Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 083
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Е то е ясно ,че гаранция никога няма и ще се налага да си купувам редовно изпарители ,но все пак си е нещо като знам колко приблизително ще изкарвам с един карт Simple Smile

# 166
Без поддръжка като миене и драй бърн коло от 2-3 седмици до месес, месец и малко при тези милилитри. Всъшност сигурно и повече може, но започват промени във вкуса, количеството пара и ударът. Трудно е да се прецени кога е за смяна, при всеки е индивидуално.

# 167
Днес си сложих батерията да се зареди и използвах момента за миене и драй бърн.
Сега остава като напълня карта да не ми протече.Не знам как съм се справила със сглобяването . Rolling Eyes

# 168
Трябва  хубаво да изсъхне преди да го напълниш, че ако фитилите са мокри, ще имаш вкус на мокри чорапи.

# 169
Аз в петък си взех аромат дива ягода на Инавера. Много свежо, като фреш от ягодки. Даже не мога да я изчакам да преседи.  Взех и Irish Cream на  Flavour art. Също ми допада- сладичък е обаче.
Препоръчайте някой хубав плодов аромат.

# 170
Черна череша ФА/Инавера, Круша Инавера, Касис ФА много го хвалят, не съм го опитвала още.

# 171
Аз да попитам вкуса с картомайзер по-добър ли е от колкото с атомайзер..? Thinking

# 172
за мен да

# 173
Аз да попитам вкуса с картомайзер по-добър ли е от колкото с атомайзер..? Thinking
Да, по-добре предават вкуса, но пък си имат други кусури Simple Smile

# 174
Черна череша ФА/Инавера, Круша Инавера, Касис ФА много го хвалят, не съм го опитвала още.

Има ли разлика между блек чери-то на ФА и на Инавера?

# 175
Има ли разлика между блек чери-то на ФА и на Инавера?
Не знам, не съм опитвала италианското, но полското е много много приятно  Simple Smile

# 176
Добре, аз в момента си правя подбор на аромати, които да поръчам през седмицата. За сега съм се спрял на: Black Cherry Inawera, Vanilla Inawera, Wild Strawberry Inawera. Иска ми се да си взема и някой хубав тютюнев, препоръки? Също така някой пробвал ли е шоколад, че ми е интересно какво представлява, има ли смисъл да купувам? Благодаря Hug

Еdit: Кажете и ако някой е пробвал кафе и то ми е чудно.

# 177
Аз не можах да харесам нито един шоколад, нито на Инавера, нито на ФА.
Хубав тютюнев за мен са Shade и Tabacco Maxx-Blend на ФА както и Вирджиния пак на ФА.
Кафе на ФА е много приятно и доста автентично. Има аромат на прясно изпечено кафе, а на вкус сладни.

# 178
Аз съм пробвала млечен шоколад на Инавера и кафе на Инавера. И двете ми харесват, но са доста сладки. Кафето има леко препечн вкус. Приятни са, ще си ги пуша с кеф.  Сега съм ги оставила да престоят Да видим какво ще излезе. Че досега като ги забъркам и веднага си ги пуша.
Тютюневи също пробвах - Шаде и Табако, Табако шоко минт. И трите са ми отврат.

# 179
Shade  и на мен ми беше отврат в началото, но след като престои седмица става пушка. Трябва да се капва по малко от аромата, че става доста силен. На 10лм по 3 капки.
Дай му шанс след време пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт