Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 748
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Check Please, http://www.snobka.pl/artykul/makijaz-bordowe-linie-15296 ето фото-урок, само че с различни цветове.

# 601
Момичета,  Hug

joy_r, с теб сме на една вълна. Снощи точно за зеленото на Импала се сетих. Даже днес съм с него, по-точно с малко от светлото и повече от тъмно зеленото със златните частици. Нанасях с мокра четка:
Скрит текст:

veselina_s_p, непременно да покажеш снимка! Сигурно се е получило супер. Наистина много излишно място заемат опаковките на единичните сенки. Аз си направих една подобна палитра с няколко цвята на Flormar и Bell, но ги сложих в празна опаковка от диск (някоя от дамите тук беше дала линк с тази идея).

И пак да питам - някой сеща ли се колко струва празка палитра 4-ка на MAC?[/color]

При нас всички палитри са по £6.50, предполагам в Бг са около 15-20 лв.

# 602
Elle-même, благодаря.  Hug

# 603
  • София
един пълен провал от мен
Скрит текст:

# 604
Elle-même, супер се е получило  Heart Eyes Аз тези прахообразни сенки на Имлапа, така и никъде не мога да ги намеря  Rolling Eyes

Лепи, много добре си е станало  Peace Поне на тази снимка седи съвсем ОК  Grinning

# 605
Лепи, защо да е провал - на мен много ми харесва! Но аз опредлено съм фен на твоето лице и начин на гримиране, така че може и да съм пристрастна  Crazy

Усещам, как всички ще се обзаведем с този скин финиш от Мориа  Mr. Green

# 606
  • Бургас
lepidopteria,на мен ми харесва този грим,и аз понакога си слагам лилави сенки,много харесвам този цвят,но слагам и леко очна линия,ако искаш пробвай,според мен е хубав и балансиран грим-устните и скулите са съвсем в тон,акцентът е на очите

# 607

Нали  Mr. Green Laughing Дано наистина да седи както искам. Ще ми замести за момента "белия" на МАС, който го няма.

# 608
  • София
благодаря момичета, но се измъчих с тези сенки- няма преливане сигурно 20-30 мин се мъчих с очите и пак не стана както трябва ( на места даже седят на леки петна) Rolling Eyes
mariqivanova799 аз съм луда по лилавото и мисля че ми седи добре
изсъхнала ми е очната линия и тези дни трябва да си взимам ново и се чудя на скини маркера на никс

аз пак съм изпуснала за този скинфиниш, като отида в офиса ще чета назад  Embarassed

* изтрих лилавата част и спретнах това ,че нямах време да се прегримирам изцяло Sad
хич не се харесвам на снимки  Rolling Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 12:24 от lepidopteria

# 609
Веси, за кое зелено говориш?

Празната 4-ка на MAC до колкото си спомням беше 15лв. 15-ката е 35лв.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 12:35 от Жаки°

# 610
  • в 1001-та нощ
Лепи  Heart Eyes Heart Eyes много хубав "провал"  Heart Eyes

# 611
  • София
Нали  Mr. Green Laughing Дано наистина да седи както искам. Ще ми замести за момента "белия" на МАС, който го няма.
А кой е въпросният?

# 612
  • София
bebolinka82, Жаки°, благодаря   bouquet Водя си статистика кое има смисъл да се взима от САЩ и кое не  Mr. Green

# 613
Честно казано всичко има смисъл да се вземе от Щатите. Много по-евтино е. Половината ми неща, които притежавам са от там.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 13:35 от Жаки°

# 614
Elle-même,как може всичко да ти стои перфектно?Толкова ми харесва как се гримираш,че извадих цветните сенки да опитам и аз  bouquetЛепичка и на мен ми харесваш с лилавото,аз също го харесвам,но като че ли изглеждам много изморена с него,може би нюанса е такъв newsm78Жаки ,прочетох,че от Ревлона ползваш 150,аз също и ми е интересно какъв руж ползваш,аз ли не умея да го сложа като хората,незнам,но не ми харесва никакъв,а като видя на друго лице ми харесва newsm78Щом си беличка като мен,къде го нанасяш само на скулата или се усмихваш и на издадената част?И моля те,кажи ми с каква четка да го нанасям,то не опитвах ветрила,кабукита,какво ли не и все ми стои като едно петно дето няма място на лицето ми ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт