Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
И един задкадър. Но не помня дали е от ОС. Thinking Важното е, че е със сценарий в ръце. Peace

# 571

Красивата Хасрет!  Hug Heart Eyes

# 572

Фунда има безброй колажи на нашата циганка!  Peace

# 573
И един задкадър. Но не помня дали е от ОС. Thinking Важното е, че е със сценарий в ръце. Peace

Баги, от "Запленяваща сърцето" / "Огнено сърце" е!

Ето оригинала, а и още една от същото предаване на DiziTV:

# 574
# 575
# 576
# 577
# 578
# 579
Здравейте!

Писали сте доста, не съм чела обаче назад.

Гледах повторението на ОС днес, дублажа...без коментар,  Mr. Green  не само защото съм само зрител, а и защото в крайна сметка, има нещо друго, което учуди дори и мен, гледайки отново 1-ви еп. Shocked newsm78 Joy

Невероятна игра на Джансел, невероятна игра на Туба!  smile3501
Страхотен Мурат, страхотна Хасрет! newsm10

Не знам колко време и как са се подготвяли за тези си роли в сериала, за образите на героите си, ама съм без думи,  Heart Eyes  Kissing Heart такова въздействие гледайки ги, не съм предполагала, че има следваща фаза след запленяването ми от този сериал...още по-запленена! Two Hearts

Дано ОС/ЗС намери своите нови фенове сред тв аудиторията, Джансел и Туба го заслужават, останалите им колеги от екипа го заслужават, невероятната история и невероятния й прочит и представяне го заслужават...харесването и гледаемостта, удовлетворението от времето пред екрана. newsm53

Успех на ОС на бг екран!

Хубава вечер на всички!  Hug

# 580

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 19:28 от nadine1111

# 581
I heard that Tuba new series will be about 26 to 30 episodes. Then she'll have to shoot her new film:Madimak

Тук не се ли споменава за игралния филм, който ще продуцира Томрис newsm78

Чух, че новия сериал на Туба ще бъде около 26-30 епизода. След това тя ще започне снимките на новия си филм: Madimak

Надин  Hug не помня как щеше да се казва новия филм на Томрис. Ако е Madimak значи  това е

Е, ти си редактира поста, ама аз позакъснях  Laughing

# 582
I heard that Tuba new series will be about 26 to 30 episodes. Then she'll have to shoot her new film:Madimak

Тук не се ли споменава за игралния филм, който ще продуцира Томрис newsm78

Чух, че новия сериал на Туба ще бъде около 26-30 епизода. След това тя ще започне снимките на новия си филм: Madimak

Надин  Hug не помня как щеше да се казва новия филм на Томрис. Ако е Madimak значи  това е

Е, ти си редактира поста, ама аз позакъснях  Laughing

Редактирах го, защото е от вида "Един чул, друг не разбрал" Grinning Но си спомних, че така се казваше проекта за филм, и че Томрис спомена началото на другата година. Тогава ми се видя далече, а сега осъзнавам, че е близо Joy

# 583
  • Разград
Kanal D'de İki Dizi Birden Bitiyor
Kanal D “Sultan” ve “Kötü Yol”u bitirme kararı aldı.

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü oynadığı, pazartesi günleri yayınlanan "Sultan" iki hafta sonra; Salı akşamları yayınlanan "Kötü Yol" ise üç hafta sonra ekrana veda edecek. Kanal D yöneticileri, iki dizinin yapımcılarıyla bugün konuştu.

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?Newsid=214003

# 584
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт