Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
И понеже темата ни е и музикална, нещо с пиано и огън, което си заслужава да се види Peace

Yanni - Our Days Live

# 586
И един задкадър. Но не помня дали е от ОС. Thinking Важното е, че е със сценарий в ръце. Peace

Баги, от "Запленяваща сърцето" / "Огнено сърце" е!

Ето оригинала, а и още една от същото предаване на DiziTV:

Ринка Hug

Един от най-обичаните моменти с песента Could I keep this kiss forever бих я перефразирала  Да можех да продължа този танц завинаги

На колко различни песни танцуват точно този танц Хасрет и Мурат във фенското творчество Grinning
Дали някой няма да направи клип с "Les feuilles mortes" в изпълнение на Джансел Praynig

# 587
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

И днес ви намирам в добро настроение, а и как да е - имаме си излъчване  Heart Eyes, е... има си и кусури, ама по-важно е, че си го гледаме!  Peace

Надин, Баги  Hug

Имаме новини около Джансел -  Thinking една хубава и една лоша  Sad / бил е на среща с фенове, че и на пиано е свирил/, но... за съжаление ЛП2 има решение за спиране!  ooooh! Трудна работа е тази битка за рейтинги,  Naughty никой не е застрахован при наличието на толкова много сериали.  Thinking

А, сега да се подготвим за нашата серия, макар и да го знаем почти наизуст  Wink - пак си го чакаме!  Joy Joy Joy

# 588
Цитат
Дали някой няма да направи клип с "Les feuilles mortes" в изпълнение на Джансел Praynig

Непременно!  Praynig

Но засега ще слушаме Ив!  Simple Smile

# 589
Марги, за играта на Туба и Джансел е ясно. Но и другите не им отстъпват. Още от началото всеки се намести в картинката и не остави съмнение, че точно той е човекът Peace

# 590
# 591
  • Русе
И за да съм в крак с темата на деня  Wink първи епизод на ''Огнено сърце'' / нали го продължаваме тази вечер/, та реших да потърся материал и в първата тема за ''Запленяваща сърцето''.  Peace

Попаднах на преведен / благодарение на Севи нил  Hug/ откъс от предаване преди старта с интервю на Туба и Умут Курт, за съжаление кадри не мога да намеря, но пък казват интересни неща.  Peace

Петък 26-ти февруари  от  22:10 часа

В първото видео:
Звезден гост във второто предаване на  ''Дизи Тв'' е Туба Бюйюкюстюн.
Вод---ще ни споделите ли нещо за сериала?
Туба---наистина е вълнуващо,от толкова дълго време се трудим , снимаме,сякаш снимаме 5-ти епизод,периода на подготовка беше много дълъг.
Вод---каква е героинята Хасрет ?
Туба---бащата е в затвора,в къщата всеки си има задължения,задължението на Хасрет е да продава на улицата цветя и така да печели пари.Вкъщи си има по-голяма сестра,тя се грижи за домакинството,бащата ту го има ту го няма,има един брат ,който все бяга ,постоянно бяга ,все го издирват детето,едно  забавно семейство са.
Това е  наполовина като мюзикъл.От дълго време се подготвяме,аз първо започнах със циганските танци,уроци по дикция ,говор,цигански ритми,обединихме танците с този цигански ритъм ,който те си го притежават вътрешно,походката,начина на говорене,държание,реакции,наблегнахме на всяко едно нещо.
Костюмите са от Наз Ерай ,дипломирани сме от един и същи профил,след като тя ги начертае,ушие, имаме проба,една друга много добре се разбираме и това ни води към една лесна и много добра работа.До сега все се обличах в пастелни тонове,с по-затворени модели ,а сега и се лакирам,в досегашните ми филми нещо, което въобще не съм правила. Оранжево,червено,розово,лилаво,отгоре до долу съвсем друга роля.Това мен като артистка много ме впечатлява /влияе ми/,влияе ми на вътрешната енергия.
Вод---какво мислите за това ,че сте толкова известна ,световно известна даже,защото сте много популярна и в арабския свят ?
Туба--- много ми е странно ,хора на които не разбираш нищо от езика ,да им спечелиш .../прекъсва видеото/.
Водещата я пита за нов проект за филм.
Туба---за мен не е много правилно след като съм започнала един сериал,да тръгна и във филм да се снимам.Няма да е честно ,тогава  се разделяте на две, и не е честно нито спрямо сериала ,нито спрямо филма.

От второто видео.

Гюнай Караджаоолу  играе сестрата /Гюлназ/  на Хасрет , с 8-10 години по-голяма от нея. Тя е от първия брак на бащата на Хасрет.

Умут Курт--- е в ролята на Джихан .Той е шефа на кварталния оркестър.Свири на кларинет .Лудо влюбен е  в Хасрет.И в него са  влюбени много момичета.В първата серия той излиза от затвора, попаднал там  по погрешка след донос.В квартала всъщност Мурат /Джансел Елчин / и Левент / Ариф Онур Сайлак / идвайки  да  чуят него,откриват Хасрет.И става ...

Умут Курт----От една година г-жа Томрис и сценаристите се трудят над този проект.Всичко до най- малкото нещо е разучено ,проучено,На първия епизод може би 10 пъти се прави драфт /скицира,планира,прави се чернова/,с месеци вече вземаме уроци по танци,трудим се /учим се на диалекта,на дикция,аз вземам уроци по кларинет.Проекта  е и вълнуващ  и труден.

# 592

А, сега да се подготвим за нашата серия, макар и да го знаем почти наизуст  Wink - пак си го чакаме!  Joy Joy Joy

И Туба се подготвя:

Цвети благодаря за откъса от предаването. За мене е ново Peace

# 593

За настройка преди епизода  Joy

# 594
  • Русе
A за сватбата в махалата и пеещата Хасрет -  Wink готови ли сте?  Simple Smile

E...  Wink някои май са малко отегчени, ама... няма да е за дълго!  Peace

# 595
Публиката е на лице, сватбата може да започва:

# 596
# 597
# 598
  • Разград

# 599
  • Русе
Aди бе Wink няма ли да почва вече!  Simple Smile

Ама  Wink нали Хасрет знае по-добре български,  hahaha вече не изпуска ''х''- то, пък да видим какво ще учат по-нататък!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт