Ин-витро в Истанбул:7

• 142 737
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • София
Благодаря    bouquet

# 527
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Искам да попитам дали има сред вас от Пловдив?Дали можете да ме насочите към някоя фирма за превод на мед.документи...изпитана.

# 528
  • София
Момичета, имам въпрос - ако сега искам да пиша към Мемориал, на кого точно да го направя и на кой мейл?

# 529
Акеми, пиши мейл на Кюбра Бурназ: kubra.burnaz@memorial.com.tr

# 530
  • София
Нали вече имаше сестра, която говори български? Просто ми се щеше да прескоча Кюбра.
Сега съм в голямо чудене коя клиника да избера - Мемориал или Бахчеси (ако така се казва). Ние сме със силно изразен мъжки фактор и ми трябва специалист точно в тази насока. Предстои избор ...

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 17:22 от akemi

# 531
Еми Акеми ти искаш да пишеш мейл, мейл само на Кюбра. Хюсние не се занивама с мейли, тя е доста ангажирана през деня. Нея може на телефон да я намериш. Вече няколко пъти съм писала телефона на Хюсние, ето го пак: 00905308278087.

# 532
Акеми, аз говорих с Хюсние, тя ми записа час. Пак тя ми се обади преди няколко дена за да пита как съм след приема на лекарствата и да ми каже че спермограмата не е добра на моят съпруг (ние сме с мъжки фактор) Обесни ми по телефона, че е намалена подвижността и т.н , но каза че това се преодолява с ИМСИ и не е проблем за тях и може спокоийно да направим опит, но чакат и резултатът от моята ЦС - тя е за понеделник 20-ти май.

# 533
  • Пловдив
Kakavida,по кое време на деня е удобно да се звъни на Хюсние...за записване на час става въпрос?

# 534
Момичета след може би три мейла успях да накарам Кюбра да ми изпрати спермограмата на съпруга ми направена преди 10 дни поне, както и да е, проблемът е,че не мога да я разчета изобщо, липсват референтни стойности, за да се ориентирам, няма и съпроводителни разяснения в мейла.
При вас как се случиха нещата, кой обясни състонието...

# 535
zok аз звънях на Хюсние след 10.00 часа(преди около седмица може би), потърсих я за записване на час за консултация с професорката, след направена ЦС и евентуална лапароскопия в Мемориал. До час след раговора Хюсние ми върна обаждане и вече имам записан час за 20.05.2013.  

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 11:33 от Blumchen

# 536
  • Пловдив
zok аз звънях на Хюсние след 10.00 часа(преди около седмица може би), потърсих я за записване на час за консултация с професорката, след направена ЦС и евентуална лапароскопия в Мемориал. До час след раговора Хюсние ми върна обаждане и вече имам записан час за 20.05.2013.  
Blumchen,благодаря за отговора!Значи час се записва за около след 10-ина дена...това е добре!

# 537
здравейте, по-напред в темата бях прочела, че първичния преглед в мемориал е безплатен. някой знае ли как е в момента?

# 538
здравейте, по-напред в темата бях прочела, че първичния преглед в мемориал е безплатен. някой знае ли как е в момента?

В момента е същото,  Simple Smile звъниш на Хюсние на тел.00905308278087 и си уговаряш безплатния преглед.

# 539
zok може и по-скорошен час да ти запишат, но при мен се получи така, т.к. проф.Кахраман е на някаква конференция до 17.05.2013.

Общи условия

Активация на акаунт