Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, дами!   bouquet за страхотната тема! Отдавна ви следя и едва сега се осмелявам да се запиша. За да не бъде просто празен пост, споделям един скорошен грим (извинявам се за качеството на снимката, правена е с телефон) :

Колкото до Хелоуин, тази година ще празнувам за първи път и все още събирам идеи за преобразяване.

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 46
Да пигменти само с влажна четка.

# 47

още експерименти с миглите, но този път без лещи

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 18:43 от Жаки°

# 48
  • Пловдив

още експерименти с миглите, но този път без лещи

Това ли ти е истинският цвят на очите?
Много хубави топло кафяви!
И с миглите и грима изглеждат страхотно!!!

# 49
Да, моите са Flutter На живо изглеждат почти черни. Но на снимки излизат някакси червеникаво кафяво.

същият грим с лещи

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 18:40 от Жаки°

# 50
  • София
Жаки страхотен грим както винаги
напоследък не се вясвам ,че ми е лудница

*
изтопосах се така през деня,че си бях забравила и очилата и се чудех защо хората ме зяпат страно  Mr. Green глитърът обаче не си личи на снимките
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 00:41 от lepidopteria

# 51
Нищо странно не виждам Лепи.
даже е прекрасно.

В тази връзка ( дано не е спам), забелязали си сте как ви гледат, коментират като сте гримирани.
на мен тези дни ми скъсаха нервите- то не беше, че вечер жените били крокидили като си свалят грима, то не беше, че съм китосана и т.н

# 52
  • в 1001-та нощ
колежки и приятелки ли имаш предвид или в семейството  Rolling Eyes

# 53
колежки и приятелки ли имаш предвид или в семейството  Rolling Eyes
семейството не- мама винаги е била гримирана
приятелките ми не- половината и представа си нямат що е то база, а слагат само спирала
колежките, разни други .
Просто ми е странно.

Хубавата жена си е хубава и без грим, той само подчертава.
И това отношение съм го виждала и към други жени

# 54
До мен поне не са стигали подобни коментари  Crazy Може някой да е коментирал зад гърба ми, но на такива хора не ме интересува мнението. Колегите ми много ми се радват даже  Grinning Иначе по улицата винаги много ме оглеждат, като сложа дори и малко грим. Голяма атракция е явно гримирана жена  Mr. Green Но не ме интересува, ходя както се харесвам. Всеки е свободен да си има мнение дали му харесва или не  Wink

# 55
  • в 1001-та нощ
да .... забелязвам и аз, че .... по-впечатляващите жени - обират доста негативи по тази причина, а не толкова впечатляващите се възприемат по-спокойно, дори в някои случаи със съжаление

мен в една жена най-много ме впечатлява - лъчезарното излъчване, вътрешно спокойствие, баланс, хармония - то е нещо като "феромони" - облак около нея и действа и в този план един подходящ грим - само подчертава естетиката

в офиса, в който съм в момента - повечето ми колежки са доста по-възрастни от мен и почти винаги са ме възприемали майчински, като детенце; но съм била и в гнезда на оси, където ......"убийте с камъни красивата жена ..." ...."огледалце, огледалце, я кажи ....че съм най-красива аз ..." .. и т.н.

аз най-много коментари съм получавала от ММ, но той е такъв във всяко отношение - непременно трябва да бъде последна инстанция, да се изкаже - независимо дали му търсиш коментара или не  Joy hahaha ; най-смешно ми е било, когато сме в компания и друга жена или негов приятел му каже:"Жена ти е забележителна" ... или "Изключителна" ..."Или много красива ...." тогава му държи няколко дни ... но виждам как за разлика от мен - постоянно търси одобрението на останалите  Blush

в интерес на истината започнах да се гримирам, защото той много настояваше, обаче много му се иска да става за 2-3 секунди  Joy hahaha

# 56
  • София
~Elg~ на снимката не си личи , но на очите имах много сребрист глитър и си светех , особено ако мина под някой лъч слънчева светлина

един бивш все ми казваше спри да се китосваш  Mr. Green

иначе в момента нещата в офиса малко се промениха и имам още една шефка, която всеки ден ми прави комплименти за грима, лака(даже ме помоли да и донеса един лак да се лакира), шалчетата... което за мен си е страно защото дори приятелките ми никога не са ми казвали нещо от сорта много хубав грим, лак... ама те и почти не се гримират и лакират така,че какво да искам от тях  Mr. Green

# 57
Здравейте, дами!   bouquet за страхотната тема! Отдавна ви следя и едва сега се осмелявам да се запиша. За да не бъде просто празен пост, споделям един скорошен грим (извинявам се за качеството на снимката, правена е с телефон) :

Колкото до Хелоуин, тази година ще празнувам за първи път и все още събирам идеи за преобразяване.

Хубав ден на всички  Heart Eyes

Много хубаво гримче  Peace И много хубави очи и вежди  Grinning

# 58
lepidopteria, ако някой от хората при тебе чете няма ли да е малко...  Rolling Eyes 
Много хубаво гримче си направила! Сигурно с Нейкид 1!

# 59
  • Велико Търново
Хайде,да се разпиша и аз в новата тема Hug
По повод наближаващия Хелоуин-не го възприемам,чувствам го някак насаден Confused/над 35 год.съм Wink и този празник не присъстваше в детските ми години/,по тази причина няма да празнувам,но пък с интерес ще наблюдавам вашите превъплъщения Heart Eyes
Mila Farfalla -много ми харесва гримът ти Peace Харесвам меките,ненатрапчиви цветове и нежните преливки Peace
По отношение коментарите на околните за визията ми-обикновено,нося нюд грим,в бежово-кафявата гама и повечето познати,колеги,приятели/особено мъжката половина Wink/ смятат,че съм си така,естествено хубава Mr. Green Всъщност,поне 20 мин. на ден ми отнема гримирането Crazy

Общи условия

Активация на акаунт