Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
elhi4ka мойте познати не четат по форуми,а и предполагам и да четат няма да има проблем Wink
да с оригиналната нейкед е (ползвах 5 цвята) и отгоре съм със сребрист глитър на севънтийн

# 61
  • София
Мис Нели -за новата темичка!  bouquet

По темата за Хелуин- същото като Бисквитка! Wink
Не е бил и не е моят празник! Naughty

Иначе, за гримираните жени и гримирането като цяло, се сетих нещо смешно.
Не знам как изглеждам на улицата и не съм забелязала, на някой да е направило по-специално впечатление моето гримиране, но на дъщеря ми определено се отразява.
За домашно по Околен свят имаха да опишат правата и задълженията на членовете на семейството и едно от моите задължения, наред с обичайните прози беше: "...и да се гримира". Joy hahaha
Та, дъщеря ми го приема като част от моите сутрешни задължения и трябва да съм болна, за да не ме вижда да го правя. Grinning
Иначе, как реагира половинката?- О, той се радва на всяка моя нова придобивка и когато изпуснах новата си палитра на земята и повредих капака и, той страда заедно с мен. Обади ми се същият ден по телефона, за да ми каже, ей така, колко ми съчувства за палитрата. 'Щото толкова бях щастлива предният ден, когато тя пристигна!
А, смятам, всеки мъж иска до себе си щастлива жена! Hug Flutter

# 62
Нищо странно не виждам Лепи.
даже е прекрасно.

В тази връзка ( дано не е спам), забелязали си сте как ви гледат, коментират като сте гримирани.
на мен тези дни ми скъсаха нервите- то не беше, че вечер жените били крокидили като си свалят грима, то не беше, че съм китосана и т.н

В България много хора са супер консервативни, тесногръди и на всичкото отгоре и комплексирани и злобни. Никъде го няма това обсъждане и гледане като при нас. Тук все едно е забранено да имаш индивидуалност и да си различен!
Иначе не ме дразни, свикнала съм да ме зяпат нон стоп. И не намирам, че ме зяпат заради гримът ми. Преди се гримирах много по-семпло от сега и пак беше същото.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 12:35 от Жаки°

# 63
  • София
Момичета, страхотен грим сте показали, както винаги!
Жаки, Лепи, освен, че грима ви е винаги перфектен, ми прави впечатление прекрасната ви кожа. Поздравления! Как го постигате?
По повод анкетата, не празнувам, нито хората около мен, но би ми било интересно да съм част от такъв празник. Heart Eyes
Във връзка със зяпането на гримирана жена и аз съм го забелязала. Но, аз се гримирам от скоро и на всички им прави впечатлени и много ми се радват. Половинката също ме подкрепя и одобрява (само с по-изкрящо червило не ме харесва и вече купувам три, които той категорично заявява, че не ми отиват, но аз съм си бледолика, де Joy)
Аз много харесвам гримирани и поддържани жени с индивидуалност и също ги гледам, но с възхищение, не със завист и за да коментирам. Ей, така приятно ми е! И винаги ми се отвръща с усмивка.  Heart Eyes

# 64
Благодаря за комплимента, но моята изобщо не е прекрасна no
Добре, че има бб кремове и фдт-ни

# 65
Лепи, страхотно гримче!  Peace

Може да са те гледали странно, защото си изглеждала страхотно!

Аз като видя някое хубаво гримирано момиче и не мога да се въздържа да я огледам.  Mr. Green

Напоследък на няколко пъти получавам комплименти ( от жени!) за грима. Ми приятно ми става!  Blush

# 66
Да знаете къде (и дали) се продават такива празни кутийки за сенки? Или ще трябва да се поръчват?

# 67
  • София
При мен никой не забелязва с какво съм гримирана. Получавам комплименти за прическа, грим, нокти, но реално всичките ми приятели и близки толкова са свикнали да ме гледат цветна, че ако ме видят без грим ме питат дали не съм болна нещо.
а колежките в работата не са коментирали, поне не пред мен.

# 68
  • Перник
Благодрности за новата тема   bouquet
По повод Хелуин-не съм го празнувла,някак не ми  е по сърце  Blush
Ето 3 гримчета от послендите дни    
Лепииии,направо се влюбих в гримът ти  Heart Eyes

# 69
  • В полите на Пирин планина
Мис Нели -за новата темичка!  bouquet

По темата за Хелуин- същото като Бисквитка! Wink
Не е бил и не е моят празник! Naughty

И аз съм така  bowuu

Колежите ми правят комплименти за грим и лак за нокти, а и често си коментираме разни сенки, моливи, лакове - най-вече аз ги зарибявам  Mr. Green

Преди малко си купих Rimmel 03 на Kate - много приятно за нанасяне червило и този нюанс е универсален. Аз и не нося по-тъмно червило, защото не ми подхожда на бледоликата кожа Sunglasses

Малвинка, Лепи - страхотни гримове.  Peace

# 70

Суууупер  Heart Eyes Крада и ще пробвам тези дни  Flutter
Какви сенки си ползвала?

Между другото сега се сетих да пиша, че пробвах тези дни книжката на ЕЛФ. Ще се пробвам довечера да пусна снимките със суочовете /не станаха много хубави/. Общо-взето не е лоша палитрата, но е малко по-ронлива. Най-много, като консистенция и наситеност ми хареса последния ред от палитрата. Странно, но всеки цвят си е с различна текстура.

# 71
Свикнала съм на коментари за грима ми. Всеки ден с колежките коментираме какво, как, с какво. И те са запалени и се гримират, но никоя колкото мен. Гримирам ги и нося гримове, четки и лакове почти непрекъснато. Хората по улиците ме гледат, но не ми пука. Сестра ми и близките ми се гримират, но леко без сенки примерно и също непрекъснато ме гледат, карат ме да си свалям очилата и да казвам с какво точно съм се гримирала. Гримирам всички приятелки, мои и на сестра ми за барове и специални поводи.
Непрекъснато посещавам грим сесии, магазини и представяния на нови колекции и въобще гримовете са доста сериозна част от живота ми.
Обаче ходя и без грим периодично, за да не свикват да ме виждат непрекъснато така и после да ме питат дали съм болна като нямам. Whistling
Никога обаче не излизам без руж!

# 72
Жаки, виж в ибей, но се намират по-скоро само металното легенче за прес-ване на пигменти. Вариант е и да си вземеш цяла празна палитра и да си прес-неш  в металните контейнерчета на палитрата.

Тук хората не се притесняват ако се случи да те загледат, не се правят на ударени а си казват защо  и правят комплимент - обувки, грим, аксесоар, каквото се случи, където се случи. На опашката в магазина, в офиса, дори докато пресичам улицата. Ето тази събота бях със неоново розова очна линия, скъсаха се от комплименти случайни хора с които се разминавах - винаги обирам комплименти ако сложа нещо по-ярко или странно. Много е приятно и леко да живееш в толерантна среда.

# 73
MissNellie, мерси за предложението. Hug И аз си го мислех дали да не ги подредя в палитра, хем ще ми е по-удобно.

И съм тотално съгласна с мнението ти, че е много приятно да се живее в толерантна среда Big Ups Дори да те гледат го правят с положителна усмивка, получаваш комплименти от напълно непознати или просто не те гледат като извънземно.
Тук буквално ги виждам как се обръщат и си шушукат и въртят очи. Отдавна гледам да не обръщам внимание на такива неща, за мене такива хора са просто невъзпитани.
А най-малко разбирам как могат колеги или познати да си позволяват да слагат епитети кой как изглежда и по колко се гримира. Между другото ще паднете от смях, но за първи път чувам думата "китосвам" Joy много смешно звучи

# 74
  • София

Обаче ходя и без грим периодично, за да не свикват да ме виждат непрекъснато така и после да ме питат дали съм болна като нямам. Whistling

чесно казано мен ме дразнят ето този тип коментари, затова го и посочих.  Sad какво като ходя цветно гримирана не мога да съм без грим някои дни ли? ей ся правя туршия вкъщи на карфиола ли да се гримирам...
за хората, които не отделят време за тези неща имам чувството, че си представят как ставаме преди съпрузите си, омазваме се хубаво и чак тогава се спускаме сред хората, съответно лягаме си след като всички заспят... реалността изобщо не е такава.
а гримът е нещо повече от това да се "маскираме", за да не "плашим хората" и поне пишещите тук виждам, че го възприемат като нещо повече и много се радвам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт