Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 741
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
И аз виждам много често такива жени. Ужасно изглежда с тези черти от устата до ухото Confused
Целта на ружа е да имитира естественото изчервяване на бузките, да изглежда младежко и свежо.

# 631
  • в 1001-та нощ
аз напоследък контурирам основно и не ползвам руж  Blush контурирането ми е с по-топъл цвят  Blush

# 632
  • София
Днес видях много хубава, млада жена, която си беше сложила руж по отвратителен начин на черта до устата почти. Мен са ме учили, че ружа никога не трябва да пада под носа иначе стои вулгарно и грозно. Често виждам дами, които мацат просто ей така и наистина не стои добре. Трябва да се внимава с него и да се пробва вкъщи "на сухо" както се казва.

аз наскоро гледах някаква водеща наклепана така, обаче не помня на кое предаване, защото цъках по каналите. много смешно, много.

# 633
Аз онзи ден така се бях гримирала, че даже уплаших себе си. Лицето ми бяло като на гейша, бях се контурирала като за drag show и с един тон руж Joy чак като се прибрах видях на какво приличам.
Толкова бях в екстаз от пудрата на Мерилин, че съм сложила един тон от нея и съм се заплеснала малко повече с грима

# 634
Коя пудра Жаки, къде я намери?

# 635
  • София
о, и аз имам едно такова излизане преди време. бях се захласнала по една перлена пудра, която приятелка ми беше дала... добре, че беше вечерно излизане, ама пак като се погледнах по снимките - бяла като лист хартия, че и все едно лицето ми е плоскост перлена!

# 636
Коя пудра Жаки, къде я намери?
Неочакван подарък и щях да изкукам от кеф. При нас естествено няма и вест от тази колекция.... Tired
ако искате мога да ви покажа снимка, защото успях да и хвана дори блещукалките

# 637
Честито снимай я. Hug  bouquet

# 638
Скрит текст:
eто я

Уникална е, най-доброто нещо с което съм хайлайтвала до сега Peace
И опаковката е страхотна, не знам защо на много хора не се хареса. Но на живо е адски стилна и 100% в стила на MAC

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 22:52 от Жаки°

# 639
  • в 1001-та нощ
наистина е много красива  Heart Eyes

# 640
Много се радвам, че ми се получи такава хубава снимка. Никъде в нета не се вижда красотата на тази пудра. Изглежда като брашно, дори при Темпталия. А на живо свети толкова нежно, частичките се виждат само при силна светлина, а на лицето е някаква фантазия.
Но ще пасне само на много бели кожи.

# 641
tamar, какви ружове използваш?
И аз не знаех какъв цвят да си купя и как да го нанасям и все не се харесвах, докато не си купих ружове на МАС.  Grinning С тях много се харесвам и няма проблем с нанасянето.  Heart Eyes
Имам и ружове на Catrice....ами не ми харесват, какво да правя  33uu При мен те стоят някак на петна, а и ми е много трудно да ги нанасям  Rolling Eyes

Не е до продукт, а до умение. (Най-сетне и аз да го кажа.  Mr. Green)
Сериозно, до начин на слагане е. Мога да си направя перфектен руж с червило даже. Смешната муцунка при нанасяне, за която Жаки е писала е много важна.  Peace

# 642
Здравейте, искам да ви попитам как да подчертая очите си? Не искам да е някакъв тежък грим, а нещо ежедневно, подобно на това. Очите ми са с подобна окраска, но светлата част е от светло кафяво.  bouquet

# 643
Малко тъпо, но трябва да се запиша, защото много изпуснах. Laughing

# 644
Ами имам десетки ружове и на теория знам къде и как да ги сложа,а и по цял ден зяпам клипчета в ютуб Joy,но явно търся резултат,който моето лице не може да даде:)нищо,ще опитвам до резултат.А на Мак ружове именно за това не съм купувала,знам,че са силно пигментирани и трябва да знаеш какво правиш с тях,а аз още не съм намерила къде го сложа,само едно червенко петно ми липсва на лицето Crazy

Общи условия

Активация на акаунт