Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 085
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Аз го подарих на баща ми, който пуши само тютюневи. За сабе си взех решение, че се отказвам от тютюневи аромати. Сега обаче ми се иска да опитам всичко и така съм се презапасила. Утре ще поръчам от гигата кокос и Black Cherry Inawera. Кога ще ги изпуша тия аромати не е ясно.
Ама е много зарибяващо.
Някой пробвал ли е кокоса. Също ме блазни банана на FA. Отзиви

# 181
Аз съм го пробвала (кокоса де), много ми е сладък, направо отровен ми дойде Simple Smile

И аз не знам кога ще успея да ги употребя тия аромати, вървят изключително икономично. Правих си сметки, ако на 10мл слагам по 6 капки, това значи 58бр- х 10мл. шишенца за овкусяване или 580мл течност. За три месеца горе-долу само един аромат. Останалите 30 кога ли  Laughing

# 182
Да, така е ама не мога да се спра нещо.  Иска ми се всичко да опитам. Гледам да поръчвам повече Инавера, защото са по малко като милилитри- 5мл., А FA с тия 10мл. неми се мисли. Те нали имат трайност всъщност или  newsm78

# 183
На бутилките на ФА пише срок на годност, но на тези на Инавера не. Нямам представа какъв им е срока на тях  Rolling Eyes, но около година предполагам, поне се надявам да е.

# 184
Аз докато си дочакам утре цигарата и споделя впечатления ще си ви спамя с въпроси. Simple Smile Много сте готини цялата компания тук и много ви благодаря за помощта.

Искам да питам по-напредналите и спрелите с аналоговите... Поизчистват ли се дробовете от катраните и другите вещества на аналоговите, храчките спират ли, кашлянето? Дишате ли вече хубаво, като непушачи?

# 185
Диването, при мен имаше разлика. След втората седмица спрях с кашлянето сутрин, като се има предвид, че започнах на 18мг. Определено дишам по-леко от преди, а съм с бронхит Peace

# 186
Не усещам разлика, въпреки че няма начин дробовете да не се чистят от катраните. Най-осезаемо е обаче, че вкъщи вместо на цигари мирише на сладкарница!

# 187
Не усещам разлика, въпреки че няма начин дробовете да не се чистят от катраните. Най-осезаемо е обаче, че вкъщи вместо на цигари мирише на сладкарница!
И аз не усещим голяма разлика с преди. Разбира се не важи същото по отношение на миризмите. Смрадта на цигарите става все по-ужасна и все по-лесно разпознавам пушачи от непушачи. Не ми пречи обаче някой да пуши около мен, само ми прави впечатление като ми замирише. Simple Smile

# 188
Мен започва ужасно ме дразни миризмата и усещам пушачите отдалеч, като хрътка Laughing. Опитвам се обаче да съм толерантна, защото знам какво е, а и не искам да се превръщам в мрънкащ бивш пушач Mr. Green

# 189
Да и аз така, зарекла съм се да не се опитвам да бъда съвест на някого, при това досадна и нежелана.  Grinning

# 190
mioki, най-лесно е да пуснеш едно питане до Инавера защо тук се продава Черна череша, а на сайта им не.
За всеки случай реших да пусна едно питане, въпреки че да се регистрираш във форума на Inawera поне за мен се оказа цяло приключение, докато разбера, че в паролата трябва да има главни и малки букви.
Дано се окаже, че течностите на Innovations са фабрични. Не е зле да знаеш, че може да си купиш готова течност Black cherry, вместо да чакаш да отлежава.

# 191
А, аз под лимити, нямам предвид да остана без цигари, просто ще ги намаля, докато си избия парите. Simple Smile Т.е. до края на месеца, което е постижимо. Но за тази цел, трябва първо да си купя електронна цигара...

Току що се прибрах с празни ръце от магазина на ПУШКОМ на ул. Позитано. Служителката такъв тон ми държа, да си речеш, че съм някой просяк и от нея зависи живота ми. Влязох усмихната, ентусиазирана, със стотачка в ръка и надъхана с думите "Добър ден, искам да си купя електронна цигара", вместо да ми обясни спокойно, тя ми изрева, че не можело.

ха, същото ми се случи и на мен в мазагина на Позитано, собствениците на Пушком трябва да се позамислят....
Добре че брат ми ме заведе в друг, където ми изнесоха цяла лекция и сега съм горд притежател на електронна цигара....от три дни съм само на нея и хич не ми е зле. Чакам да набера впечатления, за сега успявам да се залъжа  Simple Smile и честно казано съм много щастлива от факта.

# 192
ха, същото ми се случи и на мен в мазагина на Позитано, собствениците на Пушком трябва да се позамислят....

Милото нали беше с мен вчера, очите му се ококориха като понички, докато слушаше как ми се кара тази. Като се качихме в колата ми каза, че още малко и щяла да ме набие, толко лошо ме била гледала.  hahaha  Иначе тъкмо преди 20 минути се оплаках на сайта им. Вчера много ми беше изпилила нервите, та не посмях да пусна оплакването, че щях да я псувам много.

Редакция: Не очаквах отговор, но ме смъдна под лъжичката да си отворя пощата. Цитирам:

Здравейте г-жа Георгиева,
моля да приемете нашите искрени извинения за поведението на въпросната продавачка на Позитано.
Действително имаме проблем със зареждането на стока, тъй-като в момента търсенето е огромно, а доставките се бавят, се случва така, че да нямаме наличности от някои стоки в някои магазини.
Правим всичко възможно наши настоящи клиенти да не остават без консумативи и считам, че в това отношение успяваме да ги удовлетворим.
Относно поведението на въпросната продавачка сме отнесли въпроса до управителя на Софийските магазини тъй-като и преди е имало подобни сигнали.
Очакваме най-скорошна намеса тъй-като подобно отношение е в пълен разрез с нашата фирмена политика и оставя крайно негативно мнение в нашите клиенти.
Уверявам Ви, че ние високо ценим всеки наш клиент и се стараем да бъдем максимално полезни на всеки, който се е обърнал към нас.
Наясно сме, че трудно бихме спечелили доверието Ви след подобно неприятно отношение, което сте получила и въпреки това отнасяме случая към управителя за да се свърже с Вас и да се опита да Ви компенсира.

Още веднъж поднасяме искрени извинения !

Поздрави,
екип поддръжка,
www.pu6com.com

Брех, интересно. Дано наистина предприемат някакви мерки. Инак с такъв персонал рискуват никой да не им пазарува на място. Евала, че отговориха.

# 193

Милото нали беше с мен вчера, очите му се ококориха като понички, докато слушаше как ми се кара тази. Като се качихме в колата ми каза, че още малко и щяла да ме набие, толко лошо ме била гледала.  hahaha  Иначе тъкмо преди 20 минути се оплаках на сайта им. Вчера много ми беше изпилила нервите, та не посмях да пусна оплакването, че щях да я псувам много.
......

Брех, интересно. Дано наистина предприемат някакви мерки. Инак с такъв персонал рискуват никой да не им пазарува на място. Евала, че отговориха.

Браво на теб, че си отделила време, аз не искам да си късам нервите, после се чудя защо такова отношение понасям по какви ли не магазини - има върху какво да се замисли човек  Wink

# 194
Диването, браво, че си подала оплакване, аз нямах нерви.  С въпросната персона аз също имах противоречия Laughing/ скандал с елементи на истерия:/ и вече не пазарувам от там. Губят клиенти, не знам докъде ще стигнат така Whistling

Общи условия

Активация на акаунт