Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Ама Елфи как за 1 месец. Една Импала я таралачкам от година и нагоре.  Mr. Green
Иначе при редовно ползване ми стига точно за година.  Crazy
Не мога да си представя как ще измажа един фдт за толкова кратко време.  Shocked
В момента имам 3 фдт, като на Импала ще го хвърлям вече. Другите 2 са ми на Кико и прахообразен-минерален от Ейвън. Обмислям да си взема на Буржоа Хелти или 1-2-3, докато са на промоция.  Laughing

Сенки не съм купувала от 2-3 години, глосове (само 2-3), пудра ползвам на Констанс Карол и тя ми стига за една година. Когато я свърша пак си купувам нова. Ружове вече също не искам, след последния купен вчера.  Crazy Само основа за грим нямам, чудя се на новата на Лореал (Луми Меджик май беше) - отзиви?

# 676
  • София
Аз също се спрях с покупките на този етап. Не, че не купувам, но е по-рядко. Този месец се разминах само с метеоритите и кхола на Герлен. С кхола така и не се погаждам обаче  Tired Събира ми се на топче в ъгъла на очите, което е най-гнусното ми и омразно нещо  Sick Не ми се случва с молива на ГР за 3лв, а с това 20 пъти по-скъпо чудо става всеки път  Crossing Arms

Започнах разчистване на излишни неща. Просто се наситих на количествата. Сега мисля да си подбера най-добрите продукти за мен, а всичко останало си заминава. Оттук насетне ще си взимам само по 1-2 продукта на месец.
Просто няма как да изхабя всичко, което имам в срок. А да трупам за да ползвам веднъж и да хвърлям после... ммм, не, не искам.

# 677
  • Бургас

Започнах разчистване на излишни неща.
да давам ли адрес  Wink

# 678
  • Бургас
При мен тези 4 фон дьо тена ще свършат до другото лято и тогава ще си купя нови,общо взето всичко освен сенките си го изпозлзвам до последната капка,сенките наистина остават и след срока на годност,за тях съм съгласна,че нямат измазване,но е хубаво цветовете да се съчетават според облеклото,някак си е скучно всеки ден с едно и също червило,вечер и лятото човек може да си позволи по-силен грим,това,което имам си го ползвам колкото и да изглежда странно,а нещата ,които по някаква причина не ползвам успях да ги разменя и то за неща,които ще ползвам и много се радвам,че попаднах на този сайт

# 679
  • в 1001-та нощ
Аз изразходвам един ФДТ/30 мл/ точно за месец и малко.Изобщо не ми се струва странно.
По-скоро ми е необяснимо как може един ФДТ да се използва 6 месеца,че и още да има  Thinking

зависи колко често се ползва  Blush аз например, докато бях бременна у дома и по майчиство с малкия съм се гримирала 1-2 пъти в месеца, ако отиваме някъде  Blush

сега се гримирам всеки ден без уикендите, ако съм у дома ....  Mr. Green

# 680
  • София
Аз се гримирам всеки ден от пон. до петък, а уикенда само ако излизам някъде и пак ФДТ ми изкарва мин 3-4 месеца. 30 мл е. Слагам около 1 грахово зърно и разнасям, но наистина си зависи и от ФДТ-а. Тези, които са с по-течна консистенция са по-икономични, а по-гъстите може би се изразходват по-бързо.
Пудри, ружове и сенки ползвам с години...

# 681
  33uu

Сигурно ми е по-голямо лицето  Mr. Green

Ако оставим бъзика настрана,аз си слагам по повечеко,като включвам и цялата шия.Не мога да сложа само на лицето,защото винаги си личи,а аз съм педантична  Laughing

Тези грахови зърна,за които говорите ще ми стигант само за челото  Joy
Изобщо не ми е достатъчно.То докато размажа и изчезва.Не стига за навсякъде.Обичам да има  Laughing А и не ползвам бази и кремове,та така отива повече продукт по принцип  bowuu

Ако ФДТ-на ми е хубав изглежда блестящо,дори и с по-голямо количество/искам да кажа,че няма ефект "маска" дори  така/.Ако е по-обикновен си личи естествено.Но все пак идеята ми е да върши работа и да скрива каквото трябва да скрие.Иначе за какво въобще  да го слагам,ако ще ми прозира всичко  Crazy

# 682
И аз се гримирам всеки ден, почти всеки ден и си купувам по някой продукт. Да, зарината съм със сенки, пудри, хайлайтъри и т.н., но какво пък - един път се живее!  4470  От време на време разчиствам - подарявам нещата, които са в срок и не ползвам, а тези извън срок - бай-бай. bye И после с нова сила си купувам, човек трябва да си доставя удоволствия в живота.  newsm18 При положение, че "хобито" ми не пречи финансово или по друг начин на останалите членове от семейството, не виждам причина да се ограничавам pletka

п.п. Veselina - снимка на ружа направих с телефона си, изглеждам умопомрачително и ме е срам да се изтипосам тук с цялата си прелест  tooth  Ако превъзмогна  себе си може да ти метна на лични някоя фотка  Crazy

# 683
Тези, които са с по-течна консистенция са по-икономични, а по-гъстите може би се изразходват по-бързо.
И аз съм достигнала до това заключение.

Аз не си мажа шията с ФДТ......ръцете също  Wink  Laughing

Ех, elfi4ka, разсмя ме!  Joy

# 684
  • Бургас
Аз се гримирам абсолютно всеки ден(дори и след операцията лятото,когато умирах от болки,но ми казаха да се разхождам)и не мога да си представя как 1 фон дьо тен ще стигне за 1 година,при положение,че покривам цялото лице и шия,на Виши и Лореал са доста течни,ако ползвах само 1 за година щях да мога да си позволя от доста по-висок клас,тези,които имам сега са на Виши,Лореал,Орифлейм и Флор мар,всички си имат своите предимства,на Виши и Лореал свършват най-бързо,на Импала не съм имала,не мога да дам мнение,тези на Орифлейм и Флор мар ги взех точно по причината,че много бързо ми свършват фон дьо тените и просто исках да пробвам по-евтини,взех си и бб крем на Гарние с надеждата,че ще мине за фон дьо тен,но го ползвам за база

# 685

Аз не си мажа шията с ФДТ......ръцете също  Wink  Laughing

Ех, elfi4ka, разсмя ме!  Joy

Ооо...и ръцете съм си мазала по концерти  Laughing

Но наистина каквото и да правя максимум 2 месеца изкарвам с един  Rolling Eyes Уж гледам по-по малко да слагам,но не става нещо  Thinking Laughing Особено пък ако е някой евтин/като Мейбълина/ изобщо не го жаля.
Вижте Мери Кейчето го икономисвах повече,но и той си беше доста покривен,та наистина свърши малко по-бавно  newsm78

# 686
  • Бургас
как така не слагате фон дьо тен на шията,а лятото и на деколтето,не се ли получава разлика?

# 687
elfi4ka, ти с какво ги нанасяш твоите ФДТ?

mariqivanova799 , то за това се търси цвят, който да е много близък до твоя, а не се купува какъв да е и после да трябва да си намажеш цялото тяло  Laughing

# 688
elfi4ka, ти с какво ги нанасяш твоите ФДТ?

С пръсти  Peace Може би трябва да мина на четка  Thinking Но не мога да си харесам.
Ако знаете някоя по-евтина и хубава от тези плоските отгоре,свиркайте  Sunglasses

# 689
как така не слагате фон дьо тен на шията,а лятото и на деколтето,не се ли получава разлика?

Аз също не слагам на шията. Как да стане разлика, като си купувам ФДТ с моя цвят на кожата? Ако има разминаване просто не го ползвам.  Peace
При активно ползване бих изразходвала един ФДТ за 3-4 месеца, но отдавна не се е случвало. По някое време го зарязвам и малко по-късно отива в кофата. Същото е и с ружовете. Виж пудрите (прахообразни) ми заминават бързо.
Сега по Коледа съм се заканила да се заредя с метеорити и ФДТ на Герлен и много се надявам да си паснем. Защото сега само трупам продукти и хвърлям и като тегля чертата, по-добре направо нещо скъпо и хубаво да си бях купила, което наистина да използвам.

November Rain, аз в събота пробвах кохл на Герлен и ми се случи същото - чернилка във вътрешните ъгли на очите. Отделно и взеха да сълзят, но те моите сълзят от много неща. Добре че преди да пробвам не го поръчах от Ягодката. Беше няколко дена на промоция от 35 лева.

Общи условия

Активация на акаунт