Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява батерията на електронната цигара?
Какво е атомайзерът в електронната цигара?
Какво е пълнителят на електронната цигара и какво е картомайзерът на електронната цигара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява батерията на електронната цигара?
Батерията на електронната цигара е основният компонент на устройството и може да бъде с различни размери и мощности. По-голямата батерия осигурява по-голяма мощност и издържа по-дълго време с едно зареждане. Почти всички батерии са съвместими с 510 резба, което позволява почти всеки изпарителен елемент да бъде поставен върху тях.
-
Какво е атомайзерът в електронната цигара?
-
Какво е пълнителят на електронната цигара и какво е картомайзерът на електронната цигара?
-
Кои са някои известни производители на течности за електронни цигари?
-
Какви са препоръките за съдържанието на никотин в течностите за електронни цигари спрямо консумацията на тютюн?

Аз съм на същото мнение като Vapor - никакви лимити.
, че нямали никакви зарядни и тези, които били в стартовите комплекти са извадени и продадени. През цялото време се държа ужасно и непрофесионално. Ядосах се и я питах как така са официален представител и нямат елементарни консумативи. Все едно да вляза в официален магазин на Нокия и да нямат зарядни за телефони. Да съм отишла във вторник ми заповяда???!!, чакали били стока. Нека чакат, няма да стъпя там, нито пък ще поръчам нещо от сайта им. Б*си нещастниците. Много се разочаровах. А исках в магазин за да мога да разпитам, да ми обяснят как се пълнят течностите, да видя, да пипна. Явно няма да стане. Освен разочарованието, няма да обяснявам какъв бяс ме обзе. До тук с антирекламата, няма да ви занимавам повече.