Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
А според вас, дали с такава Stippling четка може да се нанася ББ крем?  newsm78

Може  Wink

и четката се мие след всяко ползване,нали?то гримове може да имам много,но специално четки никога не съм купувала освен една много голяма на Руби Роуз-и за пудра, и за руж я ползвам,лесно се мие,лесно съхне,сенки слагам с апликатор-2 пъти съм купувала на Дъглас апликаторчетата,много са ми хубави,тях ги "пера" до колкото мога,но по-често ги сменям

Специално тази за ФДТ я мия със сапун всеки ден след ползване. Но другите ги почистват с препарат и само веднъж седмично ги мия  Peace

# 721
mariqivanova799 аз не мия след всяко ползване,почиствам набързо със спрей без отмиване за дезинфекция, продукт по четката не остава.
Пробвай да отделяш смислово и граматически изреченията при писане, ще направи четенето и отговаряне на мненията ти  в пъти по-лесно.

# 722
  • Бургас
Ще се пробвам още малко да кача своя снимка
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 18:17 от mariqivanova799

# 723
Два дни работа с пигмента на Инглот. Единия ден самостоятелно върху база, днес върху лилавото тату на Мейбълин. Разкошен цвят при нанасяне, дуохром с силни отблясъци, но труден за гримиране. Много прашен и не е така мазен и преливащ се като пигментите на Мас. Изисква задължително мокра четка и доста голяма прецизност при потупването. Аз се справих бързо, но е абсолютно неподходящ за хора с лещи и отчасти за очила. Аз нося и целите ми стъкла са в златни прашинки. Съжалявам Инглот, но не можете да стъпите на малкия пръста на пигментите на Мас.
Цената е обаче по-добра при по-малко количество, което ме устройва идеално и аз лично ще пробвам още няколко пигмента на бранда. Цветовете също ми харесват и са различни.
Попаднеш ли обаче на такъв пигмент за първи път никога няма да харесаш и оцениш пигментите като цяло. Просто няма начин при тази разпрашеност и то на едри частици.

# 724
Аз да си покажа творенията върху сенките  Crazy
Като начало обединих два ружа на Флормар в една опаковка  Wink
Скрит текст:
После се заех да попълвам кутията:
Скрит текст:
Изхвърлих цял куп пластмаса:
Скрит текст:
А накрая нищо не запълних  Laughing
Скрит текст:
Трите по-голями цвята в долния десен ъгъл ги бърках със спирт, че се натрошиха. Перления и брокатения станаха перфектно. Но не знам защо матовия, се отдели от стените на контейнерчето си и пак се начупи леко  newsm78 Може би, защото го бях изразходила до към половината някъде и не можах да го пресовам добре и да полепне хубаво по стените.
Снимах и новите ми две минерални сенки от ЕЛФ:
Скрит текст:
Цветовете са Elegant и Ourdoorsy  Peace Не обръщайте внимание на кривия ми среден нокът  Crazy Много шантаво расте и все не мога да се оправям с него, как да го оформям.

# 725
  • София/Горна Оряховица
Два дни работа с пигмента на Инглот. Единия ден самостоятелно върху база, днес върху лилавото тату на Мейбълин. Разкошен цвят при нанасяне, дуохром с силни отблясъци, но труден за гримиране. Много прашен и не е така мазен и преливащ се като пигментите на Мас. Изисква задължително мокра четка и доста голяма прецизност при потупването. Аз се справих бързо, но е абсолютно неподходящ за хора с лещи и отчасти за очила. Аз нося и целите ми стъкла са в златни прашинки. Съжалявам Инглот, но не можете да стъпите на малкия пръста на пигментите на Мас.
Цената е обаче по-добра при по-малко количество, което ме устройва идеално и аз лично ще пробвам още няколко пигмента на бранда. Цветовете също ми харесват и са различни.
Попаднеш ли обаче на такъв пигмент за първи път никога няма да харесаш и оцениш пигментите като цяло. Просто няма начин при тази разпрашеност и то на едри частици.

По изключение и стечение на обстоятелствата притежавам миниатюрно количество Vanilla на МАС, което след 10 месеца интензивно ползване въобще не си личи да е ползвано  Crazy .
Пробвах и на Инглот пигменти, но ми се сториха по-хвърчащи, ако въобще мога така да го опиша.
За мен този на МАС сякаш "залепва" за клепача (а рядко слагам база като се гримирам, само по събития и излизания ползвам база), а Инглотския си иска нещо, за което да се захване.

Все пак не е безкрайно зле, а и във финансов аспект е доста по-различно съотношението. Но пък аз съм дала едва 10на лв за едно доволно количество от този на МАС - 4 момичета си го разделихме  Crazy .

На фона на предната дискусия - един Ревлон от 30мл ми стига за около 6 месеца, един Avon, пак 30мл - 3 месеца  Crazy . И за двата времето е измерено без да имам други фдт, ползване - средно 6 дена в седмицата.
Може би разликата идва от това, че ейвънския е два пъти по-слабо покривен и ми трябва повече количество, докато с колърстей - всички знаем как се държи  Laughing .
Пудри ползвам 1-2, стигат ми за по 6 месеца и те.
Бронзър - имам само 1, флормар ... количеството може и да го завещая на поколенията  Mr. Green . Хайлайтър - докарала съм го и там до един, мисля, че е Ruby Rose. А и аз съм толкова крива с поставянето му, че накрая нищо не си личи  Blush .
Червило ... имам няколко евтини. Глос - един на miss sixty и някакъв, с незнайна марка, от дрогерия в Белгия.
За балсами винаги залагам на по-добри - доскоро Леокрема, сега съм влюбена в Neutrogena  Heart Eyes . Имам и един biofresh, който е в кутийка, много тежък и мазен, но като си го намажа преди лягане, на сутринта имам прекрасни устни  Heart Eyes .

Спиралите обаче сякаш ги ям  ooooh! . За по месец и половина, максимум 2 - засъхват. Имах една АртДеко, която постигна рекордните 4 месеца ползване, след което и тя се предаде  Laughing .

# 726
  • Стара Загора
Аз да си покажа творенията върху сенките  Crazy
Като начало обединих два ружа на Флормар в една опаковка  Wink
Скрит текст:
После се заех да попълвам кутията:
Скрит текст:
Изхвърлих цял куп пластмаса:
Скрит текст:
А накрая нищо не запълних  Laughing
Скрит текст:
Трите по-голями цвята в долния десен ъгъл ги бърках със спирт, че се натрошиха. Перления и брокатения станаха перфектно. Но не знам защо матовия, се отдели от стените на контейнерчето си и пак се начупи леко  newsm78 Може би, защото го бях изразходила до към половината някъде и не можах да го пресовам добре и да полепне хубаво по стените.
Снимах и новите ми две минерални сенки от ЕЛФ:
Скрит текст:
Цветовете са Elegant и Ourdoorsy  Peace Не обръщайте внимание на кривия ми среден нокът  Crazy Много шантаво расте и все не мога да се оправям с него, как да го оформям.

Много хубаво си ги подредила.  Laughing
Издай моля те номерата на ружовете на Флормар.  Hug

# 727
Момичетата в MAC са гримирани артистично. Toва не е просто обикновена козметика и за това изисква различно представяне.
Честно казано такива коментари кой от кой се плаши са доста нетактични.
И от мене значи ще се уплаши половината форум
Би трябвало хора, които са почитатели на грима и нестандартните визии да са много над тези неща

# 728
  • София/Горна Оряховица
Момичетата в MAC са гримирани артистично. Toва не е просто обикновена козметика и за това изисква различно представяне.
Честно казано такива коментари кой от кой се плаши са доста нетактични.
И от мене значи ще се уплаши половината форум

Освен това е допълнителна реклама. Както не бих седнала да се подстригвам и да си правя прическа при жена с ужасна коса, така и няма да се доверя на консултантка, която е със зле подбран фдт, омазана е със спирала или си е поставила сенките, сякаш го е правила със вързани ръце.

# 729
Ауу, страхотно си се справила Veselina с подреждането на сенките! Аз имам 4 огрооомниии чанти натъпкани с неща и това подреждане ми е много необходимо, но едва ли някога ще сколасам, с дивото ми "чаве"  Mr. Green, което не ме оставя за секунда  Tired Sunglasses

Аз от консултантки няма опция да се изплаша, но виж те от мен (особено след неспане цяла нощ покрай бебето и пълен работен ден... ooooh! )

Здраве да е! Peace

# 730
Аз съм виждала различни момичета в МАС - едни са били гримирани доста, други съвсем нормално. При мен има и мъже, но честно да си призная не съм ги заглеждала и не знам дали са гримирани  Laughing
Мен лично не ми пречи тежкият им грим, който са си направили на очите, но винаги съм се питала защо кожата им е толкова пореста.....не на всички, но на една голяма част. Питам се дали използват ФДТ на МАС или нещо друго. Според мен тези пори, дето ги имат, са вследствие на ФДТ, който ползват.
Аз веднъж си купих 2-3 цвята сенки, които ако не беше консултантката и не ги бях видяла на нейните очи, едва ли бих си ги купила. Та от тази гледна точка е хубаво да се гримират повечко, но порите им за мен е анти реклама на ФДТ на МАС  и е хубаво да вземат някакви мерки.

# 731
А, това за порите е някаква епидемия! Аз се чудех дали не е свързано и с ботокса  Thinking Повечето ми познати с ботокс придобиват пори като коловози  Sick

# 732
  • Велико Търново
Аз ползвам ФДТ отдавна/с пудрите съм скарана Wink,имам една матираща и слагам само в Т-зоната/,но не съм забелязала да са ми се увеличили порите Thinking Може би зависи,както от използваните ФДТ-и,така и от средствата за почистване и поддръжка на лицето Peace

# 733
Порите изглеждат по-големи когато не са почистени добре.

# 734
Е почти всички ли не си почистват добре лицата?  newsm78 Thinking Laughing
Не знам....аз съм съгласна, че почистването е от изключително важно значение, но как така се случи, че точно консултантките в МАС са с такива огромни пори, а другите консултантки не са, ми е много интересно.  Thinking
Категорично изключвам възможността всички да са с ботох и той да е причината за порите им.

Общи условия

Активация на акаунт