Ин-витро в Истанбул:7

• 142 764
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
... или се правят на приятно разсеяни за важните подробности.

И защо не, след като има лесни за усвояване пари от фонда с изключително слаб контрол за разходването им...  Tired

# 286
рита, не мисля, че е нужно да ходиш за ЦС до Пловдив при положение, че си от София. Аз не съм си правила снимката в Селена и професорката пак видя каквото й трябваше. Peace

# 287
рита, не мисля, че е нужно да ходиш за ЦС до Пловдив при положение, че си от София. Аз не съм си правила снимката в Селена и професорката пак видя каквото й трябваше. Peace

# 288
Здравейте момичета, аз съм съвсем нова във форума. След като прочетох мненията ви и аз се запътих към Мемориал хоспитал. Вчера изпратих e-mail на Кубра, и сега чакам отговор за необходимите изследвания. Доколкото разбрах цветната снимка е задължителна. Някой би ли ме посъветвал къде в София да я направя (без да чакам месеци за записване) и дали накъде освен в Селена практикуват с упойки.

# 289
  • UK
Здравейте момичета, аз съм съвсем нова във форума. След като прочетох мненията ви и аз се запътих към Мемориал хоспитал. Вчера изпратих e-mail на Кубра, и сега чакам отговор за необходимите изследвания. Доколкото разбрах цветната снимка е задължителна. Някой би ли ме посъветвал къде в София да я направя (без да чакам месеци за записване) и дали накъде освен в Селена практикуват с упойки.
В Клиника Надежда, на д-р Стаменов също се извършва ЦС и с упойка (избора е и донякъде на пациента), но незнам, как стои въпроса с часовете за нея.

# 290
  • In a surreal moment!
Сакън, при Стаменов цветна снимка - НЕ!
Аз носих снимка от Стаменов и проф. Кахраман отбеляза ,че на тази снимка матката ми изглежда отрязана, без да е в действителност.
В последствие разбрах, че рентгена на Стаменов е развален по принцип , но той си прави снимките и подвежда хората без да се чувства виновен от това.
Стоя зад думите си, в Зачатие сме говорили с много момичета по този въпрос, имах възможност да получа и вътрешна информация.
Това е самата истина! Много от българските репродуктивни гинеколози претупват предварителната диагностика, вкл и цветните снимки, но Стаменов е едно ниво по-голяма гадина- с лицемерие и фиктивни снимки заблуждението на пациентите е още по-съвършено.

Petia28Не мога да дам съвет за надеждно място в София където да се снимаш, но за Селена - подкрепям с две ръце. Запиши си час при д-р Топалова, нека и тя ти каже мнението си и при нея да се водиш за цв. снимка. От това няма да загубиш. Аз след прегледа при прф. Кахраман се върнах в Селена да използвам заповедта от Фонда. Вече имам 3 замразени ембриона. Направих и лапаро заради миомите и една пропусната тръба от Стаменов, за чието присъствие професорката сама се досети. Сега чакам да зарасне матката. Преди трансфера съвсем категорично ще отида пак до Истанбул. Д-р Топалова има съмнения за ендометриоза, искам да чуя и проф. Кахраман по въпроса. Пътят, който вървим не  е лек, но човек трябва да е гъвкав и упорит! Като отидете в Истанбул носете предишни сперограми, пресни кръвни изследвания- за мен се оказаха важни, професорката видя диабета ми. Направете спермограма там, важно  е. Желая ти успех!

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 12:59 от ИКСИ

# 291
Е, сега "Надежда" нали отвориха нова собствена болница. Всичко било последен крясък на технологиите, най-нова техника, ембриоскоп и т.н. - така споделят момичетата. Едва ли са домъкнали стария си рентген от Малинов, къдено бяха под наем.

# 292
  • In a surreal moment!
* sunflower * - кой ги знае, те приказките на мегданя са големи. Аз не му вярвам за нищо вече, загуби ми доверието и преклонението. Ако някой иска да рискува -негова си работа, аз не препоръчвам!

# 293
Правих цветната си снимка в бившата Тина Киркова, сега май се води Света София. Беше през 2009 г. Апаратът беше стар на вид, но снимката се прие от професор Кахраман и благодарение на нея ми назначиха хистероскопия. Струваше ми 100 лв, отделно обезболяващи.
При всичко, което ИКСИ пише за Селена, сигурно си струва да се разходи до там човек. Не е толкова далеч, а и без това денят на цветната снимка заради болките си е загубен ден, какво толкова ще свършиш в София. Освен това дава поглед към още една клиника, добре е да има възможности.
ИКСИ, страшно много си постигнала, дано Бог е с теб до края!

# 294
Аз като говорих с Хюсние мин. седмица специално я питах какви изследвания искат да носим, но нищо не каза за цс, дали защото съм под 30г. и сме с мъжки фактор... а и няма да имаме време, др. седмица сме на преглед... сега ме хвърлихте в размисъл...

# 295
pantuffy, принципно професорката назначава цветна снимка, ако прояви някакви съмнения на първичния преглед. В този смисъл професионализма и е безотказен. Аз бях убедена че нямам проблем с тръбите, но...тя се оказа права.
Предварителната цветна снимка просто изпреварва събитията и евентуално спестява още едно ходене.
Така че не се притеснявай, не е пропуск. Просто си изчакай прегледа. Simple Smile

# 296
Аз съм правила два пъти ЦС в Тина Киркова при д-р Николова - доволна съм, снимките са с добро качество, при мен беше абсолютно безболезнено без обезболяващи.
Не й пазя телефона, ако го намерите от нета - иначе отивате направо на място, кабинетът е на първи етаж.
Преди снимката трябва да ви направят микробиология - оставете си време, ако има нещо да проведете и лечение. Самата снимка между чистите дни и овулацията, около 10ти ден примерно.

# 297
Аз съм правила два пъти ЦС в Тина Киркова при д-р Николова - доволна съм, снимките са с добро качество, при мен беше абсолютно безболезнено без обезболяващи.
Не й пазя телефона, ако го намерите от нета - иначе отивате направо на място, кабинетът е на първи етаж.
Преди снимката трябва да ви направят микробиология - оставете си време, ако има нещо да проведете и лечение. Самата снимка между чистите дни и овулацията, около 10ти ден примерно.

0888 330 221 Д.Николова

Grinning А твоята хубава лентичка от къде е?

# 298
момичета, аз имам лапаро от юни 2011г. и CD от операцията, трябва ли пак да правя цветна снимка сега за Мемориал?

# 299
Бонбон, аз носих моята цветна снимка, но те гледаха само CD-то ( от август 2011г е моята лапароскопия ), ако се усъмнят нещо така или иначе ще те накарат да направиш нова цветна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт