Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 446
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Нещо в розово:

# 61
И нещо, по-топло облечено:

# 62
Нещо, пак топло облечено, но много дребно Embarassed

# 63
И нещо от периода на очакването на старта:

Хубав и спорен ден на всички Hug

# 64

TUBA BÜYÜKÜSTÜN: SANAT İÇİN YAŞIYORUZ!
Geçtiğimiz hafta bir şampuan markasının reklam filmi çekimleri için Fas'a giden güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Fas'ta çıkan Aujo urd'hui Le Maroc gazetesine konuştu.

http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustun-sanat-icin-yasiyoruz-198009.html

И "Gecce" ...да не останат по- назад с новата/ стара новина, но с днешна дата Wink
Хубаво поне, че повечето издания са взели пример от Баги, и разхождат бебетата топло облечени Peace Няма го...ах, морето  Joy

# 65
"Да си призная днес се позачетох в една друга тема, но ми направи впечатление, че доста от фенките на Туба си падат и по руско кино. Не знам защо, но си представих циганката Хасрет, танцуваща руски романс, изпълняван от Никита Михалков. Жалко, че не умея да правя клипове, но давам идея на талантливите момичета, които творят чудеса в тази област"

# 66

Джансел напомня с туит, че поредния епизод на ЛП2, е тази вечер Peace

# 67

Нещо, което непременно трябва да отбележим днес. Навършват се 72 год. от рождението на Джон Ленън  Praynig

# 68
"Да си призная днес се позачетох в една друга тема, но ми направи впечатление, че доста от фенките на Туба си падат и по руско кино. Не знам защо, но си представих циганката Хасрет, танцуваща руски романс, изпълняван от Никита Михалков. Жалко, че не умея да правя клипове, но давам идея на талантливите момичета, които творят чудеса в тази област"

Знам за темата Grinning, тя си е наша дъщерна Joy Joy Joy Ето нещо в стил руски цигански романс, много си го обичам този клип Heart Eyes

# 69

Ох беее, нямам търпение да е 16 октомври Blush  Спомних си за първите колажи, които дъщеря ми направи за мен, и как Баги дойде до Пловдив, за да види на живо колонадата зад Джансел, лепната от моя снимка  Grinning Колко беше разочарована после, че в действителност изглежда сива и мръсна Joy Joy

Сега и аз изчезвам, хубав ден! Peace

# 70
Надин  Hug Печелиш за клипа, който изнамери роза:

И Хасрет без грим, боя и къдрин, т.е. преди началото:

# 71
А тази снимка е от 12.2009:

Къде ли е правена newsm78

Сигурно някои са я виждали, ама аз и пресно и в бъдеще запленени - не Peace

# 72
Ало, дами  Hug , къде сте?  newsm78
Аз се върнах, ама пак няма никой!  ooooh!

Ако днес не се появят нови желаещи да гласуват за най-красивия и най-талантливия, ще обявя резултатите.  Peace
Журито е подкупно и хубави снимки и гифчета на любими актьори може да променят класацията. Laughing
Не е честно, но това е...  Wink

# 73
  • Разград

# 74
Ехо, Линка  Grinning Ваня, допълвам новината ти Hug

Cansel Elçin Cuma Gecesi Beyaz Show'da.@_CElcinadamking
Cansel Elçin 'll be a guest This Friday night in Bayaz show program on kanal D Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт