяхме на пункция.Направи я др.Мустафа Аджет.Невероятен професионалист.За фоликулите....от начало до 3-ден бяха само два от дясно,на 4-ти ден се появиха и 3 от ляво.Бяхме притеснени в началото заради малкото на брой фоликули,но на края извадиха 5 хубави яйцеклетки.Материала от моят съпруг взеха чрез ТЕСЕ,което според нас също допринесе за положителният резултат.На 12.10 имахме 5 оплодени яйцеклетки,бяхме супер щастливи.На 15.10 ни беше назначен трансфера, в 16.30ч.В 16 ч.ни се обадиха от болницата и ни казаха,че Проф.Кахраман е решила да изчака още един ден и трансфера беше отменен за следващият.И така... на 16.10- Проф.Кафраман върна два прекрасни бластоцита.При срещата с биолога,той ни подеде снимка на ембриончетата с думите... давам ви първата снимка на вашето бебче.
Бяха ми изписани след пункцията-Рулид(антибиотик),Преднол,Парол(парацетамол)-за 4 дневен прием.Ден след пункцията добавиха Кораспин(асперин),Прогестан(мускулни инжекции-по една сутрин,за тях е ВАЖНО да се правят в един и същи час) и Клексан 0,4.НИЩО ДРУГО!!!
Следват дни на мъчително чакане ,треперене,страх...но и НАДЕЖДА!!!
На 25.10-денят на истината-първи тест- EFP    newsm44  чхг-55.96  На 27.10-втори тест-145,чхг и понеже бях притеснена да не са ниски стойностите др.Аджет ме накара (за мое успокоение) да направя трети на 30.10- 836 чхг...суперрр  newsm10  Напрежението мааалко понамаля...но.....всяко едно притеснение си е ЗАСЛУЖАВАЛО.
От вчера- за първи път - 17.11 имаме снимки от екографа на нашето мъничко бебче- 6 мм. , чухме как бие неговото сърчице. ЩЕ БЪДЕМ РОДИТЕЛИ!!!  НЕОПИСУЕМО ЩАСТИЕ!!!   newsm44 newsm44
Това е накратко нашата история.
Не намирам думи,с които да изкажа благодарността си към целия екип на Проф.Кахраман.Това са хора с големи сърца,професионалисти с големи възможности.Да бъдат благословени.
Благодаря лично на Хюсние,невероятно любезна,изключително отзивчива.

В периода на нашия престой се засякохме с десет български двойки,всички претърпели многократни неуспехи в БГ.От десет -седем положителни теста.За вас остава извода...
Аз не отричам успехите на българските клиники,не отричам способностите на българските специалисти,но след няколко неуспешни опита всяка една двойка трябва да потърси другата възможност,а според мен това е МЕМОРИАЛ ХОСПИТАЛ-ИСТАНБУЛ.

И преди да завърша искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на ridendo purpura.Не се познаваме,чували сме се само по телефона,но тя наклони нашата везна в посока Мемориал.Даде ми да разбера,че ВИНАГИ ИМА НАЧИН,че човек трябва да търси своята пътека,да не се оставя на течението и да не спира да вярва,че... ЩЕ СЕ СЛУЧИ...   

Скъпи момичета не се отказвайте от мечта си за дете,пътят е труден,изпитанията са много,но всичко наистина си заслужава.След като аз успях,успех ще имате и вие,пожелавам ви го от сърце newsm10 newsm10 newsm10
p.s. aко имате въпроси,аз съм на разположение.

# 86
  • София
Крем Цвете,Честито тупкащо сърчице,мила!Пожелавам ти една лека и спокойна бременност до финал и най-прекрасното гукащо човече Hug

# 87
Крем Цвете , честита ви сбъдната мечта, радвам се изключително много, че и вие успяхте Grinning Hug
Дано имаш лека и безпроблемна бременност до щастливия финал Hug

# 88
Крем Цвете,честита лична победа в тази не лека борба
Лека бременност до края  Hug Hug Hug

Надежда,как си мила   bouquet

# 89
svetulka7 Hug Hug Hug Добре съм засега, много са ми послушни маймунките в корема и не ми създават никакви неприятности и неразположения. Дано да е така и за напред Praynig

Миналата седмица бях на преглед и ехографа показа 11 г.с. и 4 дни, а аз тогава бях 10 г.с и 5 дни - мечета бамби вървят засега Laughing

Общи условия

Активация на акаунт