Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Check Please, разбира се, че е до умение, но аз ги нямам тези умения и е изключено да ползвам червило вместо руж  Naughty Rolling Eyes Пробвала съм и гледката е ужаснаааа  ooooh!  Laughing

tamar, повярвай ми, аз съм много далеч от хората, които знаят какво правят и въпреки всичко се справям с нанасянето на ружовете на МАС. Аз имам общо 5 техни ружа, като един от тях е лимитиран. Този лимитираният се нанася по-лесно и не е чак толкова пигментиран - в смисъл, че при него мога да си позволя да трия четката повече.
Ружовете са пигментирани наистина, но се нанасят някак плавно - от почти незабележимо, до много наситено и за това не се изискват някакви специални умния или супер четки.
В You Tube бях гледала една дама, която сравняваше кремообразните ружове на МАС с тези на NYX (на NYX аз не съм ги пробвала и мисля да не ги пробвам). Та тя препоръчва тези на МАС за начинаещи и е на мнение, че NYX се нанасят много по-трудно и с тях трябва много да се внимава.
Намерих я  Simple Smile  http://www.youtube.com/watch?v=kPqBZAr_oa8

# 646
  • Бургас
Къде продават продуктите на МАС,много ми хареса пудрата на Жаки,до сега може би не съм обръщала внимание на тази марка

# 647
  • Стара Загора
Къде продават продуктите на МАС,много ми хареса пудрата на Жаки,до сега може би не съм обръщала внимание на тази марка

В The mall.  Peace
Пудрата на Жаки е от лимитирана колекция, която все още няма в България и не се знае дали ще дойде нещо от нея.

# 648
  • Бургас
май в Бургас няма такъв магазин,има Дъглас и Бюти Зон,няма ли сайтове,от които да се поръча,а пудрата на Жаки е невероятна,и аз постоянно си купувам озаряващи пудри,последно си взех една лимитирана на Катрис

# 649
За мен ружът е една от наааййй-важните части на грима и от това дали и как е нанесен зависи цялостното излъчване на жената. Мога да изляза от къщи и без гланц, спирала или пудра, но без руж - не!  Naughty Приличам на измита и безцветна скумрия!  hahaha
В тази връзка вчера си взех от Мория ето този руж, който никога не бих избрала ако не ми беше препоръчан от консултатнта, тъй като ми се струва прекалено светъл, но в комбинация с финиша на Радиант е просто Ф А Н Т А З И Я  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 650
  • Бургас
И аз съм много бледа,с много бяла кожа слеко жълт подтон и когато изляза без грим ме питат как съм,пак ли съм болна,лошо ли ми е...добре,че гримирането ми е приятно занимание,Норе и Жаки,честити придобивки,със здраве да ги ползвате ,и двете много ми харесват

# 651
Ето още една снимка на Highlight Powder "Forever Marilyn"  Mr. Green
Останах с впечатлението, че тази колекция на МАС не впечатли дамите от форума, но съм убедена, че ще се изкупи много бързо.  Laughing При мен червилата и пудрите свършиха много бързо.  Crazy
Аз лично много си харесвам червилата, но не ги нося често  Blush

# 652
  • София
При нас докарват по 3 бройки, няма как да не свършат бързо  Laughing Първоначално се бях хвърлила и аз на тази пудра, но май ще пасувам. Не знам до колко е нормално да имам към 10 хайлайтъра  hahaha

# 653
  • Стара Загора
За мен ружът е една от наааййй-важните части на грима и от това дали и как е нанесен зависи цялостното излъчване на жената. Мога да изляза от къщи и без гланц, спирала или пудра, но без руж - не!  Naughty Приличам на измита и безцветна скумрия!  hahaha
В тази връзка вчера си взех от Мория ето този руж, който никога не бих избрала ако не ми беше препоръчан от консултатнта, тъй като ми се струва прекалено светъл, но в комбинация с финиша на Радиант е просто Ф А Н Т А З И Я  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Честит. Каква марка е?  Heart Eyes

# 654
Марката е Karaja, италиански са и много ги харесвам. Името на моя нюанс е Gold & Bronze, номер 16  Simple Smile

# 655
  • в 1001-та нощ
аз днес се "наружих"  Joy hahaha с новата палитра неутрални сенки и ружове на BH Cosmetics и съм много, много приятно изненадана, че са много добре пигментирани и не станах на петна  Blush изобщо  Blush съвършено стана,

но сега в новия сезон съм в търсене на подходящия продукт за контуриране  Blush летният много ми стопля визията  Blush а сега го раздавам по-hard и в стила и изобщо  Mr. Green

# 656
B & C,благодаря ти,ще пробвам ружовете  bouquet

# 657
  • София/Горна Оряховица
Ето това е ружът, с който няяяякакси се справям ... но много лесно преминава от прасковено към наситено оранжево  Laughing .

Скрит текст:

Oпитах се да го хвана на лицето си, но никак не ми се отдаде  Rolling Eyes .
На дясната буза на снимката има руж, а на лявата не (т.е. мое ляво - има руж, мое дясно - няма; на снимката - наопаки  Laughing ).

Скрит текст:

# 658
Не знам до колко е нормално да имам към 10 хайлайтъра  hahaha
За мен не е нормално, но след като вече ги имаш, няма да ги хвърлиш я ..... ще си ги ползваш......лошо няма Laughing

# 659
  • Бургас
При нас докарват по 3 бройки, няма как да не свършат бързо  Laughing Първоначално се бях хвърлила и аз на тази пудра, но май ще пасувам. Не знам до колко е нормално да имам към 10 хайлайтъра  hahaha
Според мен е нормално,имам 4 фон дьо тена,5 спирали,към 12 червила и може би 7-8 пудри,отделно сенки...

Общи условия

Активация на акаунт