Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 743
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Веси, за кое зелено говориш?

Онова, което показа Денси на последната среща - което ти имаш на Дисни  Flutter

Усещам, как всички ще се обзаведем с този скин финиш от Мориа  Mr. Green
Нали  Mr. Green Laughing Дано наистина да седи както искам. Ще ми замести за момента "белия" на МАС, който го няма.
А кой е въпросният?

Разговори се за него в Новите придобивки - скинфиниш на Радиант  Peace Много добре изглежда на снимка и има сатенен финиш без частици, както искам и аз  Grinning

# 616
Ползвам всякакви ружове, но най-вече коралови, златни, прасковени. Зимата слагам и червен.
Слагам руж само на бузките (понякога ако е по-златист го слагам и на скулите)...точно както я гледаш Мис Пиги на снимката и при мен седи така Grinning
Слагам руж с какви ли не четки, нон стоп ги сменям. Понякога с 187 MAC, с buffing четката на Екотуулс, с една плоска на Гош....с отсечената бяла на MAC
Има една физиономия, наричам я dumb blush smile....е с нея руж се нанася перфектно Mr. Green

Веси, това зелено е минерална сянка. Тоест има го само в кутийка. Не е от стандартните им сенки, които са на рефили

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 13:51 от Жаки°

# 617
Днес съм с това зелено, е разкошно е. Много ми се иска да взема и други цветове от точно тези сенки, но се пазя от купуване на сенки, защото имам наистина много.

# 618
Aз искам да взема Gilt by Association, но незнайно защо всеки път забравям за него като съм в магазин на MAC Crossing Arms
Скрит текст:
Напоследък забелязвам, че използвам само минерални сенки (Кико и скинфинишите).
Страшно красив и лесен грим става с тях

# 619

изсъхнала ми е очната линия и тези дни трябва да си взимам ново и се чудя на скини маркера на никс

Твърдо не.

Мис Нели,благодаря  bouquetПредполагам на моята бяла кожа,ще стои естествено.Кой руж би си подхождал с него,от квадратите имам предвид,гледам,че имат и комбинирани newsm78.Доста бяла съм и не се харесвам с почти никакъв руж,но ми се иска да внеса малко цвят.

Студен е, така че като цвят да, но е силно пигментиран, така че с лека ръка и преливане трябва.
Глухарчето е много светъл и лесен цвят за белички, студени кожи. Коралиста е много красив и отива на голям  диапазон кожи, много е универсален, но е по-пигмениран и топъл.
Пробвала ли си някой изпечен мраморен продукт като тип? Често са по-слабо пигментирани и лесни за работа и се постига по-естествен вид по-лесно. Новите на ЕЛФ са подходящи за евтина проба.

# 620
  • София
MissNellie    bouquet

# 621
Мис Нели,имам много продукти и не спирам да купувам в търсене на нещо което да ми допадне.Имам средно изразени скули,лесни за контуриране,но където и да сложа руж не ми харесва.Хлътналата част на скулата "изчезва"към устата и незнам как да го нанеса,а нанесен до местото където съм контурирала ми се вижда прекалено,колкото и да преливам.Опитвам и като се усмихна и сложа на изпъкналата част на бузите,но пак като,че не стои добре.Благодаря за изчерпателния отговор,ще погледна снимки на ружовете,които ми каза  bouquet

# 622
  • София
аз не се усвимихвам когато си слагам руж, а си "гълтам бузите" и слагам тогава на най - изпъкналата част, а по-горе съвсем леко някакъв продукт за озаряване, а като искам да не е ясно изразено това минавам с четката за пудра без да е топната в нищо, за да се слеят.

# 623
Тамар, да ти нарисувам на снимка от подписа ти?

# 624
стига да ти се занимава Hug

# 625
MissNellie,аз също имам молба,когато имаш време и ако ти се занимава да ми нарисуваш и на мен  bouquetЩе пратя снимка на лс.

# 626
tamar, какви ружове използваш?
И аз не знаех какъв цвят да си купя и как да го нанасям и все не се харесвах, докато не си купих ружове на МАС.  Grinning С тях много се харесвам и няма проблем с нанасянето.  Heart Eyes
Имам и ружове на Catrice....ами не ми харесват, какво да правя  33uu При мен те стоят някак на петна, а и ми е много трудно да ги нанасям  Rolling Eyes
Не харесвам ружове, които колкото и да нанасям, да не се вижда нищо или обратния вариант - да топна веднъж четката в тях и да заприличам на матрьошка  Crazy С МАС го нямам този проблем и за първи път използвам руж с удоволствие и се харесвам с него.  Heart Eyes
Ако някой все още не е разбрал - аз не съм от най-надарените, когато става въпрос за гримиране и аз не твърдя, че дамите използващи продуктите, които аз не харесвам, не изглеждат добре, но аз с тези продукти не мога да се справя и не се харесвам

# 627
  • София/Горна Оряховица
Първият ми руж е на Инглот, но сякаш не си подбрах правилният цвят  Thinking . Много лесно го нанасям, но всеки път имам чувството, че е твърде натрапчиво нанесен, все едно съм хванала червило и съм мазала  Laughing .
Утре, на естествена светлина, ще приложа снимков материал.

# 628
Тамар, пратих.

Емина, прати ми на ЛС.

# 629
Днес видях много хубава, млада жена, която си беше сложила руж по отвратителен начин на черта до устата почти. Мен са ме учили, че ружа никога не трябва да пада под носа иначе стои вулгарно и грозно. Често виждам дами, които мацат просто ей така и наистина не стои добре. Трябва да се внимава с него и да се пробва вкъщи "на сухо" както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт